Jennie Hammar

Dagen i kort

Fredagen började med ett pass Soulcycle, som var nära på fullt, trots influensatider. Det är för övrigt ett jäkla tjat om influensan här. Folk ombeds gå och vaccinera sig OMGÅENDE – innan sprutorna tar slut! – och tidningarna följer sjukdomens spridning och utveckling så minutiöst att man tror att det är böldpesten de bevakar. Jag håller mig till vitaminer och motion och hoppas på det bästa. I värsta fall blir man väl sängliggande i några dagar. Herregud.

Eller?

Och på tal om vitaminer! Efter passet brände jag förbi Whole Foods och fyllde på grönsaksförrådet med både bär och bananer. Och vitlök. För säkerhets skull.

Efter det åkte jag förbi skomakaren. Jag hade missat att sätta gummisulor på ett par stövlar som jag glatt trampade runt med i Stockholms decembersnö. Det tyckte den 70-åriga damen bakom skomakardisken var förfärligt. Hon skakade på huvudet och suckade högt.  ”I KNOW!” utbrast jag efter ett tag. Trots att hon hade själva beviset för motsatsen i sina händer.

Sen åkte jag hem. Och här sitter jag nu och jobbar. Glad helg!

Kommentera

Kommentera

En fråga bara, vad är skillnaden på Soulcycle, och det vi kallar spinning här?

Hannah januari 22, 2013 17:51 /

Svara

Hej Hannah!

Det går inte riktigt att jämföra. Det finns många skillnader, men på det hela sammantaget är det betydligt intensivare.

Allt gott! Jennie.

jenniehammar januari 29, 2013 01:54 /

Alltså, det är när jag ser bilder som dessa som jag undrar varför jag i hela friden bor i Sverige på vintrarna… WHY?

Aniika http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.com/ januari 20, 2013 21:58 /

Svara

Dyr sparris!

Moa januari 20, 2013 00:30 /

Svara

Denna typ av inlägg är grrrrrymma!

Hanna januari 19, 2013 19:06 /

Svara

Hej Jennie, vilka fina solbrillor. Vem har gjort dessa snyggingar?
Kram Malin

Malin januari 19, 2013 16:41 /

Svara

Håller med dig. Folk jagar upp sig så över influensor och magsjukor och allt vad det är. Som om det gällde livet. Det är vaccineringar och handsprit och alla möjliga konstigheter. Det lustiga är att det är dom som är så rädda för att bli sjuka som sen också alltid blir det. Jag bryr mig inte det minsta om sjukdomar och jag är aldrig sjuk heller. Lite skit i hörnen skyddar bara!

Matilda januari 19, 2013 13:02 /

Svara
ANNONS
ANNONS