TÄVLING – vinn en helkväll på Golden Hits den 26 april!

10 april 2012 75 kommentarer
TÄVLING

Här kommer en tävling du helt enkelt inte får missa! Du kan vinna en helkväll på Golden Hits (åldersgräns 18 år) i Stockholm torsdagen den 26 april. Du får mingla med mig och några fler VIP-bloggare på Mama och Amelia, äta en smarrig 3-rätters middag inklusive dryck och se showen Back to the 80’s. Inte illa, eller hur?

Fyra vinnare får två biljetter var. Observera att båda i sällskapet behöver vara minst 18 år för att komma in på Golden Hits. När showen är över kan du dansa loss i nattklubben (på egen bekostnad). Eventuell resa och logi bekostar du själv.

Så tävlar du:
Tävla genom att skriva en kommentar till det här inlägget om vad 80-talet betyder för dig. Kom ihåg att ange rätt e-postadress så att vi kan kontakta dig om du vinner. Fyra vinnare får två biljetter var. Observera att båda i sällskapet behöver vara över 18 år. Jag publicerar vinnarna löpande så in och tävla nu på en gång!

Blir det inte du som vinner denna gång så erbjuder Golden Hits ett specialpris för dig som vill komma som ”vanlig gäst” denna kväll. Du får 100 kr rabatt (gäller endast den 26 april) och för att få det gäller följande:
Bokningskod: Bloggare
Bokas via telefon: 08-505 560 00 eller boka online här >>

Plats: Golden Hits, Kungsgatan ? i Stockholm
Tid: Torsdag 26 april, från kl 18.00.
Program:
Kl 18.00-18.30: Mingel med mig och andra VIP-bloggare på amelia och mama
Kl 19.00-22.30: Middag och show
Kl 22.30: Nattklubben öppnar för den som vill. Eventuell kostnad för detta ingår ej i tävlingsvinsten.

Tävla om biljetter till Golden Hits 26/4

Jag önskar er alla lycka till – hoppas på att få träffa just DIG!

 

75 kommentarer

Hej söta Johanna,
80-talet väcker ljuvliga minnen till liv…
dans hela natten lång, hemliga möten..i natten, pudelfrisyr och tuperat hår…
Skulle vara jättekul att få gå på detta och uppleva det ljuva 80-talet igen och att få träffa dig förstås..kram Diana

Ha ha ha ha…. 80-talet för mig var de stora håren (permanent & tuperat), alla pastellfärger & plastsmycken. Själv hade jag både permanentat hår & stor tuperad lugg med massor med spray i. Sen var det ju då man upplevde den första kyssen, första kärleken… ja, det var många ”första” under 80-talet! Det skulle vara underbart att få uppleva en kväll i 80-talets anda tillsammans med dig & dina vänner!

Kram Pernilla

Hej Johanna :)) Minns mitten av 80-talet med högstadietiden ,stooort ,risigt permanentat hår å pufflugg.Dem färgstarka kläderna å axelvaddar ,både lösa och fasta som man inte kunde leva utan.Stora plastörhängen och pumps.Kasettband och Tracks med Kaj Kindwall ,men musiken var helt outstanding på 80-talet ” Rytmen av ett regn i natt ” Cheri,cheri lady” ”Picadilly circus”Ner ner ner ner för backen ner ”Flickorna på tv 2” Roxette,Herreys,Carola,Rick Astley,Europe,Magnus Uggla,Orup !!! Så himla himla kul !!!! Kramizar Nina

80-talet var ju underbart……
Stort hår, tuperade luggar…axelvaddarna får vi inte missa…Minns jag hade en stor plastväska i färg som jag hade allt i… Sen musiken den har man bott på disco golven till….Vore underbart att få vinna ta me mig min väninna o drömma oss tillbaka till just det härliga 80 – talet…känna oss som 18 igen…
Få uppleva nåt som vi inte skulle kunna drömma om själva….ihop me dig dessutom..

80-talet betyder liv för mig! Eftersom det var då jag fick liv 88 och är alldeles för liten för att själv kunna komma ihåg att jag upplevt något av det. Skulle nog varit kul att va ung på 80-talet dock, känns som att mycket musik var svängig, kläder färgglada och frisyrer extrema, Like it! :)

80-talet var underbart. Vilka minnen man har men det viktigaste var att jag och mina man träffades och blev kära på 80-talet. Ingen trodde att det skulle hålla mer än i några dagar men idag är vi gifta, har tre barn och lever ett lyckligt liv. Det skulle betyda allt för mig att få bjuda min make på detta och dessutom fyller jag år två dagar senare. Hoppas!!!

80-talet! Det går jag igång på! Jag håller liv i min 80-tals nostalgi genom att köra en sådan spinningklass med bara gamla godingar! :-) Problemet är att det är så svårt att välja låtar varje vecka eftersom det finns hur mycket bra musik som helst att välja mellan! Fatta det var 32 år sedan och det känns som igår?!? Yazoo! ! När man är i träningsbranchen kan man ju inte glömma när man körde Aerobicsklasser med stringdräkt o benvärmare ala Flascdance heller! *fniss* Lööve It! Kram Petra http://petranyman.blogspot.com

80 talet var för mig allt
så himla sköna kläder och håret var så ballt
för mig UB40, våfflat hår, pyjamasbyxor,cerisa pumps och PAX blusar
längtar tillbaka till den tiden utan ansvar och när man med tjejpolarna bara busar…
Skulle verkligen vilja uppleva en kväll i denna 80 tals värld
Och få bjuda min bästis igen på lite party och flärd!!!

Fantastiska ungdomsår med krullpermanentant hår, solariebränna, färgglada kläder med axelvaddar. Färgen på pumpsen matchade man med färgen på plastörhängena! Haha – helt underbar crazy time!

Flyttade till Sthlm 1985 från Dalarna! De var tiiiiiiider de! Tänk er själva att som 22 årig Dalkulla komma till stor stan! Kläderna Frisyrerna Sminket Musiken, minns även det då poppulära Dax Wax! Fyyy säger jag idag om det! Lukten påminner mig i alla fall om 80-talet!
Om jag vinner får min underbara väninna följa med och då ska det ”nostalgitrippas”. Håller tummarna nu!

Jag bara älskar the 80s! Jag får 80-tals nostalgi när jag kör min spinningklass på fredagar med bara gamla godingar! Det svåraste är att välja låtar varje vecka när det finns hur mycket som helst att välja mellan!:-) Yazooo, Alphaville sååå bra! Sen kan jag inte låta bli att tänka på när man körde Aerobics i ala Flashdance anda med benvärmare och stringdräkt! *fniss* Det var tider det! 32 år sedan och det känns som igår! Hi,hi! Men jag går verkligen igång på 80-talet!
Kram Petra http://petranyman.blogspot.com

Det ljuva 80-talet med dess sköna låtar och härliga kläder med vaddar och tupperade luggar………. så härligt det skulle vara att få backa bandet för en kväll….. o jag vet precis vem jag ska ta med mig om jag vinner, vi hängde tight den tiden, håller tummarna! Kram Eva

Sorry! Jag var visst lite het på gröten! Hi,hi Trodde inte kommentaren kom med så nu ligger det två inlägg från lilla mig!:-) Det tog lite tid bara?!?
Vilket fall som helst får jag önska er en fin dag!

Skriv din kommentar här! Hej hopp, de skulle vara super roligt få visa lite min äldsta dotter lite hur de var på 80-talet. Min dotter blir 20 år nu i maj även jag fyller år i maj då dock inte 20 då.:-) De skulle vara så roligt få ta med henne den kvällen och fira lite och visa hur roligt de var på 80-talet. Kram Mary

Hej fina du! Jag är född på 80 talet och vad vore inte bättre att få uppleva den showen med dig som sällskap.:) man har hört folk berätta om 80 talet, men är född 86 och var inte så gammal då, så skulle va otroligt kul att se en show från 80-talet. Ingen skulle vara gladde än jag om jag vann.. Har haft en jobbigt tid och att tänka på annat skulle betyda mkt för Mig. Kram Johanna

Jag älskar 80-talet!! Å 26 April är min födelsedag!! Tänk att få detta i present, kunde inte bli bättre:) Hoppas hoppas….

Åhh vad underbart, fast jag bara var en liten ”skit” på 80-talet så minns jag lite grann.
Mamma hade världens finaste kläder och hår (tyckte jag då) och byxdressen var het.
Breda bälten och neonfärgade toppar, solglasögon, bikinis ja typ allt.
Jag önskar att jag själv hade fått uppleva 80-talet som vuxen, det känns som om jag hade passat bättre in där med mindre teknik, inte lika sjuka kroppsideal och massor med fulsnygga outfits :)
Håller tummar och tår för att jag vinner, älskar 80-talet och vill gärna ha en helkväll med massor med trevliga Amelia-bloggare!

Älskade 80-tal! Neonfärger och härligt hårsvall. Vi brukar skoja om det att vad kul att få uppleva 80-talet en gång till och nu får vi kanske chansen att få en kväll och tillsammans med er vore ju askul! Håller tummarna så hårt som går……

VI SOM ÄR FÖDDA PÅ 80-talet

Det var vi som…

knackade på’ hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem.
Vi som lärt oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövspantas för att köpa 100 st 50-örestuggummin
Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt
Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare
Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade
Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfiskenoch baddaren
Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
Vi som samlade på allt – främst kapsyler
Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin
Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda sammafraser som i ‘Berts Dagbok
Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor ochhitta lika coola ‘gömställen’ som det fanns på TV
Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockarfrån våra far/mor-mödrar
Vi som på egen hand lärdes ossdatorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal
Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian
Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)
Vi som trodde att pins i stil med ‘Rör inte min kompis’ skulle förändra världen
Vi som använde gnuggisar dagligen
Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks
Vi som började ‘hänga med våra polare’ när det blev för ocoolt att’leka med våra kompisar’
Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
Vi som spelade in musik på kasettband genom radion
Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google
Vi som frågade chans på någon ny varje vecka
Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter
Vi som drack Cuba Cola och Jaffa
Vi som läste OÄ i skolan
Vi som insåg att dagliga duschar och deodorant är en självklarhet
Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV
Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menatnågot förolämpande
Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrandepinnar och tesvamp
Vi som har gjort massvis med busringningar innan ‘Anitan’ dök upp
Vi som smällde äkta tiger-smällare och thunder kings (inga nyamjukisvarianter) varje nyår
Vi som åkte båt till Danmark
Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
Vi som tvingades runt för att sälja bingolotter/ Kvällsposten varje vecka
Vi som fick fler finnar av Clearasil
Vi som hade förstaklickare-kepsar
Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten
Vi som läste Lyckoslanten
Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
Vi som var med på rökrutornas tid
Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar
Vi som kallade 1:orna för ettakladdare
Vi som drömde om att ha en egen rökmaskin hemma
Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson
Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött,och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag
Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme
Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost
Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra
Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka
Vi som var de första i backen med snowboard
Vi som använde telefonkort och beeper innan mobilernas tid
Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna
Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren
Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar
Vi som hade föräldrar som inte helt förstod att varumärken betydde allt på skolgården
Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det
Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt
Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
Vi som går igång på ‘När du hör den här signalen… *pling* …när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjarvi…’
Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk
Vi som drev våra föräldrar galna med monotona piptrudelutter från ett hypermodernt gameboy i bilen
Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio
Vi som hade gameboy color med färgrannt hölje, inte färgskärm
Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband
Vi som hade bänkar med lock på
Vi som fick de blåaste tungorna av Vira Blåtira
Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 istället för 90 000
Vi som gick omkring med väldigt korta magtröjor med oanständiga texter på de ännu ej utvuxna brösten och kunde göra så för att våra föräldrarinte förstod texten som stod på engelska
Vi som gjorde fingerlekar med garn’ såsom vaggan, eifeltornet,fiskenätet
Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning(och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av SofiPropp
Vi som glömde skrivstilen snabbare än vad vi lärt oss den
Vi som vet hur man gör popcorn på spisen

Och vi älska gruppen Noice

Vad säger man om 80-talet?? vilka coola kläder, axelvaddar, spandexbrallor, färgerna, coola smycken. sminket, toperade hår och framförallt musiken.

Skulle vara jätte kul att vinna dessa biljetter.

Man va i sina bästa tid.

Högstadiet på 80-talet,behöver man säga så mycket mer:)? Alla klädsvängar man skulle hänga med i, tex träningsoverall med dubbla tubsockor i pumps! Skipants och höga stövlar som man knöt upp med band. Och musiken med alla stora artister som Madonna,Whitney Houston och culture club bla. Skulle vara skoj att få uppleva den här kvällen med min syrra som var med i samma svängar på den tiden.

Skriv en kommentar