Drömpepp 2018

LOPPI har startat en grej som heter Drömpepp 2018 där vi influencers får beskriva våra drömmar och mål med 2018. Mycket passande för mig som har väldigt stora mål för det här året. Här hittar ni fler inlägg om Drömpepp 2018: Angelica LagergrenFilippa RådinClaudia Galli ConchaAmanda Panahi

Mina drömmar inför 2018 är mindre konkreta än mina mål. Jag vill vara lycklig, tillfreds med mig själv och min situation och helt enkelt nöjd med tillvaron. Jag hoppas och tror på ett stabilare och lugnare 2018 än 2017. Jag har sett att det är många som har haft en stormigt år och att fler tycker att det är skönt att lägga det året bakom sig.

Mina konkreta mål under 2018 är:
– Ta körkort
– Springa halvmaraton 21 april
– Bestiga Kebnekaise i juli eller augusti
– Gå i KBT för min misofoni
– Träna regelbundet
– Omsätta två miljoner kronor
– Ge ut min och Angelicas barnbok
– Gå på familjerådgivning minst en gång i månaden
– Spara ihop en buffert med minst 20 000 kr för oförutsedda utgifter

orsa
Idag har vi varit uppe i toppstugan i Orsa Grönklitt. Helt fantastiskt vackert!
ibbe_
Det var välbehövligt att komma iväg på en liten semester.
mal_2018
Jag tycker att det är viktigt för min egen del med konkreta mål. Annars blir det svåra att uppnå.
mal_2018_
Nu kör vi ett spännande och roligt 2018!

 1. Hamnade på din blogg då det var någon i en Facebook grupp som länkat till den. Blir nyfiken på ett av dina mål där du skriver att du ska gå KBT för misofoni, har du problem med folk som tuggar? Frågar då min sambo har det problemet men menar att det inte finns någon hjälp.

 2. Grymma mål!!

  Mina är spara ihop 100000kr
  Vart ensamstående här i höstas med två små vart det ett mål att spara ihop 100000kr så bokade jag en fick off resa med barnen för att visa att jag kan fast jag är mammaledig
  Spara det sista till resan jag åker med mina barn i sommar
  Tänka positiva tankar

 3. Tror du kommer uppnå det där :). Ser ut som ni hade det ljuvligt i Orsa :). Det är vackert där, och ännu vackrare sommartid :). Även om jag aldrig skulle flytta dit igen, och för ungefär 3 år sedan aldrig skulle sagt ett vänligt ord om Orsa. Men det känns bättre för mig nu med Orsa, tror att jag inte riktigt mådde bra av orten eftersom det var där min barndom var och det var där pappa dog när jag var endast 9 år gammal. Sånt sätter sina spår, men såren har läkt ihop och nu kan jag se det fina i min hemort :).

  Tänker på det med körkort, ett tips ta körkortet i Orsa om du och Angelica åker upp för att skriva på boken :). Många som tar intensivkurs där så det är det värt :). http://www.mdtrafikskola.se/
  Jag har inte tagit körkortet där själv, men vet andra som gjort :).

 4. Wow! Blir sjukt inspirerad av dig & kände hur jag blev helt bubblig i hela kroppen när jag läste dina mål & vill själv lägga upp mål för 2018 nu Helt övertygad om att du kan lyckas med allt du tar dig för
  Tack för en grym blogg & att vi får ta del av ditt liv! Du är en stor inspiration för mig & många andra! Stor kram

 5. Wow! Blir sjukt inspirerad av dig & kände hur jag blev helt bubblig i hela kroppen när jag läste dina mål & vill själv lägga upp mål för 2018 nu Helt övertygad om att du kan lyckas med allt du tar dig för
  Tack för en grym blogg & att vi får ta del av ditt liv! Du är en stor inspiration för mig & många andra! Stor kram

 6. Heja med Kebnekaise! Jag ska också!! Lite nervös att jag kommer få ont i knäna,,, Men hoppas det går på ren vilja också. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..