Vinn presentkort på 1000kr hos Creative Lounge!

 

Nu kickar jag igång tävlingen! Jag tyckte det var kul att tillsammans med Creative lounge tävla ut ett presentkort och vi börjar med 1000kr, tjoho vad kul!!! Creative lounge har mer än 50 olika märken att välja på så nu får ni frossa loss ordentligt! Deras hemsida hittar ni HÄR.

Tävlingen är enkel.

Skriv i mitt kommentarsfält vad ni allra helst skulle vilja handla om ni vann. Vilket är erat favoritplagg? Kanske en väska, smycken, eller skor…. Det finns massor av fint! Glöm inte namn och rätt mailadress så vi kan kontakta vinnaren. Tävlingen avslutas på fredag kl 12.

Kör hårt och lycka till!! Kom ihåg… plötsligt händer det!

Vi gjorde mumsig mat ikväll, räkor, curry, vitlök, cayenne, purjolök, grädde och lite kryddor. Ris och spenat till. Jättegott!

 1. Skriv din kommentar här! Något ifrån plain vanilla och kl 12 imorgon har jag mitt 41åriga kalas med traditionell midsommarlunch så skulle bli pricken över i:t :/)

 2. Jag har ju så svårt att välja
  För CL är allt nog lätt att sälja
  Jeansen Circle of trus kanske?
  Eller Malinas Isis den trollske?
  Jag tycker ju det mesta är hiss
  så här finns ingen kompromiss

  kram
  Kicki Kronborg

 3. Jag älskar det mesta på den sidan men Plain Vanillas kläder är så snygga. Klänning Divine är något som skulle passa mig perfekt. Nu håller jag alla tår och fingrar. Kram

 4. Ute i sista stund!;) Om jag vann skulle det vara underbart för är en fattig student som ska vara värdinna på min nära väns bröllop i sommar och vill såklart då också vara fin;)
  Och Malina – Isis (Laguna) klänningen är som en dröm<3

 5. Skulle gärna vilja vinna 1000 kronor till ett bidrag till min dröm klänning från Malina som finns hos Creative lounge.
  Tänk om den var min tur idag!!!

 6. Jag skulle låta min dotter som är 15 år välja klänning/skor till sin examen! Det vore en dröm att överraska henne med detta presentkort!

  vh
  Mamma Monika

 7. Har blivit ”helt såld” på Mos Mosh Maya cardigan – Såå snygg!! Såg Evelina bära den i bloggen och försökte få till en liknande outfit igår. Vore ju inte så pjåkigt med det där lilla extra…! :)

 8. Blivit ”helt såld” på Mos Mosh Maya cardigan – Såå Snygg! Såg Evelina bära den i bloggen och försökte få till en liknande outfit igår. Vore ju inte pjåkigt att få till det där lilla extra…! :)

 9. Uj finns så mycke fint i deras butik, men jag skulle behöva ha en ny väska bl a. Och tunikor är alltid roligt att ha flera olika.
  Jag älskar din blogg, läser den varje dag.

 10. Oh la la!

  Jag skulle helt klart välja den kitschiga, superfina, turkosa Triwa Klocka – Corniche Chrono. Hela den signalerar det obligatoriska vårskriket!

  Hoppas att det händer! ;)

 11. De har såå mycket fint! Måmga favoriter som handlats och som jag skulle vilja ha därifrån. Just nu hägrar en klocka mest. Och 1000:- vore ett välkommet bidrag till den. Triwa Turtle twist. Visst är det fin?
  Jag håller tummarna!!!!!

 12. Åh vad mycket fint dom har =) Skulle vilja ha mycket men om jag skulle välja något så skulle det bli Du & Jag – Ludvika (pink) såå snygg och matcha den med ett par Oxxo Design – Örhänge hjärta (silver).
  Hoppas på vinst, det skulle pigga upp här hemma i sjukstugan =(
  Må gott.
  Kram Bettan

 13. Är gärna med och tävlar!! Så mycket fint…blev förälskad i denna…Ester Elenora – Elsa Dress (pink) -VÅRNYHET-…så fin!!!
  Hittade massor av fin fina saker som man skulle vilja kicka i gång vårkänslorna med! Ha det så gott!

  Kram Maria H.

 14. Jag bara älskar Creative Lounge så det är klart jag måste vara med och tävla!! Jag skulle beställa hem en top från Ester Elenora som heter Mickan (…precis som mitt smeknamn.. Väldigt passande, ellerhur!!) Skulle hoppa av glädje om jag vann!!

 15. Åh vad roligt med tävling, skulle så gärna vilja ha en fin klänning från plain vanilla. Hoppas hoppas!
  Ha en underbar dag i solen, känns som vår!

 16. Åh, jag är fortfarande helt såld på Plain Vanilla-Euphoria Top Butterfly….. så skulle det vara min tur nu, så står den högst på min önskelista!

 17. Oj, de har ju så mycket fint! Jag skulle nog välja att köpa Du&Jag:s fina blus Uppsala, eller skulle jag välja en klocka från oxxo, steel diamond? Varför inte slå till på en väska från Lilly of Sweden, kanske Daphne eller Stella.. Eller jag vet, ett halsband från Bohemian Luxury, ett Braided luxury i burned silver… Oj oj oj vilken beslutsångest jag skulle få. Fast det skulle vara ett kärt problem, jag håller tummarna! :)

 18. Så vackra kläder,blir helt salig ;) Om jag skulle bli den lycklige som vinner (håller tummarna) skulle jag ge min svägerska (för att hon är en underbar människa) en utav plain vanillas butterfly klänning/tunika (för de är ett av de finaste plaggen jag sett på länge & de skulle matcha hennes insida ;)

 19. Helst av allt skullle jag vilja vinna plain vanilla bliss tunikan i svart som du hade i en tävling innan, jag är kär i den helt enkelt…

 20. Skulle jag ha turen att vinna. Vilket förmodligen inte kommer att ske. Så skulle jag köpa den fina blusen ”mickan top” från Ester Elenora. Kram Annika

 21. Finns massor av fint,ett armband från kalabalik har varit länge på önskelistan så ett sånt och en snygg topp skulle jag nog välja om jag vann ;D håller tummarna/Sarah

 22. Om jag vann skulle jag önska en fin klocka ifrån oxxo, inte till mig själv utan till min älskade mamma som fyller70. Tänk vad lycklig hon skulle få bli. Underbara kläder, beatrice

 23. Hej!
  Vilka underbara kläder de har!!
  Om jag vann så skulle jag vilja ha Ester Eleonora maloe tunic och lägga till pengar själv annars någon fin tunika från Love Forever. Hej då!

 24. Hej! Skulle jätte jätte jättegärna vilja ha den där orange tunikan från Loveforever som du har haft på dig på kort! Brukar inte köpa orange kläder men i år tänkte jag börja med det :)

  Kram!

 25. Åh jag vill, vill, vill….har svårt att välja men ett bidrag till ett ChilNorway plagg vore topp:)
  Håller tummar och tår!!!
  Linda

 26. En underbar affär där man sig mycket om mode lär. 1000 kr hade hjälpt lite till en poncho så snygg. Den hade värmt i vinter denna kalla rygg…….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..