Livepodd och volanger

Idag har vi varit inneLOPPI igen och jobbat lite. Angelica spelade även in en presentationsfilm för bloggen och det var fler influencers på plats som gjorde samma sak. Det är alltid väldigt kul när det kommer kollegor på besök till kontoret tycker jag, det blir så härlig stämning. En av de som var på plats var finaste Ditte Svanfeldt, om ni inte har läst hennes blogg så tycker jag att ni ska göra det. Hon är ny toppbloggare inne på Vimedbarn och bloggar om sitt familjeliv. Jag älskar hennes foton, hon är superduktig på att ta grymma bilder.

Jag och Emelina som också jobbar på LOPPI lyckades ha nästan exakt likadana blusar på oss idag. Båda svarta med volanger så jag passade på att ta en bild tillsammans med henne. Min blus kommer från Vero Moda och du hittar den här (adlink). 

volang
Nu ska vi strax iväg på AW på Tak tillsammans med ett helt gäng. Det ska bli superkul! Dock slog tröttheten mig precis efter en natt med riktigt dålig sömn. Jag får svepa en kopp kaffe och hoppas på det bästa!
1Sandra_Rogers_Photography_(1)
Bild fotad av Sandra Rogers
. Från vänster är det Nadja, Angelica, Ditte, Gabriella, Michelle och jag.
lars
Det var bästa Lars som filmade allas presentationsfilmer. Världens gulligaste och jag blir alltid lika glad av att träffa honom. Dessutom är han trollkarl!
poddpuff

IMG_0217
Apropå kollegor så har powerparet Paula och Hugo en livepodd som jag tycker att ni ska gå på den 20 augusti. Här kan du läsa mer och boka dina biljetter! Jag tycker att deras podd är grym! Den är öppen och ärlig och de är inte rädda för att säga vad de tycker och tänker. Jag minns vår livepodd avsnitt 100 som en av världens bästa dagar i livet.

  1. Hej Jessica! Jag vet inte om du ser denna kommentar, men jag provar:) Jag undrar vad era mikrofoner heter som ni använder till podden. Alltså märke. Tacksam för svar:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..