Vad vill ni läsa mer om?

Jag är så nyfiken på vilken typ av inlägg ni gillar bäst här i bloggen. Tycker ni om när jag lägger upp recept? Gillar ni invägningarna? Läser ni helst om Elsa och hennes utveckling? Är det min vardag som intresserar? Det vore så kul att höra vad ni vill läsa mer om. Jag försöker få till en blandning av ovan nämnda ämnen, blandat med listor som jag redan vet att ni är många som gillar. Kommentera jättegärna!

Apropå recept så måste jag tipsa om världens bästa ersättare till ris. Nämligen blomkålsris! Jag har provat blomkålsstomp innan (som potatismos) men aldrig blomkålsris.

Du behöver: 
1 blomkålshuvud

Gör såhär:
Dela upp blomkålen i buketter och riv allt på största delen på rivjärnet. Koka i saltat vatten i 1-2 minuter. Häll av! Succé! Jag åt det till en jättegod kycklinggryta som jag också kan dela med mig av receptet sen.

Ikväll ska vi äta blomkålsris och fläskfilé. Jag har haft för vana att äta med Elsa klockan 17 hela veckan när Ibbe har varit borta. Det passar verkligen mig och det är så mysigt att få äta tillsammans med henne. Idag har Elsa inte velat äta någon mat, bara mackor så då fick det bli så. Jag minns själv hur allting smakade annorlunda när jag hade halsfluss när jag var liten. Jag är glad så länge hon äter lite och dricker och det gör hon.

elsimus
Idag kom Ibbe äntligen hem igen. Elsa fick en gullig ren!
elsaibbe
Kärlek!

  1. Gillar din blogg ännu mer än förut nu på senaste tiden. En bra blandning mellan ärliga, personliga inlägg och andra om inredning, mat etc. Inte lika förtjust i listor dock men kan vara kul någon gång!

  2. Inredning och pyssel är roliga inlägg. Vill se av mer Lekstugan och Elsas rum. Om din och Ibbe relation och er familjerådgivning. Önskar mer inlägg per dag, tycker det är lite med ett om dagen

    1. Håller med om allt. Listorna är tråkiga. Jag blir alltid besviken när inlägget är en lista. Sen inlägg med inredningsdetaljer eller kläder som är snygga, men som du inte har känns bara opersonligt och som reklam.

  3. Jag älskar alla dina inlägg förutom listorna, de kan du gärna skippa. Men det känns som att det kanske kan vara svårt för det verkar vara en grej hos alla som bloggar hos Loppi? Ett krav ni har?

  4. Jag gillar inlägg som handlar om relationer, känslor, inredning, kläder, Elsa och för tusan sluta inte med listor! Tycker det är rolig, lättsam läsning!

  5. Jag gillar att läsa om relationer, din vardag, invägning/viktminskning, tankar kring barnuppfostran.

    Listorna skippar jag gärna. Riktigt tråkiga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..