Vinn äkta Onepiece!

08 mars 2012 133 kommentarer
Allmänt

Vilken rolig tävling! Lambi lanserar en ny förpackning som är enklare att öppna. Funktionen, som liknar en dragkedja, kommer till Lambis alla toalettpapper och hushållspapper under våren 2012. Lambis nya förpackningar innehåller även ett nytt, mjukare papper. Lambi vill fira tillsammans med mig genom att tävla ut toalettpapper tillsammans med en annan produkt med dragkedja: OnePiece.Barnen har varsin och fullkomligt bor i sina här hemma, dom ser för sköna ut när dom går omkring som en gossiga nallebjörnar! Hehe… Tävla genom att skriva en motivering varför just du behöver en OnePiece.Du har chans att vinna en OnePiece strl S (passar upp till 170 cm, värde 1 800kr ) samt toalettpapper och våtservetter från Lambi.Vilken grym present att ge bort va? Vilken unge har inte tjatat om dessa sparkdräkter.. så skynda er att vara med i tävlingen och lägg en kommentar nedan! Jag drar en vinnare på måndag efter kl 12.

Lycka till!!

133 kommentarer

Vill krypa i en sådan nu när tillvaron åter trycker ner en i skosulorna.
Min arbetspraktik med lönebidrag tar nu slut och ekonomin blir ännu tuffare….
Alla bidrag behövs så toalettpapper säger man inte nej tack till!

Jag vill verkligen ha en Onepiece och jag har beställt den två ggr men avbeställt den igen för den varit för dyr just den månaden :-( Önskade mig en i födelsedag men tyvärr. Så nu håller jag tummarna igen!!
Kram Lotte

Skulle så gärna vilja vinna denna gosiga OnePiece för jag har inte råd med en själv, fattig student som jag är. Mina två syskon köpte en varsin för någon vecka sedan och jag skulle också velat ha köpt en men återigen kunde jag inte köpa någon på grund av min taskiga ekonomi :( Nu hoppas jag att jag vinner en i denna tävling! :)

Skriv din kommentar här! Det vorre toppenbra att vinna en äkta onepice till min dotter hon fyller 14 är nu till våren och hon skulle bli jätteblad för den presenten! Mvh Jenny tack för en trevlig blogg kram

Ååååhhh sån har jag velat ha läääänge!!! Men ensamstående m sjukpenning & 2 barn finns d knappt pengar till mat hela mån, får trolla m VARENDA KRONA till 20e :o(( Så ett paket på posten m dessa skulle lysa upp tillvaron :o) HOOOPPAS!!!!! Ha en bra dag! Kram

Hej hej ! Åh , den skulle jag vilja gå och mysa i men jag vet att min dotter Ebba skulle vilja ha en då jag önskar min dotter den och själv ”nöjer” jag mig med toapapper ….. Inte dumt det häller ! Toppen . Hu vilken snygg salong , stort GRATTIS. Kram Malin

Jag har den bästa vän man kan ha, ställer verkligen alltid upp, och jag vet hur gärna hon skulle vilja ha en sådan, efter allt hon gjort för mig så skulle det kännas sååå bra att få ge henne nått jag vet att hon skulle bli överlycklig för! Och toapapper skulle jag bli överlycklig för:) kraaaam!

Å vad jag skulle vilja ge min dotter en sån här. Som arbetslös, ensamstående mamma till två barn har man tyvärr inte råd med en sådan här extravagans. Min underbara dotter på 12 har dessutom haft en svår period där hon valt att förskjuta sin alkoholiserade pappa så en sån här skulle hon absolut kunna krypa ihop och mysa i…
Toapapper har ju dessutom en tendens att alltid gå åt i ett hem, så det skulle göra mig jätteglad att få vinna ;)
Kramar Lotta

Vågar man? 50+
Inte bara ungarna vill ha…Är en ”mjukissmorsa” som skulle bo i denna ofta! Tonårssönerna får väl pinas men en sånhär vill jag ha!

Den ser så mysig ut, kanske kan man smyga sig ut på altanen med den på också :) Ta en kopp kaffe i morgonsolen det vore väl toppen! Välkommen våren och OnePiece och en toapappersförpackning som man kan öppna utan att morra :) Kram och tack för en fin och inspirerende blogg . / Berit

Vill ha kan behöva en nu när jag flyttar och det är svin kallt i lägenheten :) Vill ju inte frya ihjäl tänk vad skönt att gå runt i en onepiece när det drar kallt i lägenheten

Jag har två döttrar som numera har samma storlek så de skulle nog älska att få dela på denna! Äldsta dotterna har sagt att hon aldrig skulle sätta på sig nåt liknande, men efter att ha provat en var hon såld – så den får Väldigt gärna komma hem till oss!
Kram Annsofi

Jag köpte en onepiece på internet för någon månad sen, tuvärr från en oseriös säljare så jag blev av med 1300 kr och ingen onepiece fick jag:( så tråkigt! Nu är jag mammaledig och väntar på min lilla bebis som är beräknad nu på lördag och vad passar bättre att glida runt i en onepiece och mysa med nyfödd? Därför tycker jag att jag är värd att vinna:) kram
på dig och tack för bra läsning!

På tal om tävlingar.. jag som är in så ofta har jag lyckats missa CL-vinnaren eller är den inte dragen än? Hoppas fortfarande på vinst där
:-D

Anna IS- Jag VÄNTAR jag med… :( Tjejerna på CL har byggt om och förmodligen bara inte hunnit med.. Jag har skickat en liten påminnelse idag- hoppas kunna ge besked i morgon.

Hemskt ledsen.

kram

Åh en sån hade jag velat ha, såå mysigt det hade vart att krypa upp i soffan med en go kopp the nu när det är så kallt! Inte helt fel med lite mjukt papper heller mot våra stackars näsor som är alldeles vissna av förkylningar! Grattis och ett stort lycka till till den nya salongen:) Spännande och roligt tycker jag:)

Jag vill vara med och tävla!!!! skulle vara så kul att få ge en sån mysig onepiece till min dotter som är 13 år

Vore ju underbart att vinna en äkta mysis! Jag vet precis vem som ska få den! Toapapper och våtservetter går alltid åt så det vore oxå bra att få hem en laddning av!

Hej, jag vill vara med och tävla. Min dotter fyller 14 i april och önskar sig en onepiece. Men som singelmamma till flera barn är det svårt att få pengarna att räcka till.
Toalettpapper vore också väldigt bra…
Kram och tack för en inspirerande blogg.

Åh en gosig onepiece vill jag vinna här hos dig, det hade ju varit världens grej!
Något mysigt att ha på sig en vardagskväll till mig som är så snäll ;)
Nu håller jag mina tummar och tår, för att jag denna vinst får!

Skriv din kommentar här!
Hej !
Det hade varit så roligt att få ge en äkta one pice till min son då det är så populärt att ha, speciellt när man går i skolan och nästan alla kompisar har en.
Toalettpapper går ju åt så det blir vi glada för också ifall vi vinner.
Kram Anna W

Denna är nog i minsta laget för min del, men då får jag chansen att glädja min bästa väninna! Hon är en riktig kämpe och när hon inte studerar för fullt så gillar hon att koppla av hemma. Det skulle ju va helt perfekt för henne med en Onepiece! Så jag hoppas på vinst så hon får en riktig överrasknings-present, det är hon värd!

Min dotters farmor igår somnade in för ung tyvärr. hon de inte lätt har både morfar,mormor och extramamma förlorat livet är hårt men de måste gå vidare, hoppas och håller alla mina fingrar för att jag ska vinna onepiecen som hon så gärna vill krypa upp i o mysa i.

Skriv din kommentar här!
Vill gärna vinna en sådan här fining til min som. Han brukar kalla mig Lambi när jag har på mig en fleecetröja som är vit. Då kan jag oxå kalla honom Lambi:-)
Ha en fin dag!

Skriv en kommentar