När två av tre snarkar ikapp…

Inatt blev jag väckt ett-tusen-sjuhundra-elva gånger. Jag är megaförkyld och febrig. Att sova med feber är ju jobbigt bara det tycker jag. Elsa är också lite snorig så hon sover inte heller så bra. Hon drömde mycket mardrömmar inatt och vaknade många gånger och skrek ”ta bort monstret på ryggen” eller ”det är en spindel på min kudde”. Stackarn! Jag försökte trösta henne så gott jag kunde i sömnen. Är det bara jag som upplever nätterna som en enda dimma?

Hur som helst. Jag snarkar. Mer eller mindre varje natt. När Elsa är förkyld snarkar hon också. Jag snarkar alltid som sagt. Ibbe är lättväckt så för honom är det här ganska jobbigt. Inatt tror jag att han väckte mig sjuttioelva gånger och sa att jag skulle vända mig om. Till slut fick jag dåndimpen. Då var det en timme kvar tills hans klocka skulle ringa så han gick ner och la sig i soffan. Inatt tror jag att jag tänker bosätta mig i soffan för allas skull. Snarkbritt behöver sova och snarka fritt.

mammavabb
Bild från igår när Angelica vabbade mig. Vi hade städ hemma och jag fick ligga i hennes soffa hela dagen. Hon pysslade om mig hela dagen. Så mysigt!
anemon 08.57.20
Såhär ser min fredagsbukett ut nu. Anemonen är i full blom. Jag minns inte vad den rosa/gröna tulpanen heter. Någon som vet? Jag älskar den! Min fina vita Ranunkel har tappat ”huvudet” och jag spettade precis upp den med en blompinne. Får se om den överlever det.
tulpan
Nu ska jag tömma tvättmaskinen från mörk tvätt. Är det bara jag som faktiskt älskar att tvätta? Goals för mig är att all tvätt är ren samtidigt. Bästa känslan är när alla smutstvättskorgar är helt tomma och all ren tvätt är invikt i skåpen. Synd bara att jag hatar att vika in tvätten. Tur då att vi delar upp det så att jag tvättar loss och Ibbe tar hand om tvätten sen.

  1. Precis min känsla med tvätten! Såå underbart när allt är rent och torrt och invikt!! Tyvärr varar den bara väldigt kort hemma hos oss, det dyker typ alltid upp nån gammal smutsig strumpa och sabbar ”allt är rent”-känslan…

    1. hahahaha, exakt så. Jag kan nästan känna att det är värt att kasta en sån strumpa i soporna då, haha! Kram J

  2. Min bästa känsla i världen är när båda barnen ligger nybadade i rena lakan och pyjamaser! Då är mitt liv på topp! Mvh nörd

  3. Älskar inte å tvätta, haha. Men det har nog med att göra att vi bor i lägenhet utan tvättmaskin………. å så kul är det inte att springa upp å ner för trapporna, rensa ludd från grannens kallingar å möta andra grannen där man står iklädd mjukisbyxa o vit tshirt utan bh som ”älskling, den där ÄR VÄÄÄÄÄLDIGT GEEENOMSKINLIG” enligt sambon å smoothierester runt munnen….. hehe. fast kanske bara är jag. När vi bor i hus ska jag ha egen tvättmaskin, då kommer jag ÄÄÄLSKA å tvätta 😀 bergis på den.

  4. Krya på dig! Inte kul att vara sjuk. Nu när jag är gravid har jag tydligen börjat snarka jättemycket. Jag köpte en näsutvidgare på apoteket och enligt min man funkar den. Så tips om du inte har testat.
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..