Vinn presentkort på 1000kr hos Creative Lounge!

20 februari 2012 232 kommentarer
Allmänt / Kläder

 

Nu kickar jag igång tävlingen! Jag tyckte det var kul att tillsammans med Creative lounge tävla ut ett presentkort och vi börjar med 1000kr, tjoho vad kul!!! Creative lounge har mer än 50 olika märken att välja på så nu får ni frossa loss ordentligt! Deras hemsida hittar ni HÄR.

Tävlingen är enkel.

Skriv i mitt kommentarsfält vad ni allra helst skulle vilja handla om ni vann. Vilket är erat favoritplagg? Kanske en väska, smycken, eller skor…. Det finns massor av fint! Glöm inte namn och rätt mailadress så vi kan kontakta vinnaren. Tävlingen avslutas på fredag kl 12.

Kör hårt och lycka till!! Kom ihåg… plötsligt händer det!

Vi gjorde mumsig mat ikväll, räkor, curry, vitlök, cayenne, purjolök, grädde och lite kryddor. Ris och spenat till. Jättegott!

232 kommentarer

Hej Johanna!
Om jag skulle vinna,skulle jag välja de underbara skorna:
Malina Sharon Heels!Dom är ju vrålsnygga:-)
Ha de Bäst!/
Anki

CreativeLounge har sedan länge varit min favoritklädesaffär! Det är som att ”gå in” i den bästa godisaffärren med alla läckra kläder och accessoarer.Älskar att surfa runt bland allt snyggt.”Nackdelen” är såklart att det är så svårt att välja ut favoriter för det kommer hela tiden in så mycket snyggt. Skulle gärna vilja att CL låg även i Stockholm så man kunde gå in och prova IRL
Min favvo just nu:
ChillNorway ♥ – Cabezo Top (coral)
Mvh Pernill Eklund, Täby

En till grym tävling i din blogg =) Finns massor jag skulle vilja ha men denna fina väst står högt upp på listan Ester Elenora – Charlotte väst (cream) Skulle användas flitigt till våren/sommaren! Kram Sarah

Om jag skulle vinna så skulle det bli ett litet pepp till min dotter som fyller 20 år 7/3!!! Hon kan behöva lite ”godsaker” i sin garderob. Hon är arbetslös och har ont om pengar… Plötsligt händer det?! Tack för din fina blogg! Sari

CL har ju så jäkla snygga kläder!! Men jag fastnade för den här ChillNorway ♥ – Naomi Doll dress (offwhite)
Den ser ju bara såå skön ut och jag är säker på att den hade blivit en storfavorit i garderoben ♥
lotte_4@hotmail.com

Man kan ju inte annat än gilla CL så självklart gillar jag dom på facebook :)
Jag vill ha allt men valet skulle nog falla på den här :Chill Norway -Cabezo top i ljuvligaste rosa, bara älskar den! kram Diana

Hej,
Det är ju stört omöjligt att bara välja en sak i CL:s webbshop. Jag vill ha massor… I bland mina favoriter finns dock icon-design-buddha-large-amulet-necklace-rosequartz. Fantastiskt fint!

Håller tummarna att det blir jag!

Med vänlig hälsning,
Heléne

Jag ska på ett bröllop i april så jag skulle definitivt försöka välja min klädsel till det för mitt presentkort. Klänningen från Valerie är oerhört vacker.

Jag har självklart gillat på fb och om jag skulle vinna denna fantastiska tävling skulle jag nog välja Plain Vanilla – Klänning Divine (Butterfly).. Varje gång jag är inne på deras underbara sida så tittar jag alltid på den vackra klänningen och drömmer mig bort..

Tack för en fantastisk underbar blogg..
Stor kram // Maria

OJ så rolig tävling. Självklart vill jag vara med. Mitt favoritplagg som jag kommer att köpa där är Maxi klänning. tittat lite på Emelie maxi dress grön. Så himla snygg! Passar till både fest och vardags tycker jag!
Tack för alla roliga tävlingar på din blogg Johanna

Med Vänliga hälsningar
Caroline

Hej,
Fem enkla ord får styra mitt val; Let´s get dressed for success!!!
Om jag fick belöna mig själv skulle jag välja underbara Gloria dress från Malina. Kärlek<3

Kraam

Linda

UGG® Australia – Womens Chrissie svart
Hur toksnygga är dessa.. Har inte sett dem i någon butil här i Lund så om jag vinner ska de få traska genom Lund i vår..
Självklart gillat på Facebook..

Mycket fina kläder verkligen, men hittade en tunika som jag gillade väldigt mycket. Ester Elenora – Love tunika grå. Den skulle jag verkligen köpa om jag vann

Åh, vilken rolig tävling!
Skulle gärna önska mig Love Forever – Lotta Dress tillsammans med något fint smycke från Oxxo design. Detta skulle passa mig utmärkt till sommarens alla kalas.

Hälsningar Sofia

Nästan helt omöjligt att bara välja ut en sak…;)
Om jag vann, skulle jag köpa mig en Syster P – Samsara ring (smokey quartz)
Så fantastiskt fin!
Den ger jag mig själv i 40-årspresent, jag kommer bära den varje dag!!

Risgryn

Om jag vann skulle jag helt klart handla antingen Emelie dress light pink eller pia dress turkos från love forever. Dem hade passat så bra på min systersons student. Då jag precis skaffat egen lägenhet så har jag inte råd att köpa en fin klänning till studenten då alla pengar måste sparas så därför hade det varit så bra om jag kunde vinna en :) Då jag verkligen älskar dessa två klänningarna

Hej Johanna!

Tack för en väldigt inspirerande blogg :)

Jag hade blivit lycklig för vad som helst då jag ständigt kommer i andra hand hemma, vet inte när jag handlade till mig själv senast.

Gillar såklart på Fb :)

Ha en fortsatt trevlig dag
Rebecca

Åh! Det finns så underbart mycket! Jag har alltid drömt om att kunna köpa något mjukt härligt plagg från ChillNorway. Deras kläder verkar vara sådär gosigt mjuka mot den, just nu, vintertorra huden. Skulle så gärna vilja ha klänningen Cloud dress från ChillN som Petra (House of Philia) visade på sin blogg häromdagen. Håller utkik om den kommer in och håller tummarna för att jag vinner!:-) Ha en bra dag!

Gillar gör jag såklart, de har hur mycket fint som helst!

Svårt att välja om man skulle få välja helt själv… Iallafall skulle det faktiskt bli ett JohannaN Pii Sua halsband till min lillasyster som kämpar med hormoner och annat för att bli gravid. Hon älskar fjärilar så att få ge henne ett sånt som lite uppmuntran att fortsätta kämpa (så jag kan få bli moster någongång) vore underbart!

Hoppas det händer!

Kram!

Godmorgon! :)

Oj vad mycket fint dom har!
Jag fastnade fort för Cabezo Top – ChillNorway. Den toppen såg så bekväm ut och det är verkligen min stil.

Pia Dress (turkos) från Love Forever var jättesöt och den skulle passa bra till sommaren :)
Velvet Tunica från Tina Wodstrup är ett plagg som jag också skulle vilja införskaffa mig!

Nee, allt är så fint! Så svårt att välja ut mer nu, hehe :)

Jag gillar också deras sida på Facebook!

Hej

Oj,oj det finns så mycket fint…. men jag skriver 2 favoriter…Love forever ” Livian Dress ” Pink och Toppen från Malina med volanger på bröstet i ditt inlägg den 16 feb ( turkos,blå,vit,vinröd) som matchar skorna tjejen håller i

Det skulle vara kul att vinna
Kram Nettan

Skriv en kommentar