6 saker att ge bort i julklapp

Det här inlägget innehåller adlinks*

Jag fick frågan vad jag ska ge till Ibbe i julklapp. Vi ska ge varandra varsin julklapp i år och jag vet nog redan vad han ska få. Jag kan inte skriva det här ifall han läser, men här kommer några tips på saker att ge bort i julklapp till din respektive. Jag gillar att ge bort saker som används och inte ”bara för att”.

Det bästa med julen ska helt klart bli att se hur Elsa tycker att det är. Nu är hon ju med på ett helt annat sätt än tidigare år. Vi har pratat om tomten, hans nissar, önskelistor och vi följer julkalendern. Det är så mysigt!

elsa-jul
Här är från när Elsa träffade tomten förra året.
elsa_jul
Hon var pepp på julafton då! Ingen snö hos oss så långt ögat nådde. Jag hoppas verkligen på en vit jul i år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..