Sjötorp…! Men var är ni..?

Hej vänner! Började först tro att det var någonting fel med sidan idag, 1 (!) kommentar, livstecken här inne på heeeeela dan…? Trodde inte mina ögon sen när jag  loggade in och fick se besökssiffrorna. Många tusen har varit här men ni lyser med er frånvaro…?Tråkigt att inte höra någonting från er när jag är inne och bloggar flera ggr per dag. Det blir ju så mycket roligare när man får feedback. Det är ju faktiskt er jag skriver för. :-) Och ni till mig. Det är ju det som är så härligt, vi peppar varandra!

Ja ja, jag hoppas ni mår bra iaf och har haft en trevlig helg..?  Jag har haft det väldigt lugnt och skönt. Var hemma till TVkväll i fredags och även igår. Har man späckat schema på veckorna bromsar jag gärna under helgen. Gillar när det händer saker men inte jäääämt kanske. :)

Jag och mamma (barnen är med sin pappa idag) bestämde oss för en dagstur till Sjötorp. Det var ett tag sedan jag hälsade på mormor och morfar så det kändes kul! De bor i underbara Sjötorp och har en vacker sjötomt vid vänern. Gissa om det är amazing där på sommaren. Eftersom jag nästintill har växt upp där då mamma och pappa jobbade väldigt mycket under somrarna så är det nästan som ”hemma”!

Visst längtar man till sommaren….när man får se sina sommarbilder.

Åh vad jag längtar nu...!

Underbara Sjötorp

Men! Det är ganska vackert på vintern också…. idag gick vi ut på isen en sväng… Men tycker alltid det är lite halvläskigt- även fast vi åkt massvis med skridskor här och efter några månaders iskall vargavinter är det ganska tjock is. Men huuu om det skulle börja knastra och spricka under fötterna. Panik!

Mammsen!

Jag är ute och känner efter... låter det nåt...:)

Härligt!

Visst är det vackert!

Nej, nu ska jag lägga på ett kol…. dissar handbollen (håller tummarna för våra duktiga killar!) och går ner till gymmet istället. Här ska tränas! Sen…. Solsidan….!!!!!

KRAM på er

 1. Förlåt Johanna, har var jätte dålig på att kommentera men de beror på mycket jobb de senaste dagarna nu, hat knappt haft tid till min egen blogg.
  Men jag lovar att bättra mig :)

  Kram Stiinis

 2. Fina bilder! Sverige är verkligen vackert!!! Jag som bor delvis i Kina märker av det extra väl. Tänk, när man väl kommer bort ifrån det invanda, då saknar man det…naturen, den rena luften osv!!! var köper du dina fina sommarkläder?

  ha en bra dag:)

 3. *Hahaha*…jag har missförstått…trodde det var din mormor och morfars ställe som hette Sjötorp! Men nu förstår jag att det är ett litet samhälle som heter det… ;-)

 4. Hej Johanna!
  Tack för ditt gulliga svar, vad glad jag blev.
  Jättefina bilder du la upp på Sjöstorp, det är så att man längtar efter värmen, dock inte alldeles för varmt.
  Jag är nämligen den lite konstiga människan som föredrar kylan framför värmen, men alla är ju inte lika, och tur är väl det.
  Kram

 5. Hej Johanna!
  Detta var riktigt lustigt, du behövde bara skriva något enkelt som var vi höll hus så vaknade alla och genast steg antalet i kommentarsfältet.
  Jag känner mig dock inte träffad då jag skriver kommentarer flera gånger i veckan för att visa att jag läser det du skriver och vad jag tycker om dom olika inläggen, det är väl det som är meningen med en blogg.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

  1. Hej Camilla!

   Vad kul att du skriver, ja som du säger… det är ju mkt roliagare för alla….. jag erkänner att jag också kan var dålig att kommentera andras men är bättre nu.
   vet hur kul det är att få era åsikter och även pepp, energi och såååå mkt glädje!! Man blir glad i hela hjärtat!

   Hoppas du får en fin dag! :)
   kram Johanna

 6. Kan bara jag är ute titt som tätt för att se om du har skrivit nåt nytt :)
  Tycker din blogg är kanon!!(Dock inte kommenterat får göra det ;))
  Måste bara komma in på Maria Mont. väskor igen vet nån när dem är i försäljning och i såfall var!! Är helt såld på dem …såå snygga!!
  Ha det gott//kram Marie

  1. Hej Marie!

   Jag ska kolla upp det idag vart de kommer att säljas… men det har nog varit svårt att veta innan pga de släpptes i torsdag och först efter mässan vet vi vilka butiker som kommer sälja dom.
   Älskar hennes väskor och det är underbar kvalite´! Fick känna på dom :)

   Ha en fin dag!

   Kram Johanna

 7. Hej Johanna,
  Vilka härliga bilder! längtar verkligen till sommaren nu.
  Ha en riktigt bra måndag!
  Stor kram Marie

 8. Skriv din kommentar här! Hej Johanna!Jag bor i vasa i finland och har läst din blogg från början men har aldrig kommenterat,(vi kollar ju oftast på svensk tv här,eftersom vi ju är många som pratar svenska i österbotten),så jag kollade på ensam mamma söker då du var med.Kanske jag också får ta mig i kragen med att börja kommentera!Tycker du har en intressant och peppande blogg!Det såg vackert ut där i sjötorp:-)Kram Ann

  1. Hallå Ann! Oj vad skoj!! Min mormor är från Finland så vi var där mycket som barn! :)
   Är ni i Sverige, åk till Sjötorp. Paradiset. :)

   Hoppas du får en fortsatt fin dag!
   kram Johanna

 9. Hej Johanna.

  Känner mig sugen på att pröva något nytt med mitt hår men vet inte vad jag vill riktigt… Mitt hår är jättetjockt, spikrakt och glansigt. Kan du inte visa prov på lite halvlånga frisyrer med kort lugg eller uppklippt, ja lite allt möjligt…

  Tack för en otroligt bra blogg.

 10. Skönt att du saknar oss när vi är tysta :o). Det bästa med din blogg är att du lägger ut så mycket bilder. Du bjuder verkligen på dig och mycket av det du gör. Du är gullig du!
  Kram

 11. Hej Johanna ! :) Vilka härliga bilder från sommaren . Jag längtar verkligen så mycket jag är trött på det här slask is skiten nu haha :) Och vad vore det om man kunde åka till thailand också ? Herregud vad skönt men men …. Kan man inte så kan man inte jag tycke att det borde växa pengar på träd ibland haha :) Och jag kan också erkänna som Jessica att jag är inte heller så bra på att kommentera men jag går in på din blogg varje dag varje timma tror jag nästan haha jätte ofta iallafall haha :) Nej jag tycker verkligen att det ska bli sommar nu ! :) Ha det så bra ! :) Kram ! :)

 12. Hej Johanna…Jag måste säga jag är usel på att kommentera, lovar ska bli bättre på det:) Jag är inne på din blogg varje dag…..:) Ang sjötorp, så kom jag dit första gången i slutet av augusti förra året…å jag kan bara säga att jag blev så förälskad i detta stället..Jag är säljare för ett klädmärke så jag var på Gårdshuset å sålde till gulliga Monika där:) Såååååå mysigt med cafet å hennes gulliga butik…å precis vid vattnet..kanalen…underbart:) Så jag förstår dig om du gillar SJÖTORP…Kram Jessica

 13. Skriv din kommentar här!
  Hejsan. Härliga sommar bilder visst längtar man. :) Jag har skrivit tenat som en tok så har knappast hunnit läsa blogg eller skriva själv heller för den delen :) Men nu är den klar SKÖNT.
  ha det gott

 14. Hej, Underbara bilder, visst längtar man till sommaren. Snart är det dags för en ny arbetsvecka men det går ju så fort, vips så är det fredag igen. Jag är inne på din blogg ofta men jag får erkänna att ibland är jag dålig på att skriva kommentar.
  Ha det gott
  Kram

 15. Alltså Sjötorp verkar vara så himla fint! Förstår att ni trivs där på sommaren…ett riktigt paradis ;-)

 16. Här e jag!!

  OOPss! Bara läser o läser…. Hmmm ska bli bättre på att höra av mig! = )

  Massor med kramar Sara

 17. Sorry, är väldigt dålig på att kommentera :( Men jag är inne och läser din blogg varje dag!! Blir inspirerad av allt jag läser och får en massa bra, snygga, trevliga och goda tips :D :D
  Puss o Kram

  1. Heej alla! Vad kul att ni vakna till liv ;-) ingen blogg är en blogg utan kommentarer! Det är ju mkt roligare även för er också! :-) Roligt att de flesta förstod mitt inlägg på rätt sätt. Åsikter och tips är ju jättekul att se i kommentarsfältet! Kraam på er!

 18. Du undrade varför endast 1 kommentar lämnats här, kan det vara så att folk har annat att göra än att hänga på din blogg, dom kanske har skaffat sig ett annat liv….o struntar i ditt. ja ja, vad är väl en bal på slottet….

 19. Åh vilka underbara bilder!!:) Jag tycker oxå det är läskigt att gå på is.. även om en del säger att det är säkert…:)

  Ha en sköön söndagskväll! sötnos!

  Kraam Izabell

 20. Hej!
  Ja, vem längtar inte till sommaren nu: ) !! eller…iallafall våren<3!! Vilka vackra bilder du tar! Har lagt märke till det flera gånger : ) ! Kram

 21. Hej!
  Nu skäms jag allt lite…. är inne på din blogg flera gånger per dag och den ger mig så mycket ska du veta!
  Det är sällan jag kommenterar men ska bättra mig….Lovar!
  Många Kramar
  En trogen bloggläsare <3

 22. Härligt att få se lite sommarbilder! Även fast det är fantastiskt vacker vinter =). Mestadels ;)… den här säsongen.
  Har varit och kollat lite på rean idag, är på jakt efter jeans. Det är ett litet projekt att hitta ett par i den blå nyansen jag vill ha och som dessutom sitter så snyggt som jag vill både framtill, baktill, i midjan och hur passformen är på benen! Stora problem man kan ha, eller hur :P.
  Snart blir det sushi till middag! :D
  Själv har jag bara 1an och 2an på tvn. Så jag får vänta till Solsidan sänts på tv så jag kan kolla på tv4play! Som tur är la de upp första avsnittet precis efter att det sänts på tvn förra söndagen så jag hoppas det blir likadant ikväll! Vill ju inte vänta tills imorgon för att se avsnitt nr2. Älskade första avsnittet förra v. ! Helt briljant och välgjord serie :D.

 23. Hej Johanna! Vad man längtar tills värmen o sommaren=)=) Ser ju underbart ut i sjötorp, förstår att ni trivs o vara där!
  Nu blir det snart solsidan!
  Ha det så bra! Kram

 24. Vilken mysig dag ni verkar har haft, skönt att vara ute. Här är det sjukstuga igen, maken har halsfluss för tredje gången, hoppas att vi slipper det denna gången.

  Imorgon börjar jag träna, bara jag inte blir sjuk vill säj.

  Kram kram från mig!

 25. Hej! underbar blogg, sa inspirerande, en fraga, ater du enligt ngn diet? Och skorna, vad har du kopt dom, e det ugg, eller nagon prisvard kopia:) tjing Liz

 26. Hej Johanna ! Är en av dina trogna bloggläsare men har aldrig kommenterat något… Måste berömma dig för en spännande blogg där man följer dig och familjen genom vardag och fest ! Jag brukar ofta laga mat och baka efter dina recept, min och familjens favorit är en kycklinggryta med honung och oregano, super !! KRAM TILL DIG..

 27. Åh, blev så inspirerad till att gå igenom mina sommarbilder nu, trots att jag är en vintermänniska, men till och med jag föll för värmen och längtar nu som en tok.

 28. Nolita har fina kläder :-) Mina döttrar gillar dom men dom är dyra så jag fyndar också på rea
  Vi är ju i norr varje påsk och då tar vi bilen på isen ut till en ö och sedan vidare med skoter en bit till
  Det är läskigt då våren är i gång i Göteborg men det är helt galet häftigt
  Vi har ju sommarställe tre mil utanför Luleå
  Oj vad du tränar, jag ska börja imorgon , har du träffat ngn på gymmet ?? hehe det brukar vara roligare att träna då , ha en skön kväll
  Maria Göteborg

 29. Förstår att du älskar att vara där, det är ju ett fantastiskt vackert ställe oavsett årstid! Gillar din blogg mkt och tycker du e kanon på o göra bra inlägg. Du delar med dig av ditt liv till oss på många sätt men utan att för den skull tulla på din integritet. TACK =O)!
  Kram/Veronica

 30. Åh, vilka härliga sommarbilder :-) nu längtar man verkligen till sommaren. Här i Stockholm sken solen idag och det var nästan så man kände suget av sommaren, även om det är långt kvar. Må så gott!

 31. Har ju din blogg som snabbikon på min mobil så därav går jag in och läser ibland när jag har en liten stund över bara. Men har följt den länge och tycker du gör ett exemplariskt jobb :-) jag och min sambo har kört lchf nu en vecka och har tänkt fortsätta och då såklart i samband med träning! :-) och det är mycket tack vare din pepping om träning och sund mat. Kram och tack för att du sköter om din blogg på ett så bra sätt.

  1. Anna- den är köpt i år. Det är Nolita…. SVINDYR tyvärr men jag hade världens bästa tur-gick ut på annandan… halva priset! Tjohooo! Dessutom ett presentkort i den affären. La rami. :-)
   Ibland, ibland har man tur.

   KRAM på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..