Fick till ett träningspass på lunchen

Igår kom bästa Annika Norman förbi och satt och jobbade på vårt kontor. Det var så mysigt! Jag kan sakna att ha kollegor som man träffar varje dag. Angelica är ju en kollega, men henne träffar jag ju ändå varje dag. Vi fick så mycket gjort igår och vi stängde november månad och fakturorna landade på mer än vad vi hade planerat för. Det är alltid härligt tycker jag! Nu ser jag fram emot vad december kommer att ge.

På lunchen hoppade vi iväg på ett träningspass. Vi värmde upp i 10 minuter på varsitt band. Jag fick hålla i uppvärmingen och Angelica skrattade så mycket att hon var tvungen att kliva av sitt band. Det låter som en jäkla klyscha, men gud vad skönt det är att träna. Jag älskar att svettas! Vi körde lite styrka. Det blev ett snabbt pass men tillräckligt hårt för att jag har träningsvärk idag.

traning
Det var så längesen jag tränade sist!
traning_2
Jag klev upp…
traning_3
Sen trillade jag ner!
traning_5
Strong mamas!

LOADING..