Jennie Hammar
 • Camilla Blad

  Hej Jennie! Även jag planerar en tripp till Californien i sommar och tar tacksamt emot tips i LA! Älskar din stil, dina tips och fina bilder/foto! Hur är det att köra Highway one, hinner man uppleva den trots att man är chauffören?? Hinner man se både LA och San Francisco samt Highway 1 på två veckor? Kram o tack på förhand! Mvh Camilla

 • Linda K

  Åh, vilka härliga bilder :)

 • Frida

  Åh så härligt! =)
  Ska göra en Kalifornientripp i september och undrar om du har några bra LA tips.. Vart (vilka områden) i LA är bra att bo? Sedan vilka ställen rekommenderar du att man stannar på vägen från San Fransisco till LA?

  • jenniehammar

   Hej Frida!

   Om man vill äta gott och få lite nattlivspuls: Hollywood eller Beverly Hills. Om man vill sola och softa: Venice eller Santa Monica. På vägen från San Francisco föreslår jag att ni stannar till i Big Sur, Carmel och Santa Barbara.
   Hoppas ni får en magisk resa!

   //Jennie

 • http://livinglavidalagos.blogspot.com/ Hanna

  Woho! Love the surf boards! Ska åka till Big Sur om några månader tänkte vi. Ska bli spännande!

 • Angelica Lyremar

  Ser underbart ut! Ska till L.A i sommar och undrar om du har fler tips i Malibu, vi hade tänkt att åka dit ;) Eller något annat i L.A.
  Har använt dina tips innan när vi varit där så de har varit toppen! :)

  Tack för en bra blogg!

  • jenniehammar

   Hej Angelica!

   Tack för att du läser! Jag mejlar över en LA-guide.

   //Jennie.

  • Kristin Lundback

   Hej hej!
   Önskar också snylta åt mig en sådan LA guide. Är det möjligt? Följer dig slaviskt både här på bloggen och instagam. Nu ska vi åka gång nr 2 till California och önskar göra annat än turistgrejorna vi klarade av på senaste resan från San Fran till Vegas via L.A och San Diego.

   Merci finaste Jenny! Och tack för all inspiration

ANNONS
ANNONS