Veckans invägning – nystart

Det känns så skönt att vara igång igen med det här. Visst kan jag känna att det är tråkigt att inte kunna äta så mycket choklad som jag kanske egentligen är sugen på. Men jag har ju ett tydligt mål och den målbilden gör mig så otroligt motiverad. Nu vet jag dessutom att jag kan hålla en vikt, men som sagt ska jag ner mina sista överviktskilon nu och det känns som världens bästa beslut.

Vågen visade ett kraftigt minus idag. Hela -1,8 kg! Heja mig! Det lönar sig att föra in allt jag äter i appen och framförallt att inte överäta. Jag klappar mig själv skithårt på axeln och peppar upp för en ny grym vecka. Många har frågat efter recept på speciella rätter jag äter och kostschema. Jag äter ingenting särskilt och jag följer inget kostschema.

Jag äter helt vanlig mat, mestadels vegetariskt just nu. Jag kan såklart dela med mig av recept på min vanliga mat men det är inga viktminskningsrecept. Det är helt enkelt heller ingenting jag förespråkar. En diet är enligt min mening inte ett hållbart sätt att leva hälsosamt på. Lagom av allt är bäst, klyschigt nog!

FullSizeRender

Den här veckan har jag alltså gått ner lika mycket som 18 nyfödda lagom runda kattungar väger. Det ni!

LOADING..