Wow vilken känsla i hela kroppen!

Nu är jag precis hemkommen efter direktsändning hos Malou efter 10. Det var SÅ kul! Jag, Nisse Edwall och Lotta Gray pratade om barn och sömn, rutiner och pengars värde. Jag var nervös i taxin innan men det släppte faktiskt helt när jag kom in i TV4-huset. Det var också skönt att jag va där häromdagen med Angelica så att allt redan kändes bekant.

Jag fick min sminkning godkänd av TV4-sminket. Det känns som ett bra betyg! Jag gillar att sminka mig själv för inspelningar och plåtningar. Och det var skönt att jag fick göra det även idag. En annan sak som var avslappnande och skönt med just den här sändningen är att jag känner både Nisse och Lotta. Ni kan höra när Lotta gästar Tvillingpodden i avsnitt 77. Nisse kan ni höra i vårt dubbelavsnitt som vi hade tillsammans med Pappapodden i avsnitt 116b. Vi bestämde att vi inom kort ska spela in ett nytt dubbelavsnitt med Pappapodden.

nisselotta
Lite suddig bild, men det var så mörkt. Jag står på tå som ni ser. Kortaste stickan i asken!
ibbe_skickade
Ibbe fotade tv-skärmen och skickade bilder.
ibbe_skickade_2
Jag är så glad att jag tackade ja till att vara med. Nu hoppas jag att det blir fler gånger!
bris_julstjarna
När jag kom hem möttes jag av ett viktigt bud från Bris. Nu kan du köpa en årets viktigaste julstjärna från Bris. När du köper den kan du vara med och skicka en signal i fönstret till barn att du står på deras sida. Alla barn längtar inte till julen. Tvärtom. Det är så många barn som går runt med en klump i magen när de tänker på julen. Genom att köpa stjärnan bidrar du även till att Bris kan hålla öppet även under hela julhelgen.

LOADING..