Känslan som spränger hjärtat inifrån

Jag älskar appen timehop. Livet flyger verkligen fram och det är lätt att bara hasta vidare och aldrig stanna upp. Igår kväll tillät jag mig att stanna upp och känna efter. Och som det kändes. Jag hittade bilder och filmer på Elsa från ett år sen och mitt hjärta sprängdes inifrån.

Vi har kommit in i en ny fas där det är mycket ”jag vill inte” från Elsas sida. Det är tålamodsprövande, absolut. Men nästa gång Elsa säger ”jag vill inte” för sjuttioelfte gången när vi ska borsta tänderna eller gå och lägga oss ska jag djupandas och sen få upp en inre bild i mitt huvud av Elsa som 1,5 år. Vilken liten gullmunk. Jag längtar så otroligt mycket efter att ge Elsa ett syskon. Elsa är den mest kärleksfulla och omtänksamma lilla människan jag vet och hon skulle såklart bli jordens bästa storasyster.

sommar_elsa
Tiden har gått så fort!
elsa_kappa_3
Min ljuvliga älskade unge.
elsa_katt
Jag tror att min längtan efter syskon är så stark i och med mina nära relationer till mina egna syskon. Sen är det såklart inte någon garanti att man tycker om varandra bara för att man har samma föräldrar. Men att ha någon vid sin sida genom livet är väldigt fint tycker jag.

  1. Syskonkärleken kan vara så fin. Inatt sov stora tjejen hos mig och vår 14 månaders hos pappan. När jag lämnade stora för att åka och jobba sprang Lill-tjejen först fram för att krama storasyster. Det är så fint att se vilken underbar relation de har.

  2. Kan inte du visa hur ni har det hemma hos er? Ni verkar ha det så fint . Antingen bilder eller en film på youtube .
    Älskar jag er podd och era bloggar .

  3. Ett tag tänkte vi bara skaffa ett barn. Min man är ensambarn och har aldrig saknat syskon eller lidit av det. Dessutom tyckte jag det var så fruktansvärt tufft första tiden så jag präglades nog av det.. Men som du säger, har man syskon man står nära så vill man ge det till sitt eget barn. Även om det aldrig finns garantier för att syskon får bra relationer.Men den längtan växte sig starkare och när som helst föds en lillasyster =D Lycka till med era bebisplaner =) Det är väldigt fint att få ha personer omkring sig som man delar uppväxten med <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..