Malibu

23 januari 2013 8 kommentarer
Los Angeles / Restauranger

Det ska regna i slutet av veckan, så jag och brorsan tog vara på tisdagens goda väder. Åkte ut till Malibu och åt lunch stranden i Paradise Cove. Amerikansk mat – och amerikanska portioner.

8 kommentarer

Ser underbart ut! Ska till L.A i sommar och undrar om du har fler tips i Malibu, vi hade tänkt att åka dit ;) Eller något annat i L.A.
Har använt dina tips innan när vi varit där så de har varit toppen! :)

Tack för en bra blogg!

Hej hej!
Önskar också snylta åt mig en sådan LA guide. Är det möjligt? Följer dig slaviskt både här på bloggen och instagam. Nu ska vi åka gång nr 2 till California och önskar göra annat än turistgrejorna vi klarade av på senaste resan från San Fran till Vegas via L.A och San Diego.

Merci finaste Jenny! Och tack för all inspiration

Åh så härligt! =)
Ska göra en Kalifornientripp i september och undrar om du har några bra LA tips.. Vart (vilka områden) i LA är bra att bo? Sedan vilka ställen rekommenderar du att man stannar på vägen från San Fransisco till LA?

Hej Frida!

Om man vill äta gott och få lite nattlivspuls: Hollywood eller Beverly Hills. Om man vill sola och softa: Venice eller Santa Monica. På vägen från San Francisco föreslår jag att ni stannar till i Big Sur, Carmel och Santa Barbara.
Hoppas ni får en magisk resa!

//Jennie

Hej Jennie! Även jag planerar en tripp till Californien i sommar och tar tacksamt emot tips i LA! Älskar din stil, dina tips och fina bilder/foto! Hur är det att köra Highway one, hinner man uppleva den trots att man är chauffören?? Hinner man se både LA och San Francisco samt Highway 1 på två veckor? Kram o tack på förhand! Mvh Camilla

Skriv en kommentar