Vi har flyttat!

Numera finns vår älskade Tvillingpodden hos acast! Det känns kul, spännande och på tiden. Tänk att vi har hållt igång i hela 185 avsnitt. Om bara 15 veckor är det dags för Tvillingpodden 200-event! Är det någon av er som läser bloggen som har lyssnat på podden sen start?

I veckans avsnitt av Tvillingpodden spårar jag och Angelica ut (som vanligt.) Ni hittar alltså avsnittet på acast – gå gärna in och lyssna där.

 

Idag ska jag jobba hemifrån hela dagen. Ibbe har åkt till London för filminspelning till slutet av veckan. Det är Elsas sista vecka på förskolan innan sommarlov så jag måste försöka jobba in lite så att jag kan ta några dagar ledigt här och där framåt utan att mina sociala kanaler blir lidande.

Eftersom att jag inte har körkort (än) så blir det smidigast att jobba hemifrån än att ta av min tid för att ta mig till och från vårt kontor. Vi får se om jag gör det någon av dagarna, jag är väldigt produktiv där. Här hemma finns det alltid tusen andra saker som tar min uppmärksamhet. Jag tror dock att Ibbe skulle uppskatta om jag ägnade lite tid åt tex min walk in som ser ut som hej kom och hjälp mig.

Måndag, bästa dagen tycker jag! Livets liv – full av möjligheter. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..