Jennie Hammar

Om mig

Jag heter Jennie Hammar, bor i Los Angeles och arbetar som frilansjournalist. Jag älskar NÄSTAN allt med L.A.. Vädret, vinden – men framförallt kvarterskrogen Le Figaro. Här bjuder jag på vardagsbetraktelser, tips och annat strunt.
Vill du kontakta mig? Mejla till jennie.hammar@amelia.se

Kommentera

Kommentera

Hej Jennie! Läser din blogg och tycker den är suverän! Har en fråga. Hur ställer du dig till att prova träningskläder och ev skriva om dem på din blogg? Min bror har ett företag som växer och växer och de tillverka träningskläder, i superhärligt material. De heter IcanIwill och jag tycker det är så härligt att min bror går sin väg, kör på och verkligen är intresserad av kvalité och kundens åsikter inte bara de pengar han tjänar! Dock vill jag he honom en extra skjuts utåt i världen och tycker du skulle vara en bra person att fråga och ett bra ansikte utåt! Min bror är en del i LA men har sin bas i Stockholm så jag drar en chansning och frågar dig om detta! Mvh Johanna

Johanna Färnstrand Ollas juli 1, 2016 23:00 /

Svara

Hej Jennie! Tack för en grymt trevlig blogg, vad det är kul att följa dig och familjen i Los angeles! Jag undrar om du kan ge tips på saker att se och göra i LA och övriga Kalifornien som är kanske lite 2-årsvänliga? Vi ska nämligen dit nu i november, tre vuxna och en två-åring, och bila från San fransisco neråt. så det hade varit kul med lite tips :) ha det gott!

Anni maj 23, 2015 22:52 /

Svara
ANNONS
ANNONS