Det här inlägget skulle egentligen handlat om något mycket trevligare…

På lunchen skrev jag ett betydligt roligare inlägg än detta men det här kom i mellan.
För första och förhoppningsvis enda gången har vi haft inbrott hemma i vårat hem. Lisa-Marie stackarn var först hem efter skolan och kom hem till allt elände. Jag stod och fönade min kund när hon ringde och att försöka behålla lugnet då var inte enkelt. Dels hennes chock och sen min egen.
Att komma hem till sitt egna hem som är helt omkullvält är ofattbart. Låset är proffsigt borttaget och allt är en enda röra här… Jag städade hela kvällen igår. Helt jävla i onödan. Varenda låda är utspritt med kläder, sovrummet är som en bomb har slagit ner. Barnens rum har dom vänt ut och in på varenda liten låda och rivit ut allt… Varenda liten burk… Ni vet ju hur barn funkar. Minnen och pengar sparar dom i sina lådor. Tyvärr..
Toaletten är alla mina smycken, necessärer upp och ner på och allt en hög på golvet.
Jag var chockad att se allt det här. Dom har varit under sängen i sovrummet och dragit fram resväskor och lådor jag har där. Letat under täcket och rivit runt och förmodligen trott det finns pengar. Som om man har värdefulla saker under sängen….
Idioterna har jobbat smart. Mitt på dan när ingen är hemma. Är ändå glad att vi inte ”råkade” komma hem mitt under inbrottet…
Jag pratade med polisen och Securitas om jag skulle ”gå ut med det här” och självklart kunde jag göra det för att upplysa er om att det pågår mycket inbrott just nu..
Viktigt att man aldrig går in om man skulle råka komma när dom håller på….

20120329-204816.jpg

20120329-205442.jpg

20120329-205505.jpg

Jag klarar knappt av att gå in i sovrummet .. Trodde aldrig det skulle kännas så sjukt jobbigt att vara med om något sånt här.

20120329-205711.jpg

20120329-205747.jpg

Larm och inte ett dåligt larm känns betydligt bättre.
Fattar dock inte hur jag ska kunna sova överhuvudtaget inatt… Tycker så synd om barnen över vad dom blivit av med och framförallt rädslan att några brutit sig in här… Det känns olustigt och jag känner mig fruktansvärt ledsen.

 1. Usch vad tråkigt :-( Har hört att det varit supermånga inbrott senaste tiden… Hoppas polisen får fast de som gjort detta. Det är både läskigt och kränkande när människor inte ser skillnad på ditt och mitt och särskilt om dom tar sig friheten att ta sig in i ens eget hem. Fy. Hoppas ni känner er trygga snart igen! kram

 2. Johanna,
  I can’t even begin to imagine what you and the girls are going thru. I pray that you can find comfort in each other, family and friends and that no one was at home when this happened. Stay safe.

  Warmly
  Anne McCue

 3. Usch, vad vidrigt. Vi var också utsatta för inbrott för länge sen. Mitt ex kom hem när tjuven stökade runt i sovrummet. Han hoppade ut genom sovrumsfönstret och hann inte få med sig nåt som tur var. Jag var mest orolig för katterna som var livrädda och hade gömt sig. Hoppas allt ordnar sig. Jobbigt med försäkringsbolag och sånt också. Var rädd om dig. Lycka till med kärleken!

 4. Bästa goa Johanna. Det ni drabbats av är fruktansvärt o traumatiskt. Man liknar det vid en ”våldtäkt” men då på personliga saker. Det jag hoppas på nu är att du får stöd, o behöver ni så ta kontakt snarast med proffs. Hoppas ni nu kan ha en skön helg trots allt.
  Kram från Falun

 5. Tyvärr delar jag din erfarenhet, Vet villket helvete du varit med om, den känslan gåt inte att beskriva.

 6. Skriv din kommentar här!
  Men fy fan, usch jag blir så förbannad på folk som inte kan skilja på ditt o mitt, tog dom nåt speciellt, eller har ni inte hunnit se vad som fattas än?? Hoppas verkligen dom hittar dom idioter som gjorde det, o att ni får hjälp att bearbeta allt du o barnen, hoppas såklart J är ett stort stöd, många kramar till dig!!!!

 7. Fy vad jag lider med Er!!! Jag får ont i magen när jag ser detta. Att folk inte kan låta bli andras saker och hem!!!

  Kramar till dig och din familj <3

 8. När man har en blogg och lägger ut bilder på sitt hem och berättar om allt man handlar så tror idioterna att man är rik. Det är förjävligt att folk inte kan låta andras saker få vara med fred.

 9. Men fy så hemskt !!! En annan sak att tänka på för den som är offentlig på en blogg eller facebook eller så: Man skriver ju mycket om vad man ska göra, ex jobba hela dagen eller resa bort eller så. Sånt tänker ja på hela tiden på min fb sida, ja skriver aldrig om jag ska jobba eller resa bort. Man vet aldrig vad man har för människor som har koll på en. Usch det är så skrämmande :( Styrkekramar till dej och din familj Johanna <3

 10. Men usch och fy… Lider med både dig och barnen…
  Det verkar dock vara en våg med inbrott nu… läser mycket om det tycker jag… Trist :(
  Kramar i stora lass…

 11. Sååååååååååå fruktansvärt,,varför och varför måste man förstöra som man gör,,rota,kasta,, lider med er.

 12. Jag tror inte man behöver ha en blogg för att råka ut för ett inbrott.
  Min brorsa som är bonde blev av med saker + diesel av ett värde som slutade på 100.000 kr. Tjuvarna slår till när som helst och var som helst.

 13. Usch vad tråkigt!!!! Idioter som inte kan låta andras saker vara. (Men jag har tänkt på det när man har en blogg lämnar man ju ut mycket information/bilder som inte alla kan förvalta på ett bra sätt). Tänker på er och hoppas det löser sig , Ulle

 14. Hemskt att fått sitt hem genomrotat av okända idioter.
  Man har ju läst om många inbrott här.
  Hoppas de åker fast.

 15. Men gud vad tråkigt! Man blir så trött på alla jäkla idioter som inte ser skillnad på mitt och ditt. Vuxna människor… suck.. Ta hand om er! Kram

 16. Hej Johanna!
  Jag vet också hur det känns att ha haft inbrott :( I vårt fall låg hela familjen och sov på övervåningen när vi vaknade av en smäll nerifrån ytterrdörren. De hade tagit sig in genom att bända upp ett fönster och sedan börjat leta runt när det förmodligen blev ”skrämda” av vår katt och insåg att det var folk hemma i huset. De hann alltså inte få med sig något men känslan av att några varit inne medans vi låg och sov var hemsk. Första natten efteråt satt jag i soffan och bara grät, vågade inte gå och lägga mig. Tankarna snurrade om vad som skulle hänt om de hade kommit upp på ovanvåningen…:(
  I mitt fall har det här tyvärr satt sina spår, då jag fortfarande kan känna mig otrygg och rädd. Att sova själv hemma i huset är en omöjlighet. Styrkekramar till er!

 17. Hej Johanna !
  Jag vet hur det känns , efter en resa med hela familjen till Turkiet kom vi hem inbrott i vår villa.
  Allt genomsökt……
  Men det blev securitaslarm insatt annars hade jag aldrig lämnat huset mer .
  Har haft larmet i 9 1/2 år nu är så nöjda med securitas.
  kram Ylva

 18. Usch va fruktansvärt! Lider verkligen med er. Va hemskt det måste vara att någon har varit inne i ens hem så där. Vilken mardröm. Blir så arg på människor som gör sånt här!

 19. Hej Johanna!
  Nej fy vad tråkigt, måste vara hemskt att komma hem till detta och veta att andra har varit och rört ens saker, det är nog bland det värsta som kan hända en.
  Stackars Lisa-Marie som kom hem först och såg det, men tur att inte tjuvarna var kvar.
  Styrkekramar till er alla.
  Kram <3

 20. Vad tråkigt. Kan inte tänka mig hur det känns att ha haft någon obehörig person som varit inne och rotat omkring i mitt hem.
  Hoppas de skyldiga hittas, även om så sällan är fallet på inbrott.

 21. Åh fy ! Extra stor kram till Lisa- marie som kom hem först ! Snart ska min dotter lära sig att gå hem själv efter skolan och man tänker ju till nu om nåt sånt här skulle ske såklart. Ett inbrott i sitt trygga hem måste vara fruktansvärt. Hoppas ni kan så ni kan känna er trygga och lugna där igen ! Kramar

 22. Jag vet tyvärr hur det känns Johanna… Vi bodde ensamma högst upp i ett hyreshus och de hade all tid i världen på sig att ta sig in, ja, de tog bort hela låset även här, och sen gå igenom lägenheten. I vårt fall så var de dock ”snällare”… De tog digitalkameror, min bärbara dator MEN, de tog också makens förlovninsring (jobbar med livsmedel så han får inte ha den på sig) och de tog alla mina smycken som jag dumt nog förvarade väldigt synligt i sovrummet. Värst var alla smycken då oändligt många av dem var från min mormor som inte lever längre.
  Jag varnade vänner och bekanta att ring på dörren först när ni kommer på besök, jag står med basebollträ innanför. Nu finns larm och jag är rädd varje dag när maken förväntas komma hem för att han ska ringa om samma sak igen :(
  Kramar till er alla!

 23. Usch och fyfan Johanna! Lider verkligen med er. Fy bubblan för idioter som bara vill förstöra för andra. Jag hoppas att ni får någon sömn i natt. Känns enormt otryggt att någon varit i ens hem. Hemmet är ju ens trygga vrå och fristad eller borde vara. Stackars dina barn och dig!! Väldigt tråkigt, hemsk och blir så förbannad på att ni och andra utsätts för sånt här skit! 1000 styrkekramar till dig och dina barn!!!!

 24. usch va hemskt! hoppas du blev inte av med mycket värdefulla saker eller? vad är det dom tog? många styrkekramar till er!

 25. Ush va hemskt!!! Massa Styrkekramar till dig å dina flickor <3 Jag kommer från Skåne en by där vi just nu har ett antal bilar som vi ska hålla koll på tom gått ut med regnr på bilarna för de varnar för dom….Hoppas ni får en ok natt ..Sov Gott….Massa Kramar från mig

 26. Tänk –
  lätt som en plätt: Man vet var du jobbar och när, och barnen befinner sig i skolan!!!!!
  Kanske ett pris man får betala när man delar med sig sitt liv till kreti och pleti!
  Trist!
  /eva

  1. Eftersom alla har Facebook och många bloggar är det lättare för idioter att göra inbrott.
   Eftersom grannen också hade inbrott tror jag dock inte det ”bara var mitt dom var ute efter”.
   Men visst, att blogga om kleti och pleti har sitt pris. Och då menar jag inte bara inbrott och sånt tråkigt.
   Tråkigt att så många drabbas bara. Även dom som inte bloggar.

   Väldigt nöjd över vårat nya larm. Riktigt nöjd.

   Johanna

 27. Usch vad obehagligt du råkat ut för. Så olustigt att känna sig rädd och otrygg i sitt eget hem. Verkar ju inte heller som det är ett spontan inbrott som bara råkat ske.

 28. Jag var med om precis samma sak för två år sen så jag vet precis vad du går igenom nu! Tycker så synd om er för jag minns hur ledsen, otrygg, äcklad över att någon rotat i mina saker och ensam jag kände mig då. Är också ensamstående med en son. Stor varm kram till dig o dina barn Johanna!!

 29. Den där känslan av att någon varit där den inte ska är så JÄVLA obehaglig, speciellt en tjuv i ens eget hem. Vet precis hur det känns. Man vet inte riktigt vad man ska göra och tänka. Lider med er och hoppas det löser sig och att ni inte blev av med allt för mycket betydelsefulla ting. Styrkekramar till er!

 30. Man blir såå arg!!! Har varit med om både inbrott på mitt jobb 2ggr o bilinbrott. Ve o fasa för att någon har rotat i ens privata saker. Obehagligt. Oavsett vad som stulits så är det obehagligt att någon varit i ens hem. Vilken tur ni inte var hemma o kom till skada. Du som nyligen renoverat o gjort så fint. kramar till dig o flickorna.

 31. Usch så fruktansvärt,,,och hemmet som är ens trygghet. Hoppas att ni klarar er så bra som det bara går mitt i allt kaos.
  Tänker på dig och flickorna
  Varm kram!

 32. Stackars er!!jag vet exakt hur du och barnen känner!!Jag och min sambo har haft inbrott 2 gänger inom 4 år.
  det tog typ allt förutom möbler och porslin.Senast var i november.Då kom dem idioterna in medans jag var ute med våran bebis.Så äckligt!!Allt dem rört och stökat till i ens privata saker.Nu har vi dock flyttat för jag vägrade bo kvar..ta väl hand om varann nu!!kramSkriv din kommentar här!

 33. Många styrkekramar till er Johanna! Fy faan va arg
  jag blir! :( Tyvärr är det mycket inbrott nu även ute på
  landsbygden. Jättebra att du går ut med detta!
  Folk! Håll öron och ögon öppna! Dom jävlarna ska
  inte komma undan!! Ursäkta alla svordomar…:(

  Kram igen Johanna och till dina döttrar <3

 34. Men nu blir jag förbannad rent ut sagt. Vad är det för idioter vi har omkring oss detta är ju för jävligt att behöva vara med om. Stackars flickor som ska leva med detta och dig själv också förstås. Har du inte J där som kan vara hos dig i natt, ska nog inte vara själva du o flickorna. Ring till honom att han kommer om det går. Fy Fan rent ut sagt vad arg man blir.

 35. Usch usch, stackars er!!! Respekten för andra människor deras hem, var finns den.. Styrkekram till er :)

 36. Usch för dessa hemska männiksor! Hoppas dem inte fick med sig nåt med för stor betydelse för dig o barnen utan bara matriela ting Tyckte de va jobbigt när jag hade nrott i min bl kändes som nån annan bevakade en när man satt där o hade jag haft inbrott i mitt hem skulle jag inte klaa av att bo där men de är härligt att du är stark o kämpar. O vi kommer stötta dg här på bloggen o hoppas du fortsätter i samma goa glada anda o fortsätter insperera oss övriga som faktiskt tycker om dig o ditt liv.

 37. Fy vad hemskt! Jag får rysningar i hela kroppen när jag läser och ser dina bilder! Stackars stackars er! Tänker på er!

 38. Stackars, stackars er – vad gräsligt att råka ut för. Vet hur hemskt jag tyckte det var att ha inbrott i bilen med all julhandling som försvann en gång – men i huset där man ska bo och känna sig trygg… Någon har roat i ens privata saker. Fy fan! Rent ut… Önskar er allt gott och många kramar i allt elände.

 39. Fyyy vilka vidriga äckliga människor som gör något sånt här!! Helt otroligt! Usch jag lider med er och sänder er tankar. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..