Vinn äkta Onepiece!

Vilken rolig tävling! Lambi lanserar en ny förpackning som är enklare att öppna. Funktionen, som liknar en dragkedja, kommer till Lambis alla toalettpapper och hushållspapper under våren 2012. Lambis nya förpackningar innehåller även ett nytt, mjukare papper. Lambi vill fira tillsammans med mig genom att tävla ut toalettpapper tillsammans med en annan produkt med dragkedja: OnePiece.Barnen har varsin och fullkomligt bor i sina här hemma, dom ser för sköna ut när dom går omkring som en gossiga nallebjörnar! Hehe… Tävla genom att skriva en motivering varför just du behöver en OnePiece.Du har chans att vinna en OnePiece strl S (passar upp till 170 cm, värde 1 800kr ) samt toalettpapper och våtservetter från Lambi.Vilken grym present att ge bort va? Vilken unge har inte tjatat om dessa sparkdräkter.. så skynda er att vara med i tävlingen och lägg en kommentar nedan! Jag drar en vinnare på måndag efter kl 12.

Lycka till!!

 1. Hej!
  Det skulle vara jätteroligt att vinna denna mysiga skapelse,(Passande då min födelsedag är imorgon, hihi)
  Kram Carolina
  P.S jag önskar er all lycka med salongen!

 2. Hej Johanna,
  Vilken grym vinst… Skulle jag vinna så ger jag den till min systerson som önskade sig en onepiece i julklapp men jag hade inte möjlighet att köpa någon, så det vore toppen att ge honom en nu istället. Hoppas hoppas :)

 3. Skriv din kommentar här!Tänk att få gå runt i en vit onepiece och se ut som ett litet lamm :) Det ser så mysigt ut när man ser alla barn på jobbet som springer runt i sina och bara myser! Hoppas hoppas att den blir min!

 4. Tänk att få krypa i en sån där härlig sak efter en lång löprunda och en uppfräschande dusch :) Ja jag tror tillockmed att jag skulle springa lite fortare varje gång bara för att få komma hem till den :)

 5. One piece skulle passa perfekt till sköna sommarkvällar på holmen när myggorna snurrar i runt öronen.

 6. Jag jobbar i uniform hela dagarna så jag behöver en skönare uniform att krypa i när jag kommer hem!

 7. Å en sådan vill jag gärna ha! Ligger hemma och är sjuk och detta skulle vara bästa krya på dig presenten:)

 8. En OnePiece att gosa i, mysa i, finnas i och bara vara i, det är min stora dröm, en OnePiece får högsta beröm och blir en garanterad succé, jag kommer bara att skratta och le!!

 9. Om jag vann en skulle jag ge den till min lillebror, 9 år, för att han alltid är så generös mot mig, så jag tycker att han ska få något extra tillbaka!

 10. köpte en baby mys dräckt till min lilla kusin, har varit sjukt bra! har även en själv. underbart!!
  Ville också bara säga, att jag följt din blogg sen du var med i ensam mamma söker och verkligen uppskattar den, du har det lilla extra!
  Ha det bäst..

 11. hejsan! jag skulle gärna vilja vinna för då skulle jag ge den till min mamma som har blivit frisk från sin cancer o för att hon är väldens bästa mamma! kram

 12. Vilken kul tävling! Skulle önska att vinna en till min kramiga tjej!!! Hon är redan mitt gosedjur! Tack för en underhållande blogg! Kramis Kattis

 13. Dottern har en så det vore ju fantastiska att vinna en till mig. Då kan vi mysa omkring som två nallebjörnar…

 14. Har länge kollat på en onepiece, men har inte haft ekonomin att köpa mig en, och inte mina föräldrar heller… Jag är en snart 18 årig tjej som är rätt liten så storleken passar mig perfekt :) Hoppas verkligen jag vinner, annars blir det en Onepiece på önskelistan!

 15. Har en dotter på 12 och hon tjatar och tjatar om en Onepiece, men tycker de är för dyra, så det vore underbart att vinna en till henne.

 16. Oj vad glad mitt barnbarn Tim skulle bli om jag vann en Onepiece till honom! Han har tjatat om en riktig sån länge, för den han har nu lan man minsann inte dra upp dragkedja o gömma ansiktet i :) Det har han minsann berättat för sin Farmor :))

 17. Jag skulle så himla gärna vilja vinna denna gosiga vuxen-sparkdräkten! Behöver lite värme i väntan på ljusare tider. Dessutom skulle den matcha med min lilla söta lurviga hund! ;D Kram

 18. Hej Johanna! Åh dem verkar såå mysiga! skulle inte vara fel att mysa i hemma efter jobb! hoppas få bli en gossig liten nallebjörn snart! ;) kraaam

 19. Ingen skulle bli gladare än jag om jag vann..
  Eller JO förresten min dotter så jag hade sluppit att ta hennes;)
  Kram Marija

 20. Hej, jag skulle verkligen vilja vinna en ”over-all” till min underbara tonårsson. Snart har han vuxit om sin mamma på 163 cm… Tänk att de små blir så stora! Kan denna dress bromsa så att luvan tar emot?;-) kram

 21. Vore en dröm få vinna denna;-)!!
  Hoppas på turen, barnen skulle älska sin mamma än mer i denna Bä one piece:-)!!

 22. Hej Johanna!
  Jag skulle vilja vinna en OnePiece till min dotter eftersom jag är från 1800-talet och fattar ingenting :))….allt enligt min älskade unge som är i någon slags för- pubertet :)

 23. Jag skulle våga även att jag fyllt 50! Finns det något skönare än att ta på myskläder när man kommer hem från jobbet!
  Kram Kram

 24. Halloj där Johanna!
  Jag vill gosa, och slippa gå i bara trosa.
  Med denna dress blir jag både snygg ( eller?) o trygg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..