On the road

24 oktober 2012 6 kommentarer
Resor / Restauranger

På väg söderut på Highway 1 stannade vi till för lunch på Robin’s i Cambria. En sådär perfekt pittoresk liten kuststad som skulle passa som Gilmore Girls-kuliss. Ännu ett tips för alla er som, i kommentarsfälten, verkar sugna på en kalifornisk roadtrip.

6 kommentarer

Hej Jennie
Valdigt kul med tips for Cali roadtrip! Bor i Canada och tankte aka i mars/april. Rekommenderas eller hur ar vadret då? Basta tiden att gora det på?
Tack for mkt trevlig blogg!

Hej Jennie! Jag och min man skall göra en roadtrip i californien i tre veckor över jul. Jag älskar verkligen att läsa om dina tips! Skriv gärna mer om vad man inte får missa. Sen undrar jag också vad man skall ha med sig för kläder, alltså är det varmt eller kallt eller hur bukar det vara i december? Är det bikini eller dunjacka som gäller liksom? =)
Stort tack för all inspiration!

Skriv din kommentar här!
Hej Jennie
Åh vad jag längtar tillbaka. Det känns som en evighet sen och det var det kanske. 3 1/2 år sen. Läser din blogg hela tiden och har bestämt att nu ska jag tillbaka. Skulle vara jättekul att träffa dig där.
Kramar

Skriv en kommentar