Det här inlägget skulle egentligen handlat om något mycket trevligare…

På lunchen skrev jag ett betydligt roligare inlägg än detta men det här kom i mellan.
För första och förhoppningsvis enda gången har vi haft inbrott hemma i vårat hem. Lisa-Marie stackarn var först hem efter skolan och kom hem till allt elände. Jag stod och fönade min kund när hon ringde och att försöka behålla lugnet då var inte enkelt. Dels hennes chock och sen min egen.
Att komma hem till sitt egna hem som är helt omkullvält är ofattbart. Låset är proffsigt borttaget och allt är en enda röra här… Jag städade hela kvällen igår. Helt jävla i onödan. Varenda låda är utspritt med kläder, sovrummet är som en bomb har slagit ner. Barnens rum har dom vänt ut och in på varenda liten låda och rivit ut allt… Varenda liten burk… Ni vet ju hur barn funkar. Minnen och pengar sparar dom i sina lådor. Tyvärr..
Toaletten är alla mina smycken, necessärer upp och ner på och allt en hög på golvet.
Jag var chockad att se allt det här. Dom har varit under sängen i sovrummet och dragit fram resväskor och lådor jag har där. Letat under täcket och rivit runt och förmodligen trott det finns pengar. Som om man har värdefulla saker under sängen….
Idioterna har jobbat smart. Mitt på dan när ingen är hemma. Är ändå glad att vi inte ”råkade” komma hem mitt under inbrottet…
Jag pratade med polisen och Securitas om jag skulle ”gå ut med det här” och självklart kunde jag göra det för att upplysa er om att det pågår mycket inbrott just nu..
Viktigt att man aldrig går in om man skulle råka komma när dom håller på….

20120329-204816.jpg

20120329-205442.jpg

20120329-205505.jpg

Jag klarar knappt av att gå in i sovrummet .. Trodde aldrig det skulle kännas så sjukt jobbigt att vara med om något sånt här.

20120329-205711.jpg

20120329-205747.jpg

Larm och inte ett dåligt larm känns betydligt bättre.
Fattar dock inte hur jag ska kunna sova överhuvudtaget inatt… Tycker så synd om barnen över vad dom blivit av med och framförallt rädslan att några brutit sig in här… Det känns olustigt och jag känner mig fruktansvärt ledsen.

 1. Usch vad tråkigt :-( Har hört att det varit supermånga inbrott senaste tiden… Hoppas polisen får fast de som gjort detta. Det är både läskigt och kränkande när människor inte ser skillnad på ditt och mitt och särskilt om dom tar sig friheten att ta sig in i ens eget hem. Fy. Hoppas ni känner er trygga snart igen! kram

 2. Johanna,
  I can’t even begin to imagine what you and the girls are going thru. I pray that you can find comfort in each other, family and friends and that no one was at home when this happened. Stay safe.

  Warmly
  Anne McCue

 3. Usch, vad vidrigt. Vi var också utsatta för inbrott för länge sen. Mitt ex kom hem när tjuven stökade runt i sovrummet. Han hoppade ut genom sovrumsfönstret och hann inte få med sig nåt som tur var. Jag var mest orolig för katterna som var livrädda och hade gömt sig. Hoppas allt ordnar sig. Jobbigt med försäkringsbolag och sånt också. Var rädd om dig. Lycka till med kärleken!

 4. Bästa goa Johanna. Det ni drabbats av är fruktansvärt o traumatiskt. Man liknar det vid en ”våldtäkt” men då på personliga saker. Det jag hoppas på nu är att du får stöd, o behöver ni så ta kontakt snarast med proffs. Hoppas ni nu kan ha en skön helg trots allt.
  Kram från Falun

 5. Tyvärr delar jag din erfarenhet, Vet villket helvete du varit med om, den känslan gåt inte att beskriva.

 6. Skriv din kommentar här!
  Men fy fan, usch jag blir så förbannad på folk som inte kan skilja på ditt o mitt, tog dom nåt speciellt, eller har ni inte hunnit se vad som fattas än?? Hoppas verkligen dom hittar dom idioter som gjorde det, o att ni får hjälp att bearbeta allt du o barnen, hoppas såklart J är ett stort stöd, många kramar till dig!!!!

 7. Fy vad jag lider med Er!!! Jag får ont i magen när jag ser detta. Att folk inte kan låta bli andras saker och hem!!!

  Kramar till dig och din familj <3

 8. När man har en blogg och lägger ut bilder på sitt hem och berättar om allt man handlar så tror idioterna att man är rik. Det är förjävligt att folk inte kan låta andras saker få vara med fred.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..