Prinsbröllop

Jag är ganska fånig när det gäller kungahus, älskar prinsessbröllop och vill alltid kolla när det händer något stort. Som en riktig tant vill jag följa varenda minut!! Se alla kreaktioner tex, jag får inspiration även av sånt. Idag hade dock alla hatt :-)

Jag jobbar men sprang in när jag hade färg som och satte på livesändningen på datorn. Vad tjusig hon var Kate!

Nu jobbar vi för fullt, Saras kund lämnade lite godis…. Herregud. Kolla påsen. Oj…

20110429-163158.jpg

20110429-163217.jpg

  1. Jag kunde inte se nåt live igår tyvärr. Jobbade. Men jag älskar oxå bröllop, särskilt de här kungabröllopen. De är ju ändå nåt extra! :D Jag satt säkert mer än 12 timmar när Daniel och Victoria gifte sig, det är ändå det finaste bröllopet för det var så tydligt och äkta med känslorna och de var inte sena med att visa dem!* Magiskt, minst sagt :). Sen tycker jag deras story om hur de träffades är helt fantastisk! Ännu en bekräftelse på att när kärleken slår till spelar det ingen roll vilken titel man har eller vilken bakgrund :D.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..