Runda nummer 4 av familjerådgivningen idag

Idag sitter både Ibbe och jag på mitt och Angelicas kontor och jobbar. Om en liten stund ska vi iväg på familjerådgivning runda nummer fyra. Vi hade bokat in så att vi skulle gå en gång i veckan under några veckor men förra veckan var jag sjuk så då missade vi tyvärr. Det är med blandade känslor jag går dit. Man vet inte i förväg hur det ska kännas under eller efter samtalet. Det är ju ganska spännande i sig, det enda jag vet är att jag brukar känna mig helt slut efteråt.

Vi ska tillbaka hit till kontoret och jobba efter rådgivningen vilket jag verkligen ser fram emot. Vi jobbar ju annars på helt olika ställen och det är sällan vi hinner ses dagtid. Nu har Ibbe otroligt mycket att göra idag, men det är ändå skönt med hans närvaro på något sätt.

Det behöver röjas upp här på kontoret. Det är rätt längesen jag och Angelica hängde här, men det kommer det att bli ändring på nu. Jag tycker så mycket om att vara här och från och med nu kommer vi att hänga här mycket mer. Det är perfekt cykelavstånd hemifrån så nu ska jag damma av cykeln igen och ta mig hit och hem så.

elsa_korg_2
elsa_korg
elsa_hand
Elsa hittade den perfekta korgen att sitta och leka i imorse. Idag har vi städ hemma vilket känns helt fantastiskt. Det ska storstädas och sen ska vi ha städhjälp en dag varannan vecka.

LOADING..