Vi gjorde det tillsammans!

Vilken folkfest! Lite töntigt uttryck kanske, men det var verkligen så mycket folk och härlig stämning igår på Vårruset.

Jag hade efterlyst instagram-kompisar att springa med och min vän Nathalie styrde ihop ett helt gäng som sprang. Vår grupp hette Insta-run och alla var klädda i rosa tröjor. Jag älskar verkligen att springa lopp. Det är en väldigt speciell känsla att göra någonting tillsammans så många. Och igår slog det mig hur starka vi kvinnor är. Individuellt, absolut. Men i grupp – wow! Alla hejade på varandra och det kändes som att vi verkligen gjorde loppet tillsammans – alla deltagare!

Angelica var peppad innan loppet!

Jag hade ju tänkt träna inför loppet för att hinna 5km under 30 min men det har jag inte gjort. Så jag gick i mål på 37 min. Jag tycker att det är svårt att veta hur snabbt jag ska springa från start för att orka hela vägen. Egentligen vet jag ju att jag orkar, eftersom att jag har sprungit 2,1 mil som längst, men att just tempot är något jag vill öva upp. Nästa lopp är Tjejmilen 1 september och det vore så härligt att klara milen under timmen.

I mål! Så mycket endorfiner i kroppen!
Får jag be er om en tjänst? Fungerar det för er att kommentera i min blogg? Om nej, maila jättegärna mig på jessica.lagergren@gmail.com. Tack snälla!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..