3 saker du inte vet om mig

Jag är både personlig och privat här i bloggen och i Tvillingpodden. Jag har i ärlighetens namn lite svårt att skilja på det där med personlig och privat, men det har nog de flesta av er redan lagt märke till. Det mesta om mig vet ni redan men jag tänkte dela med mig av tre saker som jag inte är helt hundra på att ni vet.

1. Jag har en tro
För er som har lyssnat på Tvillingpodden kommer det här inte som någon nyhet. Jag har inte växt upp i en troende familj utan har själv hittat till tron. Jag är konfirmerad i Svenska kyrkan och jag tror på Gud. Det fanns en period när jag besökte en frikyrka en del, men det gör jag inte längre. Jag har nog trott i hela mitt liv, men det blev extra starkt när mitt marsvin dog när jag var liten.

jess_2
2. Jag är 165 centimeter
På senare tid har jag fått höra ”men oj vad kort du är!”, från följare/lyssnare som kommit fram till mig på stan. Jag är inte mer än 165 centimeter lång. När jag var liten räknade man ut att jag skulle bli minst över 170 centimeter men så blev det inte. Min pappa är nästan två meter lång medan mamma nog inte är mer än 155 cm. Kanske 160 cm, haha jag vet inte riktigt.
elsa_jessica
3. Jag vill bara ha 2 barn
Många har en längtan efter en herrans massa barn. Jag skulle vara toppennöjd om jag fick ett till barn. Jag är faktiskt ganska nöjd som det är precis just nu också, men för Elsas skull vore det roligt med ett syskon. Skulle det visa sig att det syskonet är tvillingar, ja då skulle jag bli lite svettig, men glad.
jessica_dimma_2
Jag älskar den här bilden på mig själv!

LOADING..