Jag är inte gravid!

Nu är det så många som har frågat, gratulerat och trott att jag är gravid så jag vill bara förtydliga. Jag är inte gravid. Vi planerar att börja försöka skaffa ett syskon till Elsa efter sommaren. Så nu vet alla som undrar och tror att vi väntar barn. Så är inte fallet, än!

Jag längtar så mycket till den dagen då det är dags att försöka. Det känns inte alls långt borta. Om mindre än fem månader kanske jag är gravid igen. Så härlig tanke! Det bästa av allt ska bli att förhoppningsvis få berätta för Elsa att hon ska bli storasyster. Jag tror att hon kommer att bli världens bästa storasyster!

 1. Tror ditt sprudlande glada inlägg om att ni skulle börja försöka producera barn efter sommaren förvirrade lite

 2. Men så söt. Och grattis till beslutet om att försöka skaffa ett syskon! Har Elsa själv frågat om när hon ska få ett syskon? Vad har ni i så fall svarat då?

 3. Hej jessica!

  Tänk va spännande att skaffa fler barn, förstår att du längtar Elsa kommer ju bli så fin storasyster

  Jag ska bo över på Skåvsjöholm konferenshotell utanför Åkersberga. Men jag undrar vart man shoppar bäst?? + gärna med ikea i närheten…
  Kram!

  1. Hej bästa!

   Vad kul! 🙂 Då skulle jag föreslå Täby centrum. Dock finns inget Ikea i närheten av Åkersberga. Närmaste är Barkarby eller Kungens kurva. Kram Jessica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..