TÄVLING – vinn en helkväll på Golden Hits den 26 april!

Här kommer en tävling du helt enkelt inte får missa! Du kan vinna en helkväll på Golden Hits (åldersgräns 18 år) i Stockholm torsdagen den 26 april. Du får mingla med mig och några fler VIP-bloggare på Mama och Amelia, äta en smarrig 3-rätters middag inklusive dryck och se showen Back to the 80’s. Inte illa, eller hur?

Fyra vinnare får två biljetter var. Observera att båda i sällskapet behöver vara minst 18 år för att komma in på Golden Hits. När showen är över kan du dansa loss i nattklubben (på egen bekostnad). Eventuell resa och logi bekostar du själv.

Så tävlar du:
Tävla genom att skriva en kommentar till det här inlägget om vad 80-talet betyder för dig. Kom ihåg att ange rätt e-postadress så att vi kan kontakta dig om du vinner. Fyra vinnare får två biljetter var. Observera att båda i sällskapet behöver vara över 18 år. Jag publicerar vinnarna löpande så in och tävla nu på en gång!

Blir det inte du som vinner denna gång så erbjuder Golden Hits ett specialpris för dig som vill komma som ”vanlig gäst” denna kväll. Du får 100 kr rabatt (gäller endast den 26 april) och för att få det gäller följande:
Bokningskod: Bloggare
Bokas via telefon: 08-505 560 00 eller boka online här >>

Plats: Golden Hits, Kungsgatan ? i Stockholm
Tid: Torsdag 26 april, från kl 18.00.
Program:
Kl 18.00-18.30: Mingel med mig och andra VIP-bloggare på amelia och mama
Kl 19.00-22.30: Middag och show
Kl 22.30: Nattklubben öppnar för den som vill. Eventuell kostnad för detta ingår ej i tävlingsvinsten.

Tävla om biljetter till Golden Hits 26/4

Jag önskar er alla lycka till – hoppas på att få träffa just DIG!

 

 1. Ja 80 talet minns jag för allt som har med skratt att göra…roliga frisyrer, galna kläder, underbara pojkband(The Pinks), hysteriska skor….snacka om skratt…..då men också för alltid efter ;>

 2. Glitter och glamour, det existerar inte där jag bor. Om jag skulle vinna en show på det beryktade Golden hits med betoning på 80tal, min bästa vän Lotta skulle jag bjuda med mig, inget svårt val. Jag önskar av hela mitt hjärta att denna show få besöka och min nyfikenhet få mätta.

 3. Jag önskar att alla fick vara barn på 80-talet, det var underbart. Ingenting är som då. Kläderna, musiken, man lekte ute, datorer och internet existerade inte, man hyrde nintendo på seveneleven nån gång och var nöjd. Skulle gärna vilja göra om det! Det är den gladaste tiden i mitt liv!

 4. Detta är lite genant….
  men jag + 80-talet = SANT
  Jag älskar musiken, neonfärgerna och sprayad lugg,
  bär fortfarande axelvaddar och skäms inte ett dugg!

 5. Oranga tapeter, orang bil, orange tv, orange brödrost och oranga kuddar.Allt var oranget hemma.
  Stora örhängen, krusat hår, Samantha Fox och discon.

 6. 80-talet för mig är:Bra musik,neon pumps,stora örhängen,kokosolja på stranden mm mm.När jag säger till mina döttrar att jag hade TUR som var tonåring på 80-talet så skakar dem bara på huvudet och tycker att jag är knäpp!1989 föddes min första dotter,då skulle jag precis fylla 20år.80-talet VAR BÄST!!!

 7. Hej! För min del hände en hel del under 80-talet! Jag flyttade till Stockholm. Fick både mitt första och mitt andra arbete, antogs till två sångutbildningar på Kulturama samt till två stycken körer. Det var alltså ett utvecklande och spännande deccennium för mig!

 8. Föddes 1983 men älskar gamla 80- tals låtar som Dansar i Månens Sken med Suzzies Orkester köpte deras skiva nyss på en second hand butik det känns verkligen som nostalgi och lyssna på den låten. 80- talet bjuder på underbara låtar som håller än idag:) Lovely är det.

 9. 80-talet var det bästa årtiondet när det gäller musiken =) Det var då man introducerades i musikens värld och man hittade sina favoriter som Herreys, Carola, The Pinks, Europe… ja man kan hålla på länge =) Och för att inte tala om modet!! Lysande är väl ett bra ord att beskriva just modet =) Är glad över att färgerna är tillbaka och är lika glad att axelvaddarna lämnades utanför denna gång ;-) Hoppas jag vinner detta, har hört att det är mycket bra =)

 10. 80-talet = pudelpermanent, färgglada papegojörhängen eller varför inte palmer? , igelkottfrissa, jeansjacka med nitar, pastellfärgade byxor med upprullade byxben eller om man var lite wild and crazy kunde man ha dem nedstoppade i sina tubsockar :) Takano-overall i pastell, Wctoverall i starka färger, Jackie i Folkets Park, koboltblå mascara, ljuslila lipgloss, Jane Hellen schampo, moccastövlar, axelvaddar, Trackslistan, bockstyrecykel, Busnel-bag i blåvitt, Salomonryggsäck, AHA, Alphaville, Modern.Talking,

 11. Det var på 80-talet som livet lekte. Flyttade hemifrån, började jobba, helgerna dansade man från fredag kväll till soluppgång på söndagen. Och så drack man kir ! Somrarna bodde kompisen och jag i en gammal Volvo och drog till Öland för party. Oj vilka roliga minnen 80-talet väcker ….

 12. 80-talet var kul men en riktig resa.
  Kämpade på högskolan, det blev mycket läsa.
  Modet var udda, axlarna breda.
  Pengar tjänades genom att städa.
  På 80-talet träffade jag min snubbe.
  Det var ett tag sen, nu är han gubbe.
  Barnen kom, en efter en.
  Det blev liksom så, varför vänta till sen.
  80-talet igen? Sure, I´ll go back.
  Jag litar på turen och säger stort tack!

 13. På åttiotalet då var man ung, och jag kände mig verkligen som en ”kung”. Då jag på discotek gick, och alla dessa snygga killar fick. Tänk att med åttiotalet en stund få va, denna chans måste jag ta. Man kan inte åttiotalet glömma, utan bara fortsätta drömma.

 14. Oj, 80-talet betyder mycket för mej. Träffade min kärlek och vi fick 2 söner under andra halvan av 80-talet men dessförinnan discokvällarna med härlig musik och mina färglada pumps :)

 15. Underbar musik som jag ofta lyssnar på även idag.. Kläder i lysande klara färger med axelvaddar, benvärmare och även byxor med tyg insytt i avvikande tyg i kilar på sidorna.. Lek med ”manicklar” och smurfar. Oj vad det känns som att allt kommit tillbaka. :)

 16. 80-talet var den bästa tiden för mig, jag är född 71 så det var då jag växte upp och fick uppleva första förälskelse, första kyss mm. till den underbara 80-tals musik. Jag blir vemodig samtidigt som glad när man tänker tillbaka på det decenium!! Klädstilen, frisyrerna, smink allt är cool och unik.

 17. 80-talet..Då blev jag tonåring, kysste min första kille, gick på disco i coola neonfärgade kläder och dansade till Herreys..Jag fick 2 underbara småbrorsor och var glad och lycklig mest hela tiden. Bästa perioden i mitt liv!! Just nu är jag trött och less på det mesta och har”en tung peroid”..att för en kväll få återuppleva det glada, preoblemfria 80-talet för en kväll vore som en HELT underbar dröm..:)

 18. På 80-talet var det extra allt, ingen flottig pite palt. Nä, det var glam, glamour och platåskor. Håret var som en enda krusidull så låt mig på Golden Hits gå och bli lite full! ;-)

 19. jag föddes 1987, ja de säger väl allt. jag kommer inte ihåg å har ju knappt uppleft 80-talet. har bara sett kort på knasiga frisyrer å pasteligakläder. snälla låt mig få uppleva 80-talet för en kväll.

 20. Början på mitt liv hände 1989 då jag träffade min man och nu har jag fått börja om igen med livet. efter en hjärnblödning. Så det gäller att ta vara på livet och de den för med sig, kanske en kväll på Golden hits.

 21. S(k(0riv din kommentar här!
  80-talet var takanooverall,filmen G ,blå mascara, spretig lugg,neonfärgade kläder, pumps m taxklack och plastsmycken ! Huuuuaa !!! Men ändå så underbart…Nu får man sura kommentarer fr tonårsdöttrarna när man berättar om kläder man haft, och inte sparat, eftersom en del av modet är här igen…

 22. Älskar 80-talet!! Det var då jag träffade min man som jag nu är gift och har tre barn med. Vi var unga och kära och livet lekte. Dessutom fyller jag år tå dagar senare och kulle gärna vilja fira min födelsedag på det här sättet. Hoppas att jag vinner !!!!!

 23. Ååå härliga 80- talet. Då föddes jag och hade vart helt underbart att få uppleva hur det var då..

 24. Vem minns inte 80-talet. De coola frisyrerna, själv kallades jag för igelkotten med mitt spretiga hår hihi, alla häftiga färger o nitarmband, pumps. Och inte att glömma all fantastisk musik. Jag skulle däremot inte vilja ha tillbaka pyjamasbyxorna hihi Visst var de sköna men inte så snygga

 25. Hejsan nu är det så här jag är född år 1986 så hann inte uppleva det så mycket (tyvärr) men 80 talets musik är det mest inspirerande och bästa musik som finns, jag älskar 80-talets musik och kläder, skulle vilja uppleva 80-talet i min ålder som jag är i nu alltså 25,:) jag har fullt med musik på telefonen från 80-talet som jag diggar för fullt, när jag är ute med hunden, till jobbet i tvättstuan mm:)

  Härligt härligt. Tack för en underbar blogg kram emma

 26. Ulla-Bella sekreterare! Vilse i pannkakan! Dagens boktips! Mitt möte med Bröderna Herry´s! Min killkompis som ofta stod och kikade på mig när jag skulle få till kajalen på rätt sätt innan vi tog sällskap till skolan..2a klass..
  Jag minns min syster som hon var när hon var glad och frisk och full av liv..Det är det finaste minnet för mig <3

 27. Jätteblå pälsjacka stort hår rosa plast örhängen:)
  Jag älskar 80-tals musik så snälla låt mig få hänga med på eran kväll!:)

 28. Träffade min absolut bästa vän i början av 80-talet. Vi är vid 45 års ålder fortfarande bästa vänner. Vi har varit varandras stöd i med- och motgångar genom alla år. Hon är den vän jag kan ringa precis närsomhelst och hon finns där. Skulle gärna vilja dela en sån här kväll med henne då hon fyller 45 år 27 april. Kram

 29. Skulle gärna sätta in ett kort här.. stort permanentat, tupperat- hår, färglada örhängen, armband, plastväska…
  Åh så all skön musik inte att förglömma..

 30. Skriv din kommentar här!Glada 80-talet! det var den bästa tiden, jag var tonåring och livet lekte. Människorna, kläderna, färgerna, musiken var så glad,rolig och lättsam….

 31. Permanentat hår, hockey frilla, bra musik, fan clubs, mycket färger. En helt underbar tid i livet.

 32. 80-talet var sååå roligt. Bra musik, mycket färger, permanentade frisyrer med höga luggar, disco och många många tryckare. behöver jag skriva något mer??? Jag hoppas att ni förstår att jag älsar 80-talet och framför allt musiken.

 33. 80-talet för mig var när jag bar kläder, plastsmycken och hade ögonskuggor i starka neonfärger och dansade till Madonna, Cindy Lauper, Sandra Lauer, Carola och Modern Talking. Sist men inte minst så kommer jag aldrig att glömma mitt långa permanentade hår och den tuperade snedluggen fram :) Det som verkligen är med mig idag från 80-talet idag är de bästa grupperna Depeche Mode och Alphaville. Jag har bytt ut de färgglada planscherna som bifogades i 80-talens magasin till mer diskreta färg/vita bilder på de i vita ramar som pryder min sovrumsvägg idag som vuxen <3

 34. Ju högre hår ju bättre, ju grällare färger ju bättre. För mig var Prince en gud och dom första rullskridskorna inköpta i New York. Med perfekt matchande benvärmare. I slutet av 80 talet smög sig söta blomstrande blusar in. Alla minnen är inte ljuva:-)

 35. -80 talet var då jag bodde ett år i California och hoppade fallskärm. Sedan när jag kom hem träffade jag mitt livs kärlek, vi gifte oss -87 och har därför silverbröllop i juni. Fick barn i -89. Vi är 45 år gamla :-)

 36. Skriv din kommentar här!
  Ungdom, partyn, gigantiska axelpuffar och fantastiskt fula hockefrillor som satt på både tjej och kille. Ha ha haaaa

 37. Jag föddes 26 april 1979, alltså som denna VIP kväll.
  Det var höga luggar på håret och härliga färger på kläderna.
  Musiken blir man ännu idag glad över!
  Skulle vara kul och få komma ut denna kväll.Just nu är jag mammaledig till en underbar tös så man har inte varit ute på ett tag.Håller jag tummarna nu då.

 38. Vore som att får kliva in i en tidsmaskin- vara lite Forever Young för en kväll:) Njuter av att läsa alla kommentarer – vilken aha-upplevelse! Detta vill jag dela med mig av , vilken lycka!

 39. 1981 föddes jag och hela 80-talet är min barndoms drömmar! Livet var underbart, och jag trodde världen var ett paradis där alla människor var vänliga och ödmjuka mot varandra. Verkligen har visat mig andra sidor och besvikelsen var stor! Jag har valt att ändå se livet utifrån en alldeles positiv inställning och bär med mig minnena från 80-talet!

 40. Åh, 80-talet var livet i ett nötskal! Ung, störst, bäst o vackrast i hela världen. Cool va man oxå! Inga problem, inga bekymmer, ta dagen som den kommer! Härlig musik, Levis 501, coola kläder, som man kanske inte skulle ta på sig idag =) Första kärleken, första killen, första krossade hjärtat, första smaken på vin, första ”dagen-efter”-känslan… tuperad lugg, slingor i håret… Åh va jag skulle vilja uppleva denna nostalgi igen!

 41. Åh mitt 80-tal:
  1981 fick jag körkort, mycket ”poppa” på stereon, Bruce Springsteen och volvo 164:a! Håret permanentat, gul & blåjeans, puss & kram jeans o Lee jacka!
  1985 köpte hus, fick barn 86 o 88!
  Mitt 80-tal starta med mycket fest o skoj o gick över till att bli ”moget” o ansvarstagande!
  Ja, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men detta decennium var det mest utvecklande o bästa( då jag fick barn).

 42. Skriv din kommentar här!Föddes på det färglada årtionde! Förra året hade jag och en av mina bästa vänner 30-års fest alá 80-tal, så sjukt kul!

 43. Stort, lockigt, frissigt hår. Knalliga färger, starka färger på både läppar och naglar.De fräna killarna hade mobiltelefoner som de bar omkring på i stora väskor.
  Killarna stod i kö efter en och livet var verkligen en fest. Jag levde livet och kompisar hade man i parti och minut.

 44. 80-talet var då jag reste på språkresan till England. Det var då jag lyssnade på Tracks varenda lördag och spelade in alla låtar på kasettband. 80-talet var då jag hade en massa brevvänner och det var då jag läste Starlet och Okey. 80-talet är den tid då jag fortfarande hade alla mina drömmar och fantasier om livet kvar att utforska…

 45. 80-talet för mig betyder studenten, första jobbet på stadshotellet också det årtionde jag träffade min älskade som jag fortfarande älskar så mycket.

 46. Jag tänker på min härliga dagmamma på 80- talet. Hon hade precis hela sitt kök i Rosa! Kaffebryggare, brödrost, porslin, väggtelefon , ja precis allt! :) Så 80 talet betyder mycket glädje och fina minnen för mig. Känns som det är det gladaste och härligaste årtioende som nånsin varit, jag bara älskar 80-talet ! Skulle vara så galet kul att få uppleva denna show i sann 80 tals anda..!

 47. Även fast jag bara är 19 år så betyder 80-talet mkt för mig eftersom jag bara lyssnar på 80-tals musik!! Tycker även att 80tals-stilen är hur häftig som helst.
  Kram Sofie

 48. Sprayad lugg… niveaburk i fickan och gul & blå-jeans…..87 var har du tagit vägen nu….tralala….:)

 49. Högstadiet på 80-talet,behöver man säga så mycket mer:)? Alla klädsvängar man skulle hänga med i, tex träningsoverall med dubbla tubsockor i pumps! Skipants och höga stövlar som man knöt upp med band. Och musiken med alla stora artister som Madonna,Whitney Houston och culture club bla. Skulle vara skoj att få uppleva den här kvällen med min syrra som var med i samma svängar på den tiden.

 50. Vad säger man om 80-talet?? vilka coola kläder, axelvaddar, spandexbrallor, färgerna, coola smycken. sminket, toperade hår och framförallt musiken.

  Skulle vara jätte kul att vinna dessa biljetter.

  Man va i sina bästa tid.

 51. VI SOM ÄR FÖDDA PÅ 80-talet

  Det var vi som…

  knackade på’ hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem.
  Vi som lärt oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövspantas för att köpa 100 st 50-örestuggummin
  Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt
  Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare
  Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade
  Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfiskenoch baddaren
  Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
  Vi som samlade på allt – främst kapsyler
  Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin
  Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda sammafraser som i ‘Berts Dagbok
  Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor ochhitta lika coola ‘gömställen’ som det fanns på TV
  Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockarfrån våra far/mor-mödrar
  Vi som på egen hand lärdes ossdatorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
  Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal
  Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian
  Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
  Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)
  Vi som trodde att pins i stil med ‘Rör inte min kompis’ skulle förändra världen
  Vi som använde gnuggisar dagligen
  Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks
  Vi som började ‘hänga med våra polare’ när det blev för ocoolt att’leka med våra kompisar’
  Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
  Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
  Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
  Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
  Vi som spelade in musik på kasettband genom radion
  Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google
  Vi som frågade chans på någon ny varje vecka
  Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter
  Vi som drack Cuba Cola och Jaffa
  Vi som läste OÄ i skolan
  Vi som insåg att dagliga duschar och deodorant är en självklarhet
  Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV
  Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menatnågot förolämpande
  Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrandepinnar och tesvamp
  Vi som har gjort massvis med busringningar innan ‘Anitan’ dök upp
  Vi som smällde äkta tiger-smällare och thunder kings (inga nyamjukisvarianter) varje nyår
  Vi som åkte båt till Danmark
  Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
  Vi som tvingades runt för att sälja bingolotter/ Kvällsposten varje vecka
  Vi som fick fler finnar av Clearasil
  Vi som hade förstaklickare-kepsar
  Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten
  Vi som läste Lyckoslanten
  Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
  Vi som var med på rökrutornas tid
  Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar
  Vi som kallade 1:orna för ettakladdare
  Vi som drömde om att ha en egen rökmaskin hemma
  Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
  Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson
  Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött,och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag
  Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme
  Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost
  Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra
  Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka
  Vi som var de första i backen med snowboard
  Vi som använde telefonkort och beeper innan mobilernas tid
  Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna
  Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren
  Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar
  Vi som hade föräldrar som inte helt förstod att varumärken betydde allt på skolgården
  Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det
  Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt
  Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
  Vi som går igång på ‘När du hör den här signalen… *pling* …när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjarvi…’
  Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk
  Vi som drev våra föräldrar galna med monotona piptrudelutter från ett hypermodernt gameboy i bilen
  Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio
  Vi som hade gameboy color med färgrannt hölje, inte färgskärm
  Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband
  Vi som hade bänkar med lock på
  Vi som fick de blåaste tungorna av Vira Blåtira
  Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 istället för 90 000
  Vi som gick omkring med väldigt korta magtröjor med oanständiga texter på de ännu ej utvuxna brösten och kunde göra så för att våra föräldrarinte förstod texten som stod på engelska
  Vi som gjorde fingerlekar med garn’ såsom vaggan, eifeltornet,fiskenätet
  Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning(och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av SofiPropp
  Vi som glömde skrivstilen snabbare än vad vi lärt oss den
  Vi som vet hur man gör popcorn på spisen

  Och vi älska gruppen Noice

 52. Älskade 80-tal! Neonfärger och härligt hårsvall. Vi brukar skoja om det att vad kul att få uppleva 80-talet en gång till och nu får vi kanske chansen att få en kväll och tillsammans med er vore ju askul! Håller tummarna så hårt som går……

 53. Åhh vad underbart, fast jag bara var en liten ”skit” på 80-talet så minns jag lite grann.
  Mamma hade världens finaste kläder och hår (tyckte jag då) och byxdressen var het.
  Breda bälten och neonfärgade toppar, solglasögon, bikinis ja typ allt.
  Jag önskar att jag själv hade fått uppleva 80-talet som vuxen, det känns som om jag hade passat bättre in där med mindre teknik, inte lika sjuka kroppsideal och massor med fulsnygga outfits :)
  Håller tummar och tår för att jag vinner, älskar 80-talet och vill gärna ha en helkväll med massor med trevliga Amelia-bloggare!

 54. Jag älskar 80-talet!! Å 26 April är min födelsedag!! Tänk att få detta i present, kunde inte bli bättre:) Hoppas hoppas….

 55. Hej fina du! Jag är född på 80 talet och vad vore inte bättre att få uppleva den showen med dig som sällskap.:) man har hört folk berätta om 80 talet, men är född 86 och var inte så gammal då, så skulle va otroligt kul att se en show från 80-talet. Ingen skulle vara gladde än jag om jag vann.. Har haft en jobbigt tid och att tänka på annat skulle betyda mkt för Mig. Kram Johanna

 56. 80-tal, det är för mig neonfärger, krullpermannt, stora glasögonbågar och 2 härliga barn födda 83 o 86.

 57. Skriv din kommentar här! Hej hopp, de skulle vara super roligt få visa lite min äldsta dotter lite hur de var på 80-talet. Min dotter blir 20 år nu i maj även jag fyller år i maj då dock inte 20 då.:-) De skulle vara så roligt få ta med henne den kvällen och fira lite och visa hur roligt de var på 80-talet. Kram Mary

 58. Sorry! Jag var visst lite het på gröten! Hi,hi Trodde inte kommentaren kom med så nu ligger det två inlägg från lilla mig!:-) Det tog lite tid bara?!?
  Vilket fall som helst får jag önska er en fin dag!

 59. Det ljuva 80-talet med dess sköna låtar och härliga kläder med vaddar och tupperade luggar………. så härligt det skulle vara att få backa bandet för en kväll….. o jag vet precis vem jag ska ta med mig om jag vinner, vi hängde tight den tiden, håller tummarna! Kram Eva

 60. Jag bara älskar the 80s! Jag får 80-tals nostalgi när jag kör min spinningklass på fredagar med bara gamla godingar! Det svåraste är att välja låtar varje vecka när det finns hur mycket som helst att välja mellan!:-) Yazooo, Alphaville sååå bra! Sen kan jag inte låta bli att tänka på när man körde Aerobics i ala Flashdance anda med benvärmare och stringdräkt! *fniss* Det var tider det! 32 år sedan och det känns som igår! Hi,hi! Men jag går verkligen igång på 80-talet!
  Kram Petra http://petranyman.blogspot.com

 61. Flyttade till Sthlm 1985 från Dalarna! De var tiiiiiiider de! Tänk er själva att som 22 årig Dalkulla komma till stor stan! Kläderna Frisyrerna Sminket Musiken, minns även det då poppulära Dax Wax! Fyyy säger jag idag om det! Lukten påminner mig i alla fall om 80-talet!
  Om jag vinner får min underbara väninna följa med och då ska det ”nostalgitrippas”. Håller tummarna nu!

 62. 80-talet betyder underbar musik, stora frisyrer, axelvaddar och cerisa kläder!
  Skulle vara underbart att få drömma sig tillbaka för en kväll :))

 63. Fantastiska ungdomsår med krullpermanentant hår, solariebränna, färgglada kläder med axelvaddar. Färgen på pumpsen matchade man med färgen på plastörhängena! Haha – helt underbar crazy time!

 64. 80 talet var för mig allt
  så himla sköna kläder och håret var så ballt
  för mig UB40, våfflat hår, pyjamasbyxor,cerisa pumps och PAX blusar
  längtar tillbaka till den tiden utan ansvar och när man med tjejpolarna bara busar…
  Skulle verkligen vilja uppleva en kväll i denna 80 tals värld
  Och få bjuda min bästis igen på lite party och flärd!!!

 65. 80-talet! Det går jag igång på! Jag håller liv i min 80-tals nostalgi genom att köra en sådan spinningklass med bara gamla godingar! :-) Problemet är att det är så svårt att välja låtar varje vecka eftersom det finns hur mycket bra musik som helst att välja mellan! Fatta det var 32 år sedan och det känns som igår?!? Yazoo! ! När man är i träningsbranchen kan man ju inte glömma när man körde Aerobicsklasser med stringdräkt o benvärmare ala Flascdance heller! *fniss* Lööve It! Kram Petra http://petranyman.blogspot.com

 66. 80-talet var underbart. Vilka minnen man har men det viktigaste var att jag och mina man träffades och blev kära på 80-talet. Ingen trodde att det skulle hålla mer än i några dagar men idag är vi gifta, har tre barn och lever ett lyckligt liv. Det skulle betyda allt för mig att få bjuda min make på detta och dessutom fyller jag år två dagar senare. Hoppas!!!

 67. 80-talet betyder liv för mig! Eftersom det var då jag fick liv 88 och är alldeles för liten för att själv kunna komma ihåg att jag upplevt något av det. Skulle nog varit kul att va ung på 80-talet dock, känns som att mycket musik var svängig, kläder färgglada och frisyrer extrema, Like it! :)

 68. 80-talet var ju underbart……
  Stort hår, tuperade luggar…axelvaddarna får vi inte missa…Minns jag hade en stor plastväska i färg som jag hade allt i… Sen musiken den har man bott på disco golven till….Vore underbart att få vinna ta me mig min väninna o drömma oss tillbaka till just det härliga 80 – talet…känna oss som 18 igen…
  Få uppleva nåt som vi inte skulle kunna drömma om själva….ihop me dig dessutom..

 69. Hej Johanna :)) Minns mitten av 80-talet med högstadietiden ,stooort ,risigt permanentat hår å pufflugg.Dem färgstarka kläderna å axelvaddar ,både lösa och fasta som man inte kunde leva utan.Stora plastörhängen och pumps.Kasettband och Tracks med Kaj Kindwall ,men musiken var helt outstanding på 80-talet ” Rytmen av ett regn i natt ” Cheri,cheri lady” ”Picadilly circus”Ner ner ner ner för backen ner ”Flickorna på tv 2” Roxette,Herreys,Carola,Rick Astley,Europe,Magnus Uggla,Orup !!! Så himla himla kul !!!! Kramizar Nina

 70. Ha ha ha ha…. 80-talet för mig var de stora håren (permanent & tuperat), alla pastellfärger & plastsmycken. Själv hade jag både permanentat hår & stor tuperad lugg med massor med spray i. Sen var det ju då man upplevde den första kyssen, första kärleken… ja, det var många ”första” under 80-talet! Det skulle vara underbart att få uppleva en kväll i 80-talets anda tillsammans med dig & dina vänner!

  Kram Pernilla

 71. Hej söta Johanna,
  80-talet väcker ljuvliga minnen till liv…
  dans hela natten lång, hemliga möten..i natten, pudelfrisyr och tuperat hår…
  Skulle vara jättekul att få gå på detta och uppleva det ljuva 80-talet igen och att få träffa dig förstås..kram Diana

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..