En ofiltrerad bild från idag

I lucka nummer 7 i Kajsons julkalender ska jag visa en ofiltrerad bild från idag. Det blir en bild från igår när jag skulle lägga upp inlägget om Molly som ska dö i cancer. Jag är så illa berörd av den historien och jag håller alla tummar för att det löser sig för henne. Jag tror att summan nu är uppe i 1,3 miljoner nu. Behandlingen kostar 2 miljoner. Människor är helt fantastiska, tack till alla er som har skänkt pengar.

Idag står det lunchmöte på schemat och att producera en artikel. Sen ska jag hämta Elsa på förskolan. Vi tittade på julkalendern tillsammans imorse och den har ju börjat bli lite läskig nu tycker jag. Vad tycker ni? Ikväll ska Ibbe på julbord med jobbet och jag och Elsa ska ha myskväll. Vi har en familjehelg framför oss som är ganska oplanerad. Vad ska ni hitta på? Jag skulle vilja göra pepparkakshus. Helst från grunden. På Elsas förskola har de gjort ett pepparkakshus 2.0. Ett runt! Så fint!

tarar

Detta är en del av Kajsons julkalender

  1. Tycker också att den börjar bli lite läskig, blir så stressad när de händer onda saker Jag vill ju bara att de ska gå bra Som om de vore så spännande hahaaa

  2. Imorgon ska jag ut på skaldjursjulbord utan barn och sambo!!! (Första gången på 8 mån jag är utan dottern en kväll)! Sen väntar babysim o spinning på lördag o julmingel med tjejgänget på söndag! En väldigt perfekt helg om jag får säga det själv! 😀 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..