Vinn underbara tunikor från Dry lake och Amazing seven!

19 april 2011 178 kommentarer
Allmänt / Kläder

Äntligen! Härligt tävling på G… check this!

Jag har fått två superfina tunikor från Dry lake som finns på amazing seven och nu har ni chansen att vinna likadana…! Den vita är fodrad och funkar både till barbent om man vill ha lite kort och elegant men också snygg till jeans för att bryta av. Blommiga linnet är ljuvligt, kolla in nedan!

Så fina!!

Snygg till vitt...

Tog fram min vita kavaj ( HM ) Vipps - en stilig kostym fast avslappnad med det somriga linnet under...! Visst vart det fint!? Letade även fram mina rosa, höga krameller från förra året.

Vad tycker ni? Visst är dom fina?! Nu vill vi gå barbent och njuta- vad passar bättre än att få chansen att vinna likadana som dessa. Ni kanske ska på någon trevlig sommarfest, dop eller student! Finaste Mikaela på amazing seven låter er vinna två stycken och för att delta i tävlingen gör så här…!

1. Skriv en kommentar i mitt kommentarsfält.

2. Klicka på facebooklänken så kommer du till amazing sevens facebook. Tryck på ”gillaknappen” om du gillar detta.

http://www.facebook.com/AmazingSeven

 

Jag drar två stycken vinnare, glöm inte skriva vilket du helst vill vinna…storlekarna finns i S, M, L (vet att en del inte gillar när det inte finns i deras storlek men jag har ju oftast tävlingar som passar alla… Kanske kan ge bort i present till någon?)

Jag drar två stycken vinnare på måndag den 25/4. Lycka till!!! :-)

178 kommentarer

Hej Johanna ! måste bara säga du är skitsnygg i allt du tar på dig :) När du hade det blommiga linnet och kavajen och dem vita byxorna ,det var urläckert man fick riktiga sommar känslor //Ha det gott kram

Vad passar bättre än sånna här fina klänningar nu när sol och värme är på G ! Jag vill jättegärna vara med och tävla och skulle helst vilja ha den blommiga i storlek M ! kramar i massor :)

Gud så fina:) skulle vara jättekul att få vinna en tunika i strl. L då mina kläder börjar bli lite stora då jag kämpar på med viktminskning… men det är det värt! Ha en härlig solig dag! Anna

Jag vill vinna den vita den hade varit perfekt att ha på mina syskonbarns student :). Tycker det är min tur att vinna nu så min otur kan vändas till lite tur

Tack för en bra blogg, följde ensam mamma söker och sedan dess har jag följt dig här :)
Ursnygga kläder, skulle passa perfekt till sommaren!!
Hoppas på att bli den lyckliga vinnaren..
Kram

Åhh wow vilka sommarsöt tunikor…

Jag håller tummarna och hejar på mig själv att jag blir en lycklig vinnare av den blommiga tunikan!!!!

Ha det bäst i vårsolen!

Kram
Susanne

Kanonfina somriga kläder! Upptäckte i morse att jag inte alls har hunnit ladda upp garderoben med något ljust och somrigt, bara mörka svarta och beige plagg hänger där. Min garderob skulle verkligen behöva ett lyft! Båda plaggen var kanonfina men om jag skulle vinna så vill jag helst ha det blommiga linnet i storlek M (L om de är små i storlek)!

Hej Johanna! Jag skulle verkligen vilja vinna den vita tunikan, strl m. Fyller 30 om drygt en vecka och detta hade ju blivit en fin present ;)
kram Anna

Ah, Johanna, vilka underverk o så snygg du är i dom. Jag hoppas verkligen på tur denna gången.

P.S skulle vara kul att ha en av dem på den kommande Kreta-resan med en bästa väninna….

Kram o sola nosen om du kan…

Johanna du inspirerar..tack!!!!

Jag vill också se så blomstrande snygg ut så efter denna kalla vinter är det blomlinnet (M) som väcker ”vill ha känslan”….vårkram vackra du..Camilla

Vilka fina plagg, helt i min smak! Men om jag blev tvungen att välja så hade jag valt den blommiga i stl L. Håller en tumme för att jag har lyckan med mig!

Men så fina..
Min dotter fyller 20 år den 24:e
Så att få vinna en av dom till henne hade ju varit underbart… Olycksfågel är jag o har alltid otur…

Så stl: M nån av dom båda var lika underbara….

Nu hoppas jag verkligen på STOR TUR, hoppfull varm kram till dig o tack för allt du delar me dig….
Maria

Skriv en kommentar