Kan du ta med matlåda idag?

Igår blev jag taggad i en bild som Julia Mjörnstedt Karlsten lagt ut på Instagram. En bild på Molly 5 år som ska dö i cancer. Hennes enda hopp är en behandling som bara finns i Mexico. Den kostar 2 miljoner kronor. Såhär skrev Julia på sin Instagram:

”Det är augusti. Erica är 32 år och ska dö i cancer. Hon har en aggressiv hjärntumör som inom några månader kommer att ta hennes liv. Det har läkarna i Sverige sagt. Jag ber om er hjälp, om hopp, att finansiera en behandling i Mexiko för att försöka rädda Ericas liv. På 24 timmar får vi in 2 miljoner kronor. Men kommer det fungera? Det är november. Erica har åkt till Mexiko. En vecka efter första behandlingen har tumören krympt från 10,2×8,6mm till 8,6x6mm. Vi kommer tillsammans att rädda Ericas liv.

Det är december. Molly på bilden är 5 år och ska dö i cancer. Hon har en aggressiv hjärntumör som trots operationer och tunga behandlingar kommer att ta hennes liv. Det har läkarna i Sverige sagt. Men läkarna i Mexiko har tittat på Mollys fall och kan ta sig an henne omedelbart. De tror att de kan rädda Molly. Det är hennes sista hopp. Men behandlingen är dyr. Pengar får inte vara anledningen till att den här ungen inte får leva. Det vägrar jag låta hända. Nu jävlar räddar vi livet på Molly. Skippa dyra julklappar och ge livet till Molly, swisha hennes pappa Karl direkt på 0766272799, det har jag gjort.”

molly
Jag har swishat. Kan du ta med en matlåda till jobbet istället för att köpa en lunch ute och swisha den summan till pappa Karl? Gör gärna det då. Tillsammans kan vi verkligen göra skillnad. Swisha till 0766272799 och dela gärna det här.

LOADING..