Nu drar vi ut på ny turné i Sverige

I annonssamarbete med Akademikliniken

jessica_ak

Nu har det blivit dags igen att åka runt med Angelica och Akademikliniken för härliga event! Första stoppet blir Helsingborg följt av en kväll i Norrköping. Det var så kul att få träffa flera av er förra gången. Då var vi i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kom och träffa oss den här gången, det vore så kul!

Under kvällen kommer vi att prata om huden generellt men även om microbotox och olika ansiktsbehandlingar som vi har gjort. På plats finns Akademiklinikens hudterapeuter och injektionssjuksköterskor som svarar på dina frågor. Du har också möjlighet att ta del av fina erbjudanden och boka en kostnadsfri konsultation. Dessutom bjuds det på hälsosamma wraps, färgglad juice och en lyxig goodiebag. Vi ser fram emot en mysig kväll med dig!

Var: Helsingborg, Akademikliniken Walk-in-Clinic, Södra Storgatan 1
När: Onsdag 24/1
Tid:
kl. 18.00 – 20.00

Var: Norrköping, Akademikliniken Walk-in-Clinic, Hantverkaregatan 38
När: Torsdag 25/1 kl. 18.00 – 20.00
Tid:
kl. 18.00 – 20.00

OSA: event@loppi.se – ange stad i ditt svar. ( Begränsat antal platser. Åldersgräns 18 år ).

event_ak
Här är en bild från ett av våra event förra året. Då i Stockholm.
AK_ebrev_skönhetskväll_HBG_NKPG

 

LOADING..