Hög feber och helt däckad

I annonssamarbete med Nextory

I lördags hade vi jordens roligaste fest. Jag ska skriva mer om den sen. Men när jag vaknade igår kände jag mig mer sliten än jag borde vara. Jag fick vila hela dagen och på eftermiddagen började jag frossa och fick hög feber. Det är längesen jag hade det och jag har glömt hur ynklig jag blir. Det har varit en hemsk natt och idag ska jag ligga ner hela dagen och hoppas att jag blir frisk snabbt. Hela min kropp värker.

Jag måste visa er min fredagsbukett sen. Den är helt magisk nu när alla tulpaner har slagit ut. Jag valde massor av olika sorter. En av de finaste sorterna heter ”Smirnoff” och är alldeles taggig längst ut på kronbladen. Jag älskar verkligen blommor! Det piggar upp en sjuk kropp. Hoppas er måndag och vecka börjar bättre!

Idag finns som vanligt ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Angelica ringde mig igår när hon klippte avsnittet och skrattade högt. Hon sa att det är ett superroligt avsnitt så ni borde verkligen lyssna på det! Du hittar det som vanligt på tvillingpodden.se och i din podcasterapp. Det här avsnittet är sponsrat av Nextory och du får 30 dagars fri lyssning och läsning om du går in på nextory.se/kampanj och uppger koden Tvillingpodden. Du kan när som helst välja att avsluta och erbjudandet gäller nya användare.

ibbis

Bild från i lördags! Så lyckad fest på Ibbes kontor. Jag ska berätta en rolig sak för er senare i eftermiddag!

LOADING..