This is me – lunch hos Lindex

Idag var jag injuden till presslunch hos Lindex. De presenterade deras nya barnkollektion ”This is me” som fokuserar på att barn ska få vara just barn. Efter lunchen hoppade jag ner i deras butik och köpte nya leggings och en t-shirt till Elsa från den nya kollektionen.

Jag passade även på att köpa en ny klänning till Elsa som hon ska få ha imorgon på förskolan. De har prins/prinsess/maskerad-dag imorgon. Det är först nu som Elsa har börjat tycka någonting om det hon har på sig. Hon ber till exempel om att få ha på sig klänning. Hon älskar att snurra och dansa när hon har på sig just klänning.

Så många härliga mammisar på samma ställe!
Supergod mat från en restaurang som heter Matateljen i gamla Enskede.
Tjejerna på Lindex hade gjort så fint!
Några av plaggen i den nya kollektionen.
Exakt så!
Tog fasta på orden och lekte loss.
Jag fick verkligen ångra mitt val av kläder idag. Tunn jacka och halvtrasiga skor som läckte in vatten. När jag kom hem gjorde jag om och rätt. Kläder efter väder helt enkelt.
Elsa är mycket nöjd med sin nya klänning. Det är små söta kaniner på.
Min lilla gullmunk! Hennes favoitlåt just nu är Fuldans med Rolandz. Spana in hennes dans till den på mina insta stories.

LOADING..