Oscarsgalans röda matta

Först och främst: GRATTIS Malik, Paul och Per! Vilken kväll! Just nu, medan ni läser detta – förutsatt att ni gör det på morgonen och inte senare – duschar de i champagne på Vanity fairs mytomspunna fest. Antagligen.
Men. Låt oss bara sammanfatta modet på röda mattan. Det var mycket axelbandslöst, trots att det kanske borde varit mindre. Det är inte alla som passar i nedtryckta bröst. Men här är några som klarade det galant:

Helen Hunt. Hur elegant är den kvinnan? För att inte tala om hur bra hon var i The sessions. Medan alla gick runt i klänningar värda mer än en årslön, anlände hon i en från H&M. Tummen upp!

Charlize Theron. Väldigt snygg i kort hår. Och i vit, tvådelad klänning. Betydligt bättre val än Anne Hathaways.

Men snyggast var ändå kvällens drottning, vinnaren i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll, Jennifer Lawrence, i Dior Haute Couture.

  1. Hej! Vill ha serietips! Kan du inte lista dina fem bästa, du verkar ha koll! Jag har fastnat helt i allt från OC till Big Love, Californication och Mad Men. Men nu vet jag inte vad jag ska påbörja näst! Tacksam för svar, din blogg är bäst!

  2. jag håller helt med dig om att dessa kvinnor och några till gjorde sig otrolig snygga i sina klänningar, men hon jennifer gardner tex , hennes va ju en katastrof !!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..