Mina favoriter från nya Deep Forest-kollektionen!

Detta inlägg är ett samarbete med Specsavers!

a2

Specsavers lanserar en ny kollektion bågar, Deep Forest, som jag fått äran att välja ut mina favoriter ifrån. Jag, Julia Stridh och Susanne Kindt hade en fantastisk dag i Pasadenas grönska när vi plåtade dessa! Stövlade runt i långkjol i skogen som att det inte var nånting. Och resultatet, om jag nu verkligen FÅR säga det själv, blev ju ganska bra! Inte så mycket på grund av mig, utan snarare Julia och Susanne. Kollektionen, och de bågar jag valt,  har allt jag gillar: De är personliga, tydliga, starka – och passar både fest och vardag. Kolla in alla mina favoriter HÄR – och resten av kollektionen på Specsavers.se!

a6
a3
a4
a1

  1. Nej men alltså det här är så perfekt att det liknar ingenting! WOW!! Du är så snygg Jennie! Kläderna, håret, bågarna och Du! Allt i en perfekt kombo! Galet bra!!!

  2. Iiiih! Nu blir jag alldeles till mig. Hämtade precis ut nya glasögon från Specsavers och ser att det är de du har på sista bilden! SÅ snygga. Jag bestämde mig direkt, idag har jag vacklat lite sådär som man kan göra när något är nytt och ovant men när jag ser bilden på dig känns de plötsligt helt rätt (igen), haha! (Du är förvisso sjukt snygg i alla.) Hade ingen aning om att detta var en ny kollektion, jag bara tog de jag gillade mest. Kul!!

  3. Vilka underbart fina bilder på fina du! Måste också få passa på att säga att jag älskar din och Karins podd, smarta och roliga kvinnor är en njutning att få lyssna på! Ni har hjälpt mig att dämpa min vardagsångest många gånger med era röster och skratt <3 Tack!

  4. Jaaa ååh var kommer kläderna ifrån?? Spec kjol o top på första bilden och den gröna top’en?? Så himla fin i både glasögon o kläder !!

  5. Men skärp dig, vadå ”ganska bra”. Sluta nedvärdera dig själv och sluta med jante. Var stolt istället för ett bra resultat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..