Från gömmorna

Jag hittade en bild från när jag var på en Golden Globes-fest för ett par veckor sedan. Les Misérables bjöd på snittar och champagne på klassiska Spago, i Beverly Hills. Hugh Jackman dansade runt och Anne Hathaway var smal. Två saker slår mig när jag ser den här bilden. Ett: Vad glad jag är att jag rotat fram min gamla Alexander Wang-jacka. Jag gillar verkligen den. Två: Vad olyckligt det är att min Helmut Lang-topp blir så genomskinlig med blixt. Det är inte svinsnyggt att visa naveln.

 1. Det är så obegripligt ointressant och ”lyxproblem” aktigt vad du skriver. Det speglar ditt enkla jag.

  Ta ansvar som alla andra, istället för att lalla runt.

  Det tar slut ngn dag, tror mig. Då är det bra att ha en utbildning.

 2. Jennie, Fredrik satt på Richie här om dagen och berättade vilt att du och Filip ska ha barn.
  Har du nåt försvar?
  Bra blogg btw.

  1. Försvar? Låter som att hon bär päls, gjord av barn.
   OM det nu stämmer så är det ju jätteskoj, de kanske inte vill blarra ut det på nätet än.
   Nu ska vi va glaaada här vettu! :)
   Och inlägget är SJUKT roligt!

 3. Jennie! Du som tränar och har bra koll – kan du inte tipsa om schyssta träningsövningar som kan göra utan massa träningsredskap? Kom igen, du kan!

  1. ladda ner gratisappen Nike training. Sjukt bra träningspass, mycket att välja fram och mer än hälften av passen behöver man inga verktyg till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..