Jennie Hammar

Kommentera

Kommentera

Hej Jennie! Även jag planerar en tripp till Californien i sommar och tar tacksamt emot tips i LA! Älskar din stil, dina tips och fina bilder/foto! Hur är det att köra Highway one, hinner man uppleva den trots att man är chauffören?? Hinner man se både LA och San Francisco samt Highway 1 på två veckor? Kram o tack på förhand! Mvh Camilla

Camilla Blad februari 11, 2013 17:06 /

Svara

Åh, vilka härliga bilder :)

Linda K januari 26, 2013 07:40 /

Svara

Åh så härligt! =)
Ska göra en Kalifornientripp i september och undrar om du har några bra LA tips.. Vart (vilka områden) i LA är bra att bo? Sedan vilka ställen rekommenderar du att man stannar på vägen från San Fransisco till LA?

Frida januari 25, 2013 13:49 /

Svara

Hej Frida!

Om man vill äta gott och få lite nattlivspuls: Hollywood eller Beverly Hills. Om man vill sola och softa: Venice eller Santa Monica. På vägen från San Francisco föreslår jag att ni stannar till i Big Sur, Carmel och Santa Barbara.
Hoppas ni får en magisk resa!

//Jennie

jenniehammar januari 29, 2013 01:28 /

Woho! Love the surf boards! Ska åka till Big Sur om några månader tänkte vi. Ska bli spännande!

Hanna http://livinglavidalagos.blogspot.com/ januari 25, 2013 11:07 /

Svara

Ser underbart ut! Ska till L.A i sommar och undrar om du har fler tips i Malibu, vi hade tänkt att åka dit ;) Eller något annat i L.A.
Har använt dina tips innan när vi varit där så de har varit toppen! :)

Tack för en bra blogg!

Angelica Lyremar januari 23, 2013 19:00 /

Svara

Hej Angelica!

Tack för att du läser! Jag mejlar över en LA-guide.

//Jennie.

jenniehammar januari 29, 2013 01:29 /

Hej hej!
Önskar också snylta åt mig en sådan LA guide. Är det möjligt? Följer dig slaviskt både här på bloggen och instagam. Nu ska vi åka gång nr 2 till California och önskar göra annat än turistgrejorna vi klarade av på senaste resan från San Fran till Vegas via L.A och San Diego.

Merci finaste Jenny! Och tack för all inspiration

Kristin Lundback april 9, 2013 20:08 /

ANNONS
ANNONS