Hur är det ens möjligt?

Jag sov otroligt dåligt inatt (igen) och vaknade med feber. Jag kände mig lite hängig igår men tänkte att det nog går att sova bort. Icke! Hur är det ens möjligt att bli samma sjuk igen så tätt inpå? Nu har den här vidriga virusbacillen verkligen hoppat runt i hela familjen – flera varv. Det är otroligt tröttsamt att aldrig få känna sig helt frisk. Tack och lov så är Elsa frisk igen nu iaf och det är det viktigaste. Jag tror att Ibbe också börjar känna sig kry efter att ha varit sjuk hela sin julledighet. Är inte folk extra mycket sjuka just nu eller är det bara jag som inbillar mig?

Idag skulle jag och Angelica fixat på nya kontoret och sen jobbat därifrån men jag har hållit mig hemma istället. Nu ska jag svepa mängder med vatten, några värktabletter, en stor kopp nybryggt kaffe och sen ska jag sätta mig och jobba en stund. Min dator varnar dock för fullt minne konstant, så pass att det ett tag inte ens gick att spara ner en bild på skrivbordet. Är det någon som har tips på hur jag kan göra för att hjälpa datorn? Jag har ungefär 10 000 bilder på den och kanske är det så att jag borde skaffa mig en extern hårddisk och lägga dom där? Jag är så pass oteknisk tyvärr! Jag fick precis rapporter från bästa LOPPI-kontoret att LOPPI magasin Gravid & Baby har kommit dit nu från tryckeriet!! Spana in hur den ser ut på loppisverige på instagram. De har lagt ut en instastory där de visar den! Vår lilla tidningsbebis! Det ska bli så kul att bläddra i den! Den kommer att följa med i Apotek Hjärtats startbox för nyblivna föräldrar. Så himla roligt!

loppimagasin_gravidobaby

  1. Jag har hört att RS virus är extra aggressivtid i åt och det drabbar barm och oss vuxna också med långdragna förkylningar även om det är värst för barn under ett år.

  2. Min dator varnade också för fullt minne hela tiden, tänkte varje gång att jag skulle fixa en extern hårddisk och lägga över alla bilder på. Hann inte så långt eftersom datorn till slut gav upp, och gick aldrig att starta igen. Alla bilder och allt jobb som fanns där kommer jag aldrig få tag i igen. Så ja – köp en hårddisk innan det är försent

    1. Du borde kunna lämna in datorn så brukar de kunna fixa fram det dom finns på hårddisken. Det är sällan hårddisken som ”dör” utan den brukar va intakt i en”död” dator.

  3. Skaffa en molntjänst på nätet istället. Kostar några kronor i månaden om man vill ha mycket utrymme, men det är det värt. En extern hårddisk riskerar att gå sönder och så har du mist alla bilder ändå. Bilderna på telefonen har jag synkat med Google Foto, det är gratis och obegränsat med utrymme! Lärde mig den hårda vägen, då telefonen kraschade förra året och jag miste i stort set alla bilder på sonen från hans första år .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..