Det här inlägget skulle egentligen handlat om något mycket trevligare…

29 mars 2012 64 kommentarer
Allmänt

På lunchen skrev jag ett betydligt roligare inlägg än detta men det här kom i mellan.
För första och förhoppningsvis enda gången har vi haft inbrott hemma i vårat hem. Lisa-Marie stackarn var först hem efter skolan och kom hem till allt elände. Jag stod och fönade min kund när hon ringde och att försöka behålla lugnet då var inte enkelt. Dels hennes chock och sen min egen.
Att komma hem till sitt egna hem som är helt omkullvält är ofattbart. Låset är proffsigt borttaget och allt är en enda röra här… Jag städade hela kvällen igår. Helt jävla i onödan. Varenda låda är utspritt med kläder, sovrummet är som en bomb har slagit ner. Barnens rum har dom vänt ut och in på varenda liten låda och rivit ut allt… Varenda liten burk… Ni vet ju hur barn funkar. Minnen och pengar sparar dom i sina lådor. Tyvärr..
Toaletten är alla mina smycken, necessärer upp och ner på och allt en hög på golvet.
Jag var chockad att se allt det här. Dom har varit under sängen i sovrummet och dragit fram resväskor och lådor jag har där. Letat under täcket och rivit runt och förmodligen trott det finns pengar. Som om man har värdefulla saker under sängen….
Idioterna har jobbat smart. Mitt på dan när ingen är hemma. Är ändå glad att vi inte ”råkade” komma hem mitt under inbrottet…
Jag pratade med polisen och Securitas om jag skulle ”gå ut med det här” och självklart kunde jag göra det för att upplysa er om att det pågår mycket inbrott just nu..
Viktigt att man aldrig går in om man skulle råka komma när dom håller på….

20120329-204816.jpg

20120329-205442.jpg

20120329-205505.jpg
Jag klarar knappt av att gå in i sovrummet .. Trodde aldrig det skulle kännas så sjukt jobbigt att vara med om något sånt här.

20120329-205711.jpg

20120329-205747.jpg
Larm och inte ett dåligt larm känns betydligt bättre.
Fattar dock inte hur jag ska kunna sova överhuvudtaget inatt… Tycker så synd om barnen över vad dom blivit av med och framförallt rädslan att några brutit sig in här… Det känns olustigt och jag känner mig fruktansvärt ledsen.

64 kommentarer

Fyyy vilka vidriga äckliga människor som gör något sånt här!! Helt otroligt! Usch jag lider med er och sänder er tankar. Kram

Stackars, stackars er – vad gräsligt att råka ut för. Vet hur hemskt jag tyckte det var att ha inbrott i bilen med all julhandling som försvann en gång – men i huset där man ska bo och känna sig trygg… Någon har roat i ens privata saker. Fy fan! Rent ut… Önskar er allt gott och många kramar i allt elände.

Fy vad hemskt! Jag får rysningar i hela kroppen när jag läser och ser dina bilder! Stackars stackars er! Tänker på er!

Usch för dessa hemska männiksor! Hoppas dem inte fick med sig nåt med för stor betydelse för dig o barnen utan bara matriela ting Tyckte de va jobbigt när jag hade nrott i min bl kändes som nån annan bevakade en när man satt där o hade jag haft inbrott i mitt hem skulle jag inte klaa av att bo där men de är härligt att du är stark o kämpar. O vi kommer stötta dg här på bloggen o hoppas du fortsätter i samma goa glada anda o fortsätter insperera oss övriga som faktiskt tycker om dig o ditt liv.

Men nu blir jag förbannad rent ut sagt. Vad är det för idioter vi har omkring oss detta är ju för jävligt att behöva vara med om. Stackars flickor som ska leva med detta och dig själv också förstås. Har du inte J där som kan vara hos dig i natt, ska nog inte vara själva du o flickorna. Ring till honom att han kommer om det går. Fy Fan rent ut sagt vad arg man blir.

Många styrkekramar till er Johanna! Fy faan va arg
jag blir! :( Tyvärr är det mycket inbrott nu även ute på
landsbygden. Jättebra att du går ut med detta!
Folk! Håll öron och ögon öppna! Dom jävlarna ska
inte komma undan!! Ursäkta alla svordomar…:(

Kram igen Johanna och till dina döttrar <3

Stackars er!!jag vet exakt hur du och barnen känner!!Jag och min sambo har haft inbrott 2 gänger inom 4 år.
det tog typ allt förutom möbler och porslin.Senast var i november.Då kom dem idioterna in medans jag var ute med våran bebis.Så äckligt!!Allt dem rört och stökat till i ens privata saker.Nu har vi dock flyttat för jag vägrade bo kvar..ta väl hand om varann nu!!kramSkriv din kommentar här!

Skriv en kommentar