Årets mama & Tvillingpodden

Nu är vi på väg till Oaxen och Årets mama. Jag minns att galan och middagen förra året var så himla bra! Maten på Oaxen är dessutom helt ljuvlig. Mmmmums!

Jag har lånat kläder från Lindex. Jag bytte dock överdel i sista sekund. Jag ska visa den överdelen jag lämnade hemma vid tillfälle för den är supersnygg. Ni får se hela outfiten på instagram senare ikväll, jessicalagergren heter jag där.

7961119C-E206-4F0D-8ECC-1F25A7D13C4D

Såhär såg vi ut förra året.

37D5F2FD-3A4A-4E9E-95CD-4698C29586CA
Här med bästa Annika Norman.

Måndag betyder ju också att det finns ett helt nytt avsnitt av Tvillingpodden! Vi pratar bland annat om hur Angelica skulle se ut som man men jag försöker också få Angelica att bry sig lite mer om miljön. Omöjligt! Det och mycket mer i avsnitt 153 som du hittar i podcasterappen och på Tvillingpodden.se.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..