TÄVLING – vinn en helkväll på Golden Hits den 26 april!

Här kommer en tävling du helt enkelt inte får missa! Du kan vinna en helkväll på Golden Hits (åldersgräns 18 år) i Stockholm torsdagen den 26 april. Du får mingla med mig och några fler VIP-bloggare på Mama och Amelia, äta en smarrig 3-rätters middag inklusive dryck och se showen Back to the 80’s. Inte illa, eller hur?

Fyra vinnare får två biljetter var. Observera att båda i sällskapet behöver vara minst 18 år för att komma in på Golden Hits. När showen är över kan du dansa loss i nattklubben (på egen bekostnad). Eventuell resa och logi bekostar du själv.

Så tävlar du:
Tävla genom att skriva en kommentar till det här inlägget om vad 80-talet betyder för dig. Kom ihåg att ange rätt e-postadress så att vi kan kontakta dig om du vinner. Fyra vinnare får två biljetter var. Observera att båda i sällskapet behöver vara över 18 år. Jag publicerar vinnarna löpande så in och tävla nu på en gång!

Blir det inte du som vinner denna gång så erbjuder Golden Hits ett specialpris för dig som vill komma som ”vanlig gäst” denna kväll. Du får 100 kr rabatt (gäller endast den 26 april) och för att få det gäller följande:
Bokningskod: Bloggare
Bokas via telefon: 08-505 560 00 eller boka online här >>

Plats: Golden Hits, Kungsgatan ? i Stockholm
Tid: Torsdag 26 april, från kl 18.00.
Program:
Kl 18.00-18.30: Mingel med mig och andra VIP-bloggare på amelia och mama
Kl 19.00-22.30: Middag och show
Kl 22.30: Nattklubben öppnar för den som vill. Eventuell kostnad för detta ingår ej i tävlingsvinsten.

Tävla om biljetter till Golden Hits 26/4

Jag önskar er alla lycka till – hoppas på att få träffa just DIG!

 

 1. Ja 80 talet minns jag för allt som har med skratt att göra…roliga frisyrer, galna kläder, underbara pojkband(The Pinks), hysteriska skor….snacka om skratt…..då men också för alltid efter ;>

 2. Glitter och glamour, det existerar inte där jag bor. Om jag skulle vinna en show på det beryktade Golden hits med betoning på 80tal, min bästa vän Lotta skulle jag bjuda med mig, inget svårt val. Jag önskar av hela mitt hjärta att denna show få besöka och min nyfikenhet få mätta.

 3. Jag önskar att alla fick vara barn på 80-talet, det var underbart. Ingenting är som då. Kläderna, musiken, man lekte ute, datorer och internet existerade inte, man hyrde nintendo på seveneleven nån gång och var nöjd. Skulle gärna vilja göra om det! Det är den gladaste tiden i mitt liv!

 4. Detta är lite genant….
  men jag + 80-talet = SANT
  Jag älskar musiken, neonfärgerna och sprayad lugg,
  bär fortfarande axelvaddar och skäms inte ett dugg!

 5. Oranga tapeter, orang bil, orange tv, orange brödrost och oranga kuddar.Allt var oranget hemma.
  Stora örhängen, krusat hår, Samantha Fox och discon.

 6. 80-talet för mig är:Bra musik,neon pumps,stora örhängen,kokosolja på stranden mm mm.När jag säger till mina döttrar att jag hade TUR som var tonåring på 80-talet så skakar dem bara på huvudet och tycker att jag är knäpp!1989 föddes min första dotter,då skulle jag precis fylla 20år.80-talet VAR BÄST!!!

 7. Hej! För min del hände en hel del under 80-talet! Jag flyttade till Stockholm. Fick både mitt första och mitt andra arbete, antogs till två sångutbildningar på Kulturama samt till två stycken körer. Det var alltså ett utvecklande och spännande deccennium för mig!

 8. Föddes 1983 men älskar gamla 80- tals låtar som Dansar i Månens Sken med Suzzies Orkester köpte deras skiva nyss på en second hand butik det känns verkligen som nostalgi och lyssna på den låten. 80- talet bjuder på underbara låtar som håller än idag:) Lovely är det.

 9. 80-talet var det bästa årtiondet när det gäller musiken =) Det var då man introducerades i musikens värld och man hittade sina favoriter som Herreys, Carola, The Pinks, Europe… ja man kan hålla på länge =) Och för att inte tala om modet!! Lysande är väl ett bra ord att beskriva just modet =) Är glad över att färgerna är tillbaka och är lika glad att axelvaddarna lämnades utanför denna gång ;-) Hoppas jag vinner detta, har hört att det är mycket bra =)

 10. 80-talet = pudelpermanent, färgglada papegojörhängen eller varför inte palmer? , igelkottfrissa, jeansjacka med nitar, pastellfärgade byxor med upprullade byxben eller om man var lite wild and crazy kunde man ha dem nedstoppade i sina tubsockar :) Takano-overall i pastell, Wctoverall i starka färger, Jackie i Folkets Park, koboltblå mascara, ljuslila lipgloss, Jane Hellen schampo, moccastövlar, axelvaddar, Trackslistan, bockstyrecykel, Busnel-bag i blåvitt, Salomonryggsäck, AHA, Alphaville, Modern.Talking,

 11. Det var på 80-talet som livet lekte. Flyttade hemifrån, började jobba, helgerna dansade man från fredag kväll till soluppgång på söndagen. Och så drack man kir ! Somrarna bodde kompisen och jag i en gammal Volvo och drog till Öland för party. Oj vilka roliga minnen 80-talet väcker ….

 12. 80-talet var kul men en riktig resa.
  Kämpade på högskolan, det blev mycket läsa.
  Modet var udda, axlarna breda.
  Pengar tjänades genom att städa.
  På 80-talet träffade jag min snubbe.
  Det var ett tag sen, nu är han gubbe.
  Barnen kom, en efter en.
  Det blev liksom så, varför vänta till sen.
  80-talet igen? Sure, I´ll go back.
  Jag litar på turen och säger stort tack!

 13. På åttiotalet då var man ung, och jag kände mig verkligen som en ”kung”. Då jag på discotek gick, och alla dessa snygga killar fick. Tänk att med åttiotalet en stund få va, denna chans måste jag ta. Man kan inte åttiotalet glömma, utan bara fortsätta drömma.

 14. Oj, 80-talet betyder mycket för mej. Träffade min kärlek och vi fick 2 söner under andra halvan av 80-talet men dessförinnan discokvällarna med härlig musik och mina färglada pumps :)

 15. Underbar musik som jag ofta lyssnar på även idag.. Kläder i lysande klara färger med axelvaddar, benvärmare och även byxor med tyg insytt i avvikande tyg i kilar på sidorna.. Lek med ”manicklar” och smurfar. Oj vad det känns som att allt kommit tillbaka. :)

 16. 80-talet var den bästa tiden för mig, jag är född 71 så det var då jag växte upp och fick uppleva första förälskelse, första kyss mm. till den underbara 80-tals musik. Jag blir vemodig samtidigt som glad när man tänker tillbaka på det decenium!! Klädstilen, frisyrerna, smink allt är cool och unik.

 17. 80-talet..Då blev jag tonåring, kysste min första kille, gick på disco i coola neonfärgade kläder och dansade till Herreys..Jag fick 2 underbara småbrorsor och var glad och lycklig mest hela tiden. Bästa perioden i mitt liv!! Just nu är jag trött och less på det mesta och har”en tung peroid”..att för en kväll få återuppleva det glada, preoblemfria 80-talet för en kväll vore som en HELT underbar dröm..:)

 18. På 80-talet var det extra allt, ingen flottig pite palt. Nä, det var glam, glamour och platåskor. Håret var som en enda krusidull så låt mig på Golden Hits gå och bli lite full! ;-)

 19. jag föddes 1987, ja de säger väl allt. jag kommer inte ihåg å har ju knappt uppleft 80-talet. har bara sett kort på knasiga frisyrer å pasteligakläder. snälla låt mig få uppleva 80-talet för en kväll.

 20. Början på mitt liv hände 1989 då jag träffade min man och nu har jag fått börja om igen med livet. efter en hjärnblödning. Så det gäller att ta vara på livet och de den för med sig, kanske en kväll på Golden hits.

 21. S(k(0riv din kommentar här!
  80-talet var takanooverall,filmen G ,blå mascara, spretig lugg,neonfärgade kläder, pumps m taxklack och plastsmycken ! Huuuuaa !!! Men ändå så underbart…Nu får man sura kommentarer fr tonårsdöttrarna när man berättar om kläder man haft, och inte sparat, eftersom en del av modet är här igen…

 22. Älskar 80-talet!! Det var då jag träffade min man som jag nu är gift och har tre barn med. Vi var unga och kära och livet lekte. Dessutom fyller jag år tå dagar senare och kulle gärna vilja fira min födelsedag på det här sättet. Hoppas att jag vinner !!!!!

 23. Ååå härliga 80- talet. Då föddes jag och hade vart helt underbart att få uppleva hur det var då..

 24. Vem minns inte 80-talet. De coola frisyrerna, själv kallades jag för igelkotten med mitt spretiga hår hihi, alla häftiga färger o nitarmband, pumps. Och inte att glömma all fantastisk musik. Jag skulle däremot inte vilja ha tillbaka pyjamasbyxorna hihi Visst var de sköna men inte så snygga

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..