On the road

På väg söderut på Highway 1 stannade vi till för lunch på Robin’s i Cambria. En sådär perfekt pittoresk liten kuststad som skulle passa som Gilmore Girls-kuliss. Ännu ett tips för alla er som, i kommentarsfälten, verkar sugna på en kalifornisk roadtrip.

 1. Skriv din kommentar här!
  Hej Jennie
  Åh vad jag längtar tillbaka. Det känns som en evighet sen och det var det kanske. 3 1/2 år sen. Läser din blogg hela tiden och har bestämt att nu ska jag tillbaka. Skulle vara jättekul att träffa dig där.
  Kramar

 2. Jag kände mig träffad och noterar givetvis även denna pärla som en punkt på ”att besöka listan” tackar! :)

 3. Hej Jennie! Jag och min man skall göra en roadtrip i californien i tre veckor över jul. Jag älskar verkligen att läsa om dina tips! Skriv gärna mer om vad man inte får missa. Sen undrar jag också vad man skall ha med sig för kläder, alltså är det varmt eller kallt eller hur bukar det vara i december? Är det bikini eller dunjacka som gäller liksom? =)
  Stort tack för all inspiration!

 4. Hej Jennie
  Valdigt kul med tips for Cali roadtrip! Bor i Canada och tankte aka i mars/april. Rekommenderas eller hur ar vadret då? Basta tiden att gora det på?
  Tack for mkt trevlig blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..