Måndag bästa dagen!

Jag fick sova hela natten!! Jippiedo! Så himla skönt. Idag är det jobb inne i stan hela dagen och det ser jag fram emot. Förra måndagen låg jag hemma sjuk så jag missade en heldag på Loppi-kontoret. Resten av den här veckan består av lite jobb, två roliga event, en tjejmiddag med spa inkluderat och sen avslutas veckan med en hejdundrande SKAM-fest på lördag för mig och Angelica. Det känns som att det var evigheter sen vi kom på vår mkt försenade 30-årsfest men nu är det alltså dags! Angelica och jag spårar som vanligt ur i planeringsstadiet och har en idé om att det vore kul om någon artist kom och uppträdde. Typ Michael Jackson. Och det går ju inte. Eller?! Idéer finns det iaf gott om!

IMG_2173

Såhär ser inbjudan ut som Angelica har pysslat ihop! Så snygg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..