Köksrenovering!

Mitt kök är i behov av en renovering och jag håller just nu på att träffa olika arkitekter för att jämföra idéer och priser. Jag funderar på att öppna upp en vägg så att det blir större. Jag menar, det här med att ha matsal och kök separat är ju medelålders. Men vi får se! Fortsättning följer.

a7

  1. Vart kommer mattan och stolarna ifrån? Så himla snyggt och precis allt som jag har letat efter. Bor också i USA så hoppas på att jag kan få tag på dem här.

  2. Alltså ditt hus – 😍😍😍! Gärna fler inredningsinlägg! Och, när jag ändå önskar – gärna lite LA-guider typ om du hade en vecka i stan vad skulle du då se, vilka stadsdelar som är mest sevärda, vad kan man lika gärna skippa, bra delar av stan att bo/äta osv. Varit i LA ett par gånger och tycker stan är magisk men samtidigt är den svår att greppa/orientera sig i om man är ny i stan så det är toppen med tips.

  3. Jag hejar också på mer inredning i bloggen. Du inspirerar med din stil och känsla för att blanda smakfullt!
    Lycka till med köksrenoveringen, kan tipsa om kontot; devolkitchens på Instagram, otroligt mycket snyggt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..