Storgatan 26 och tävling!

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag jobbade sent till åtta igår och sen blev det god kycklinggryta. (den med champinjoner, lök, curry, apelsinsaft, tomatpure, kycklingbuljong och lite grädde. MUMS) Mys….! <3

Här är det full rulle på salongen. Bästa Henrik från American crew var här i morse, har inte hunnit ta in det märket än men snart finns även den serien på hyllan. BRA grejer!

Lucky Lina tunika från Nordljus är så mysig till jeans. Har äntligen införskaffat mig ett par nya tighta jeans från Vero moda. Jag har faktiskt gått ner lite efter den här renoveringsmåndaden och då är det kul att kunna ha snygga jeans igen. Halsbandet är från Anna H smycken som gör så fina saker. Jag har även två stycken som ni kan vinna!

Vill ni vinna halsbandet? Det är jättefint! Skriv en kommentar i bloggen nedan och gilla hennes fb nedan.

http://www.facebook.com/messages/1430452800#!/pages/Anna-H-smyckenDesign-by-AnnaSWEDEN/361010977243056

Jag har två stycken att tävla ut! Kul till dig själv eller ge bort i present!

Lycka till!!!!!!! Jag drar två vinnare på måndag efter lunch.

 

 1. Åh vilket fint halsband! Det skulle passa perfekt till min outft i helgen, jag ska nämligen på en efterlängtad Takidaspelning=)

 2. Mycket vackert halsband med fina detaljer…stilfullt…elegant med mycket känsla…skulle känna mig glad och stolt att få bära detta halsband eftersom jag tycker det står för de största ting som finns…<3

 3. Anna H:s smycke jag inte säger nej till att äga!
  Ett vackert hjärta om halsen i vår vore toppen vill jag säga! :-)

 4. om jag vann detta smycke skulle jag kunna använda det till mycket
  till vardags och fest , svart eller vitt hoppas det kan bli mitt

 5. De där smyckena skulle sitta perfa på mig =) Jag är med, och hoppas innerligt att jag vinner dessa skönheter då jag aldrig unnar mig sådana saker längre.
  Im the right winner ;)

 6. Skriv din kommentar här!Hoppas Hoppas Hoppas att ja vinner något nu!Skulle sitta fint med något nytt när man ska ut om 2 veckor för första gången sen min sötaste föddes!

 7. Åh så underbart fint Halsband! :) Jag har burit samma halsband som jag fick när jag fyllde 30år.o nu är jag 35.. Ha,ha! Jag har helt enkelt inte hittat nåt som jag känner WOW för. Sen fick jag två små underbara döttrar, med det så blir det att man glömmer man lätt bort att handla o unna sig själv nåt fint ibland. Och blöjor o välling hägrar som mest! ;) Skulle bli superglad om jag vann det! Tack för en bra blogg! :) Kram Linda

 8. Fina halsband ,jag e gärna med o tävlar om ett sådant.
  Griffins Steakhouse va super bra tack för tipset.

 9. Håller tummarna för att just jag ska vinna. Vill fira mig själv för att jag gått ner 40 kg. Endast 20 kg kvar och nu behövs lite belöning.
  Kram jessica/Kungsbacka

 10. Hej! Kul med en tävling innan helgen! Hoppas på vinst för att ge halsbandet till min lillasyster som är galen i ”Buddha”.
  Ha en skön helg!

 11. Yes Yes hoppas det är min TUR!!!!
  Följer din blogg som är den BÄSTA. Tack för ALLA bra tips!
  Du inspirerar mig med allt.
  Tack/Pia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..