Vinn äkta Onepiece!

Vilken rolig tävling! Lambi lanserar en ny förpackning som är enklare att öppna. Funktionen, som liknar en dragkedja, kommer till Lambis alla toalettpapper och hushållspapper under våren 2012. Lambis nya förpackningar innehåller även ett nytt, mjukare papper. Lambi vill fira tillsammans med mig genom att tävla ut toalettpapper tillsammans med en annan produkt med dragkedja: OnePiece.Barnen har varsin och fullkomligt bor i sina här hemma, dom ser för sköna ut när dom går omkring som en gossiga nallebjörnar! Hehe… Tävla genom att skriva en motivering varför just du behöver en OnePiece.Du har chans att vinna en OnePiece strl S (passar upp till 170 cm, värde 1 800kr ) samt toalettpapper och våtservetter från Lambi.Vilken grym present att ge bort va? Vilken unge har inte tjatat om dessa sparkdräkter.. så skynda er att vara med i tävlingen och lägg en kommentar nedan! Jag drar en vinnare på måndag efter kl 12.

Lycka till!!

 1. Hej!
  Det skulle vara jätteroligt att vinna denna mysiga skapelse,(Passande då min födelsedag är imorgon, hihi)
  Kram Carolina
  P.S jag önskar er all lycka med salongen!

 2. Hej Johanna,
  Vilken grym vinst… Skulle jag vinna så ger jag den till min systerson som önskade sig en onepiece i julklapp men jag hade inte möjlighet att köpa någon, så det vore toppen att ge honom en nu istället. Hoppas hoppas :)

 3. Skriv din kommentar här!Tänk att få gå runt i en vit onepiece och se ut som ett litet lamm :) Det ser så mysigt ut när man ser alla barn på jobbet som springer runt i sina och bara myser! Hoppas hoppas att den blir min!

 4. Tänk att få krypa i en sån där härlig sak efter en lång löprunda och en uppfräschande dusch :) Ja jag tror tillockmed att jag skulle springa lite fortare varje gång bara för att få komma hem till den :)

 5. One piece skulle passa perfekt till sköna sommarkvällar på holmen när myggorna snurrar i runt öronen.

 6. Jag jobbar i uniform hela dagarna så jag behöver en skönare uniform att krypa i när jag kommer hem!

 7. Å en sådan vill jag gärna ha! Ligger hemma och är sjuk och detta skulle vara bästa krya på dig presenten:)

 8. En OnePiece att gosa i, mysa i, finnas i och bara vara i, det är min stora dröm, en OnePiece får högsta beröm och blir en garanterad succé, jag kommer bara att skratta och le!!

 9. Om jag vann en skulle jag ge den till min lillebror, 9 år, för att han alltid är så generös mot mig, så jag tycker att han ska få något extra tillbaka!

 10. köpte en baby mys dräckt till min lilla kusin, har varit sjukt bra! har även en själv. underbart!!
  Ville också bara säga, att jag följt din blogg sen du var med i ensam mamma söker och verkligen uppskattar den, du har det lilla extra!
  Ha det bäst..

 11. hejsan! jag skulle gärna vilja vinna för då skulle jag ge den till min mamma som har blivit frisk från sin cancer o för att hon är väldens bästa mamma! kram

 12. Vilken kul tävling! Skulle önska att vinna en till min kramiga tjej!!! Hon är redan mitt gosedjur! Tack för en underhållande blogg! Kramis Kattis

 13. Dottern har en så det vore ju fantastiska att vinna en till mig. Då kan vi mysa omkring som två nallebjörnar…

 14. Har länge kollat på en onepiece, men har inte haft ekonomin att köpa mig en, och inte mina föräldrar heller… Jag är en snart 18 årig tjej som är rätt liten så storleken passar mig perfekt :) Hoppas verkligen jag vinner, annars blir det en Onepiece på önskelistan!

 15. Har en dotter på 12 och hon tjatar och tjatar om en Onepiece, men tycker de är för dyra, så det vore underbart att vinna en till henne.

 16. Oj vad glad mitt barnbarn Tim skulle bli om jag vann en Onepiece till honom! Han har tjatat om en riktig sån länge, för den han har nu lan man minsann inte dra upp dragkedja o gömma ansiktet i :) Det har han minsann berättat för sin Farmor :))

 17. Jag skulle så himla gärna vilja vinna denna gosiga vuxen-sparkdräkten! Behöver lite värme i väntan på ljusare tider. Dessutom skulle den matcha med min lilla söta lurviga hund! ;D Kram

 18. Hej Johanna! Åh dem verkar såå mysiga! skulle inte vara fel att mysa i hemma efter jobb! hoppas få bli en gossig liten nallebjörn snart! ;) kraaam

 19. Ingen skulle bli gladare än jag om jag vann..
  Eller JO förresten min dotter så jag hade sluppit att ta hennes;)
  Kram Marija

 20. Hej, jag skulle verkligen vilja vinna en ”over-all” till min underbara tonårsson. Snart har han vuxit om sin mamma på 163 cm… Tänk att de små blir så stora! Kan denna dress bromsa så att luvan tar emot?;-) kram

 21. Vore en dröm få vinna denna;-)!!
  Hoppas på turen, barnen skulle älska sin mamma än mer i denna Bä one piece:-)!!

 22. Hej Johanna!
  Jag skulle vilja vinna en OnePiece till min dotter eftersom jag är från 1800-talet och fattar ingenting :))….allt enligt min älskade unge som är i någon slags för- pubertet :)

 23. Jag skulle våga även att jag fyllt 50! Finns det något skönare än att ta på myskläder när man kommer hem från jobbet!
  Kram Kram

 24. Halloj där Johanna!
  Jag vill gosa, och slippa gå i bara trosa.
  Med denna dress blir jag både snygg ( eller?) o trygg.

 25. Jag har länge velat ha en onepiece,jag är frusen av mej och tycker att den verkar varm o gosig!!

 26. Hejsan Johanna tack för en super trevlig blogg. Jag Älskar att skrota omkring i myskläder på kvällarna, skulle gärna vilja ha en onepiece.

 27. Åh va jag vill ha en OnePiece o bara mysa,
  både på sommarn o vintern slipper jag då frysa…
  Längat länge efter precis en sån, för jag vill ju ha,
  tänk om jag vinner då blir jag så glad Hurra!
  Tack Johanna för alla roliga tävlingar du har,
  och att du har några flera utlottningar kvar
  till oss som kanske inte har turen med just här
  vi håller tummarna att vi vinner, frågan är bara när =)

 28. Hej! Åh, jag skulle verkligen vilja ge bort en one piece till min kära Mamma. Hon är gravid i vecka 35 och är därav snart redo för att gå hemma hela dagarna efter förlossningen. Tror hon skulle tycka att det var gör mysigt att strosa runt i en one piece hela dagarna! Kram :D

 29. Hej!..Mina barn skulle skratta ihjäl sig om jag gick i en onepice och jag säger hela tiden att jag ska köpa en o hämta dom i skolan i den….Dom tror mig inte…Så då vore det perfekt att vinna en…

 30. Åh va mysig!!! Jag är för tillfället oftast alltid trött för mitt arbete är så psykiskt tungt så vad kan vara bättre för att hålla ihop sig själv,,,jo men så klart en onepiece!

 31. Bor i Tärnaby uppe i Västerbotten, och det är vinter från oktober till maj här uppe, så vad skulle passa bättre än en underbar Onepiece att mysa runt i efter en dag på jobbet i skidbacken? :)

 32. Åh vad mysigt att gosa ner sig i! Lika skönt på altanen en sommarkväll som inomhus i höstrusket. Lycka!

 33. Den där hade passat en frusen kall tjej som flyttat från blöta Göteborg till snöiga kalla Dalarna för att studera. Den hade suttit extra fint när man skall plugga och det är sådär kallt kyligt ute och bara vill krypa in i något skönt så att man bara kan slappa med tända ljus och skolarbetet framför sig. STORT tack i fall just jag har turen att vinna den.

 34. Skulle vara en perfekt födelsedagspresent till mig som är en fattig student alltid velat haft en sån och mysa i framför en bra film. Men som student har man inte råd med sådan saker och kunna unna sig de

 35. Hej Johanna!
  Vill vinna för att ge till min dotter som snart har födelsedag.
  Hon skulle bli så fin i den.
  Lycka till med din fina salong.

 36. Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna one piece för jag är en riktig fryslort och går runt och fryser jämt så denna skulle passa perfekt att mysa in sig i helt enkelt :) Kram och trevlig helg, och tack för en intressant läsning varje dag!

 37. Tja! Jag skulle vilja delta i tävlingen och önskar vinsten till mig själv; jag har slutat upp med mina ‘förbud & nyårslöften’ lever nu i nuet och känner att genom att bejaka mina egna signaler håller jag på och hittar en balans jag inte trodde fanns. Ibland är huvud-knoppen dum mot resten av kroppen -skulle va mys att belöna kroppen med en one piece! Kram & Trevlig Helg!

 38. Klart jag önskar vara med och tävla, min underbara dotter skulle bli hur go som helst i denna! :)

 39. Hej Johanna! Jag är en is beroende (& då menar jag BEROENDE) 18 åring som bor i den ”lilla staden” Jönköping. Här hemma går jag omkring och knastrar och gnager som en galning på dessa isbitar. Min familj är galna på detta konstanta knastrande men också på att jag jämt tjatar om att det är kallt här hemma även fast mina föräldrar har höjt värmen och numera bara går runt i ett linne. Jag själv, ja jag går ofta i de tjockaste paret mjukisbyxor och ca 3 tröjot och gärna en filt också.. Jag tror en Onepiece skulle passa mig perfekt här hemma och mina föräldrar då jag slipper att tjata om kylan här hemma! :)
  tack för en underbar blogg, kram! :)

 40. Skriv din kommentar här!
  Skulle jättegärna vilja ge denna till min dotter i ”kärlekspresent” som hon brukar säga när hon önskar sig något.

 41. Många kanske är med och tävlar för att ge bort om de vinner men min motivering är faktiskt att jag skulle ge den till mig själv som en present för ett grymt bra år! För ett år sen nådde jag mitt uppsatta mål jobbmässigt men har vidare fortsatt att anta utmaningar och flyttat inte mindre än tre gånger under året för att jobba med det jag vill jobba med :) (och nu också bo med min prince charming så jag pendlar 15 mil om dagen enkel resa :D . Den personliga utvecklingen och alla härliga människor man mött och möter varje dag är värt så mycket :)..men jag snittar 12 timmar hemifrån varje dag så det skulle vara otroligt skönt att komma hem och mysa runt i en onepiece :). Tack för en härlig blogg och lycka till med nya salongen :). Kram

 42. Hej Johanna!!
  Har en tolvårig tjej här hemma som skulle bli superglad för en onepiece.Då jag själv har mycket värk, så är hon jättogo som hjälper till så mycket hemma.Vore kul och belöna henne med denna!!

 43. Klart jag vill vara med och tävla. Så frusen som jag är vore nog detta något för mig.
  Hoppas på tur.!
  Tack även för en trevlig blogg som jag läser varje dag.

 44. Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja ha en one piece för att jag är så himla frusen av mig och min sambo är varm, och då vill ju inte alltid han värma mig för han blir för varm så jag skulle behöva en gosig one piece att krypa ner i! Kram en frusen tös

 45. Jag är trött på att frysa med snuva
  låt mig få dragkedja från gren till luva
  en One Piece som håller kroppen varm och skön
  så snälla Johanna hör min bön!

 46. Min dotter har scolios och har gått igenom en hel del som tonåring… att ha en varm, synlig korsett i tonåren är inte en enkel sak. Hon har kämpat och varit jätteduktig och i förra vecka vid återbesöket på ortopeden så fick hon det positiva beskedet att hon inte behövde ha korsetten längre! En så tapper tjej!- hon önskar nu sig en One-Peace till födelsedag och som belöning på att hon varit så duktig med korsett och massor av träning för kroppen! Marie

 47. Hej Johanna Vill gärna vinna en one piece!! Så sjukt praktiskt att ha när man blir sjuk och inte orkar klä sig!! Kramar Britt

 48. Skriv din kommentar här
  !Om du drar en vinnare på Måndag ska jag rulla mig i snön….Du skriver en dag du ska dra en vinnare sen håller du inte det utan du håller alla på sträckbänken för att få så många sidvisningar som möjligt…urdåligt. Tror du att vi inte fattar sen gnäller du för att ingen vill vara med i dina utlottningar.ghaaaaaaa

  1. Snälla snälla söta rara. Trött jag blir… Gah.
   Sidvinsningar spelar ingen roll för statestiken. Det är UNIKA som räknas.
   Rulla dig i snön du. En onepiece skulle sitta som ett smäck efter en sån nerkylning.

 49. Blir så trött på pappor som aldrig kan fatta vad döttrar önskar sig… och vill så innerligt inget hellre än att få en ÄKTA one pice.. så jag vill vinna för att glädja en 11 årig go liten tjej….. Toa pappret blir då bara ett enda stort + i kanten.. hoppfulla hälnsingar Karin B..

 50. Måste man rimma hehe! 3 av 4 barn har en onepice så vad hade inte varit bra att vinne en till min äldsta dotter som hon kan ha i sin lilla stuga när hon myser och ser på tv. Då skulle jag bli glad…

 51. Ett litet kramdjur vill jag vá,
  helst i något rosa- de blir bra!
  Varm och goó om natten,
  ända från tårna upp till hatten.
  En one piece vill jag ha,
  kanske vinner jag en av dej, vad vet ja!?

  Många kramar Madde

 52. åh jag skulle gärna vilja vinna denna söta mjuka one piece. Den skulle vara perfekt att muntra upp sig själv när man sitter och gör läxor och pluggar till prov. Håller tummarna (Y)

 53. Åh vad jag skulle vilja överraska min dotter med en one piece…. Hon har haft en kämpig vinter och skulle bli överlycklig över en sådan present! Håller tummarna nu! Tack för en härlig blogg! :)

 54. hej Johanna!
  jag skulle vilja vinna denna onepiece till min lillebror som är 10 år han ger mig allt som jag vill ha när jag fyller år och på julafton, han gav mig senast en riktigt dyr plånbok och han är bara tio år så snälla att jag kan vinna denna skulle vara så kul att ge tillbaka det som han har get mig
  kram ellen <3

 55. Åååå vad jag skulle vilja vinna denna!!!! Skulle va så kul att få ge bort den i present till en tjej som behöver lite uppmuntring….

 56. Skriv din kommentar här!
  Vill gärna vinna Onepiece till min fina dotter som snart fyller 12 år. Hon skulle bli överlycklig!
  Tack Johanna för trevlig blogg.

 57. Min son la sina sparpengar på en *falsk* one piece som var jättefin. Han bodde i den princip och tillslut så gick den sönder och sonen blev förtvivlad.
  Nu sparar han för att kunna köpa en ny!

  Vore underbart att få kunna ge honom en på hans födelsedag!

 58. Hej!! Ååh va kul med tävling! Och alltid med så fina priser :D Självklart vill jag va me! Och det är faktiskt för att göra mig själv glad ;) Tänker skrutta runt här hemma med den på kvällarna! Nu håller jag tummar och tår!
  Ha det bäst,
  Henna

 59. kul att ha chans å vinna nåt någon gång då det passar att vara 1.68, Hoppas på tur Bra Johanna

 60. Hej å jag vill vinna och ge till en släkting som är gravid, så hon får mysa in sig i något i soffan och njuta av en underbar bebismage:) håller tummarna!

 61. Jag skulle deifinitivt skrota omkring i den hemma och så kanske min sambo hade blivit glad över att jag inte nallar hans stora jobbtröjor och har som myströjor hemma! ;)
  Så min anledning till vinst är att göra min sambo glad! =D

 62. Jag skulle jättegärna vilja vinna en till min yngsta son som under en längre tid nu bara har varit sjuk. Den skulle passa honom utmärkt när han är hemma och försöker ”friska till sig”

 63. Jag vill vinna en onepiece till min äldste son som (efter en liten ”inskolningsperiod”;)) blivit en sån himla mysig och ansvarsfull storebror.

 64. Jag vill vinna en för att kunna ge till syrran som tycker dem är grymt fula men som ändå jämnt lånar min när hon är på besök:-).

 65. Mina barn önskar så hett en ÄKTA onepiece – skulle vara skoj att förverkliga det genom dig :) De är supermysiga!

  Kram

 66. Jag älskar mysplagg!!Går mest runt i de då jag gillar mjuka gosiga plagg!!
  Detta verkar ju va så underbart så jag bara hoppas jag får vinna!!!Har aldrig provat!
  Med vänlig hälsning, veronica

 67. Har inte köpt någon för att dom är liiitttte för dyra och liiitttee för fula. Men visst ser det görmysigt ut att mysa omkring i en sådan. Men nu finns chansen att FÅ en så då är jag gärna med och tävlar.

  Lycka till med salongen =)
  Kram Marie

 68. Åhh, har också velat ha en sån här länge men barnen har fått var sin i första hand men nu kanske det är min tur?!:)

 69. Åååååhh, har önskat mig själv en sådan Onepiece länge, men studentkostnaderna har företräde. Jag är en riktig rugguggla som skulle njuta av en sådan för att värma min frusna kropp ;)

 70. Hej,
  Jag har ingen sjukdom, ingen arbetslöshet eller annat att motivera med. Min guddotter har dock länge önskat sig en OnePiece och det är på tok för mycket pengar att lägga på en present till henne. Hon är nybliven tonåring och ”alla andra” har nu fått en OnePiece, så det hade varit jättekul att glädja henne med denna present. Som du vet så är det viktigt för tonåringar att vara som ”alla andra” :-).

 71. Hej på dig! Skulle gärna vilja vinna en present till min lille kille som behöver muntras upp då hans pappa varit svårt sjuk i leukemi och legat större delen på sjukhus under lång tid. Läser din blogg dagligen och tycker den är toppen på alla sätt :)… Kram M

 72. Jag skulle gärna vilja vinna en OnePiece.
  Just för att de verkar så mysiga, men framförallt för att jag älskar myskvällar, fredagsmys och vardagsmys.
  Tack för en bra blogg!

 73. Hade varit helt underbart och få vinna onePiece. Vår dotter har fått en kronisk tarmsjukdom och kommer ha det väldigt tufft i sitt liv emellanåt. Tänk om hon kunde få krypa in i en mysig onepiece. Hade varit underbart!!
  Tack för härlig blogg!! Lycka till med nya salongen!!

 74. Har en god vän en man som har en dotter som inte önskade sig något hellre vid födelsedag o jul men inte uppfattade han det.. dotter´n så besviken… så jag vill vinna o därmed kunna glädja henne…..Toa pappret kan jag gärna vinna själv…. det går åt… varm snöig kram..Mia

 75. Skulle vilja vinna den härliga onepiecen, så skönt att ha på sig och värma min onda nacke.. Lever med kronisk värk, så värme är viktigt för mig..

 76. Vilket lustigt sammanträffande! När jag väckte min son i morse så mös vi lite i sängen och pratade bla om snön som föll utanför vårt fönster inatt. Sedan säger han: ”Snälla mamma, kan inte jag få en onepice? Jag skulle så gärna vilja ha en sådan.”
  Nu är han och syskonen på skolan och jag skall snart göra mig iordning för att åka till jobbet. Jag passar på att öppna datorn och kolla ”mina” sidor på nätet samtidigt som jag äter frukost innan det är dags att bege sig av. Nu hoppas jag på tur och önskar mig själv lycka till;-) Ha en härlig dag!!

 77. Jag vill gärna mysa runt i en onepice;) Precis varit sjuk och insåg då att jag saknade något riktigt skönt att mysa runt i. Så nu håller jag tummarna;)

 78. Åh skulle gärna vilja vinna en mysig onepiece. Är en frusen tjej som alltid sitter vid tvn med tjocka kläder o raggsockor. Så en onepiece skulle passa perfekt.

 79. Skriv din kommentar här!
  Vill gärna vinna en sådan här fining til min som. Han brukar kalla mig Lambi när jag har på mig en fleecetröja som är vit. Då kan jag oxå kalla honom Lambi:-)
  Ha en fin dag!

 80. Min dotters farmor igår somnade in för ung tyvärr. hon de inte lätt har både morfar,mormor och extramamma förlorat livet är hårt men de måste gå vidare, hoppas och håller alla mina fingrar för att jag ska vinna onepiecen som hon så gärna vill krypa upp i o mysa i.

 81. Denna är nog i minsta laget för min del, men då får jag chansen att glädja min bästa väninna! Hon är en riktig kämpe och när hon inte studerar för fullt så gillar hon att koppla av hemma. Det skulle ju va helt perfekt för henne med en Onepiece! Så jag hoppas på vinst så hon får en riktig överrasknings-present, det är hon värd!

 82. Skriv din kommentar här!
  Hej !
  Det hade varit så roligt att få ge en äkta one pice till min son då det är så populärt att ha, speciellt när man går i skolan och nästan alla kompisar har en.
  Toalettpapper går ju åt så det blir vi glada för också ifall vi vinner.
  Kram Anna W

 83. Åh en gosig onepiece vill jag vinna här hos dig, det hade ju varit världens grej!
  Något mysigt att ha på sig en vardagskväll till mig som är så snäll ;)
  Nu håller jag mina tummar och tår, för att jag denna vinst får!

 84. Hej, jag vill vara med och tävla. Min dotter fyller 14 i april och önskar sig en onepiece. Men som singelmamma till flera barn är det svårt att få pengarna att räcka till.
  Toalettpapper vore också väldigt bra…
  Kram och tack för en inspirerande blogg.

 85. Vore ju underbart att vinna en äkta mysis! Jag vet precis vem som ska få den! Toapapper och våtservetter går alltid åt så det vore oxå bra att få hem en laddning av!

 86. Jag vill vara med och tävla!!!! skulle vara så kul att få ge en sån mysig onepiece till min dotter som är 13 år

 87. Åh en sån hade jag velat ha, såå mysigt det hade vart att krypa upp i soffan med en go kopp the nu när det är så kallt! Inte helt fel med lite mjukt papper heller mot våra stackars näsor som är alldeles vissna av förkylningar! Grattis och ett stort lycka till till den nya salongen:) Spännande och roligt tycker jag:)

 88. På tal om tävlingar.. jag som är in så ofta har jag lyckats missa CL-vinnaren eller är den inte dragen än? Hoppas fortfarande på vinst där
  :-D

  1. Anna IS- Jag VÄNTAR jag med… :( Tjejerna på CL har byggt om och förmodligen bara inte hunnit med.. Jag har skickat en liten påminnelse idag- hoppas kunna ge besked i morgon.

   Hemskt ledsen.

   kram

 89. Jag köpte en onepiece på internet för någon månad sen, tuvärr från en oseriös säljare så jag blev av med 1300 kr och ingen onepiece fick jag:( så tråkigt! Nu är jag mammaledig och väntar på min lilla bebis som är beräknad nu på lördag och vad passar bättre att glida runt i en onepiece och mysa med nyfödd? Därför tycker jag att jag är värd att vinna:) kram
  på dig och tack för bra läsning!

 90. Jag har två döttrar som numera har samma storlek så de skulle nog älska att få dela på denna! Äldsta dotterna har sagt att hon aldrig skulle sätta på sig nåt liknande, men efter att ha provat en var hon såld – så den får Väldigt gärna komma hem till oss!
  Kram Annsofi

 91. Skulle vara underbart att ha en sådan där att mysa runt i nu när man har varit sjuk hela vintern…då kanske man håller sig frisk?

 92. Vill ha kan behöva en nu när jag flyttar och det är svin kallt i lägenheten :) Vill ju inte frya ihjäl tänk vad skönt att gå runt i en onepiece när det drar kallt i lägenheten

 93. Den ser så mysig ut, kanske kan man smyga sig ut på altanen med den på också :) Ta en kopp kaffe i morgonsolen det vore väl toppen! Välkommen våren och OnePiece och en toapappersförpackning som man kan öppna utan att morra :) Kram och tack för en fin och inspirerende blogg . / Berit

 94. Vågar man? 50+
  Inte bara ungarna vill ha…Är en ”mjukissmorsa” som skulle bo i denna ofta! Tonårssönerna får väl pinas men en sånhär vill jag ha!

 95. Å vad jag skulle vilja ge min dotter en sån här. Som arbetslös, ensamstående mamma till två barn har man tyvärr inte råd med en sådan här extravagans. Min underbara dotter på 12 har dessutom haft en svår period där hon valt att förskjuta sin alkoholiserade pappa så en sån här skulle hon absolut kunna krypa ihop och mysa i…
  Toapapper har ju dessutom en tendens att alltid gå åt i ett hem, så det skulle göra mig jätteglad att få vinna ;)
  Kramar Lotta

 96. Jag har den bästa vän man kan ha, ställer verkligen alltid upp, och jag vet hur gärna hon skulle vilja ha en sådan, efter allt hon gjort för mig så skulle det kännas sååå bra att få ge henne nått jag vet att hon skulle bli överlycklig för! Och toapapper skulle jag bli överlycklig för:) kraaaam!

 97. Hej hej ! Åh , den skulle jag vilja gå och mysa i men jag vet att min dotter Ebba skulle vilja ha en då jag önskar min dotter den och själv ”nöjer” jag mig med toapapper ….. Inte dumt det häller ! Toppen . Hu vilken snygg salong , stort GRATTIS. Kram Malin

 98. Ååååhhh sån har jag velat ha läääänge!!! Men ensamstående m sjukpenning & 2 barn finns d knappt pengar till mat hela mån, får trolla m VARENDA KRONA till 20e :o(( Så ett paket på posten m dessa skulle lysa upp tillvaron :o) HOOOPPAS!!!!! Ha en bra dag! Kram

 99. Precis köpt ett hus så jag skulle behöva något att värma mej med när elen är så dyr :(

 100. Skriv din kommentar här! Det vorre toppenbra att vinna en äkta onepice till min dotter hon fyller 14 är nu till våren och hon skulle bli jätteblad för den presenten! Mvh Jenny tack för en trevlig blogg kram

 101. Skulle så gärna vilja vinna denna gosiga OnePiece för jag har inte råd med en själv, fattig student som jag är. Mina två syskon köpte en varsin för någon vecka sedan och jag skulle också velat ha köpt en men återigen kunde jag inte köpa någon på grund av min taskiga ekonomi :( Nu hoppas jag att jag vinner en i denna tävling! :)

 102. Jag vill verkligen ha en Onepiece och jag har beställt den två ggr men avbeställt den igen för den varit för dyr just den månaden :-( Önskade mig en i födelsedag men tyvärr. Så nu håller jag tummarna igen!!
  Kram Lotte

 103. Vill krypa i en sådan nu när tillvaron åter trycker ner en i skosulorna.
  Min arbetspraktik med lönebidrag tar nu slut och ekonomin blir ännu tuffare….
  Alla bidrag behövs så toalettpapper säger man inte nej tack till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..