Snyggt under

4 dagar kvar till Julafton! Killar- ni som kanske inte vet vad ni ska köpa… alla tjejer gillar underkläder. Det finns en djungel just nu men be om hjälp så ni får rätt storlek. Ta mått eller nåt i smyg :) Eller kolla det som redan finns i garderoben. Jag hittade en supersnygg  BH på HM förra veckan. Jag gillar när man kan ha den under kavaj, tycker det är kvinnligt men ändå klätt. Eftersom det finns många som går ner lite längre så passar det perfekt att ha under tex genombruten spets eller kavaj.

Visst är det snyggt?

Kostymbyxor som går lite längre upp- superfint! Dessa är blanka också från HM.

Den här kostade 149kr, tycker man får mycket för pengarna, sitter väldigt skönt på också. Underkläder kan annars vara väldigt dyrt.

 1. Gryyyymt snygg att ha under kavajen :-P
  Tyvärr har ofta HM inte så bra storlekar när man har lite större kupa tycker inte jag, de sitter inte så skönt på.
  Finns den i 70D tro..???
  Kanonsnyggt var det iaf :-)

 2. Åh vad fin den var!!! Tyvärr får jag inte plats i HM:s underkläder :-( Önskar dig en fin dag! Hoppas konserten var fin igår. KRAM <3

 3. Skriv din kommentar här!
  Ja var jätte fint , snygg bh, verkligen. Får tipsa min sambo :) Snygga underkläder är alltid kul att få . Kram

 4. Jättefin! Visa gärna fler julklappstips. Vill passa på att tacka för din inspirerande blogg och önska dig och dina flickor en riktigt härlig jul!

 5. Hej söta du! Nu är jag tillbaks efter att varit sjuk, det är verkligen inte kul att ligga sjuk. Men det känns skönt att ha gjort det nu så får vi förhoppningsvis vara friska tills jul.

  Kram AL

 6. Hej Johanna!
  Jag har en fråga till dig som jag hoppas du kan svara på.. Jag har väldigt tjockt och självlockigt hår och nu när kylan har kommit så har mitt år blivit så otroligt torrt och risigt. De går inte att göra någonting med det.. Jag undrar bara om du har något bra tips på hur jag ska få kontroll på mitt hår.. De jag gör nu är jag har inpackning 2 gånger i veckan, duschar året 2-3 ggr i veckan.. Låter de självtorka.. Hoppas du kan hjälpa mig! :D

 7. Åh så läckert, det ska jag tipsa min man om -kanske en ny snygg kavaj också…om det finns några till bra priser! Har tyvärr bara en snygg som passar nuförtiden..
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..