Jennie Hammar

En alien i Big Sur

jenniehammar

På eftermiddagen tog vi alla ett dopp i ett av de varma baden på hotellet i Big Sur. Det varma vattnet skållade nästan oss när vi sjönk ner i poolen. Sen satt vi tysta där och tog in naturen. De dramatiska bergen. Skogen. Dimman som spöklikt rullade in över havet. En så spektakulär natur får en att tappa andan. Inse hur små vi är i sammanhanget. Tro att det finns nåt STÖRRE där ute.

Då tittade Martin ner i brunnen. Och såg den här:

Så liten, men ändå så STOR!

Kommentera

Kommentera

Hej Jennie, tack för din braiga blogg!

Hur lång tid ungefär brukar det ta för er att köra bil från LA till Big Sur?

/Jenny

Jenny november 19, 2012 21:36 /

Svara

Om man åker Highway 1 hela vägen, tar det cirka 5 – 6 timmar.

Allt gott!
Jennie.

jenniehammar november 20, 2012 17:15 /

Tack snälla ni för bra tips!
Anna

Anna oktober 24, 2012 10:48 /

Svara

Tack snälla för ditt svar!

Hanna oktober 24, 2012 07:51 /

Svara

Läskigt/sjukt roligt.

Malin-Malin

Malin-Malin oktober 23, 2012 08:46 /

Svara

Vad heter hotelet i Big Sur? Helt fantastiskt ser det ut att vara!

Hanna oktober 23, 2012 08:14 /

Svara

Anna: Santa Monica är ett perfekt strosa omkring område, så där kommer ni ha jättemysigt! Låter som några härliga veckor… Silverlake vet jag inte så hoppas Jennie kan svara. :)
Beroende på åldern på era barn så finns ett klassiskt ”tivoli” i Santa Cruz som är på vägen upp till SF. Se mer här: http://www.beachboardwalk.com Det är en sömnig surfstad, och det är gratis att gå in på tivolit.

MC oktober 22, 2012 20:53 /

Svara

Hej! Tack för en trevlig blogg:) vore så tacksam att få svar på en fråga! Vi ska tillbringa 3 v i LA i mars och ska bo på stranden i venice-santa Monica. Funderar på att bo i Silverlake halva tiden, men frågan är om det funkar att strosa runt där m två barn utan bil?! Mannen har den till jobbet..Finns det överhuvudtaget någon park i området?!
Förresten, vilket hotell bodde ni på i Big Sur? Vi ska köra upp till SF i slutet av resan. Så tacksam för tips, kanske ngn annan här som vet?!
Allt gott/ A

Anna oktober 22, 2012 20:18 /

Svara

Hej Anna!

Det finns gator där det absolut är trevligt att strosa runt i Silverlake, men det beror såklart på var man bor. Det är enklare i Venice och Santa Monica. Mer centrerat.
Vi bodde på Post Ranch Inn, men det finns en uppsjö av mysiga inns på vägen. Kolla Big Sur Inn, till exempel. Mossa på taken och öppen spis i restaurangen-feeling.

Lycka till!
Jennie.

jenniehammar oktober 23, 2012 17:18 /

ANNONS
ANNONS