Malibu

Det ska regna i slutet av veckan, så jag och brorsan tog vara på tisdagens goda väder. Åkte ut till Malibu och åt lunch stranden i Paradise Cove. Amerikansk mat – och amerikanska portioner.

 1. Hej Jennie! Även jag planerar en tripp till Californien i sommar och tar tacksamt emot tips i LA! Älskar din stil, dina tips och fina bilder/foto! Hur är det att köra Highway one, hinner man uppleva den trots att man är chauffören?? Hinner man se både LA och San Francisco samt Highway 1 på två veckor? Kram o tack på förhand! Mvh Camilla

 2. Åh så härligt! =)
  Ska göra en Kalifornientripp i september och undrar om du har några bra LA tips.. Vart (vilka områden) i LA är bra att bo? Sedan vilka ställen rekommenderar du att man stannar på vägen från San Fransisco till LA?

  1. Hej Frida!

   Om man vill äta gott och få lite nattlivspuls: Hollywood eller Beverly Hills. Om man vill sola och softa: Venice eller Santa Monica. På vägen från San Francisco föreslår jag att ni stannar till i Big Sur, Carmel och Santa Barbara.
   Hoppas ni får en magisk resa!

   //Jennie

 3. Ser underbart ut! Ska till L.A i sommar och undrar om du har fler tips i Malibu, vi hade tänkt att åka dit ;) Eller något annat i L.A.
  Har använt dina tips innan när vi varit där så de har varit toppen! :)

  Tack för en bra blogg!

  1. Hej hej!
   Önskar också snylta åt mig en sådan LA guide. Är det möjligt? Följer dig slaviskt både här på bloggen och instagam. Nu ska vi åka gång nr 2 till California och önskar göra annat än turistgrejorna vi klarade av på senaste resan från San Fran till Vegas via L.A och San Diego.

   Merci finaste Jenny! Och tack för all inspiration

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..