Vinn biljetter till Amelias kryssning!

Vi kör en tävling till!!
Jag har fått fyra platser att tävla ut på Amelias fantastiska kryssning den 5 maj när tidningen firar 17 år!
Härligt va?
Två av er som vinner får ta med en vän ombord och umgås med mig och alla andra glada ameliaresenärer!
Vi minglar, äter gott och jag bjuder på mina bästa stylingtips. Vi får också en exklusiv timme i
taxfreebutiken! Tänk att få shoppa utan trängsel! Toppen!!

Ombord får du också chansen att träffa webbredaktören på amelia.se Theresa Westermark och Linda Clarenbring
som är produktchef för alla bloggar på amelia.se.
De har lovat att berätta om hur de jobbar med bloggare och ge sina allra bästa tips kring hur man får en framgångsrik blogg!
(det är mer jobb med en blogg än man tror.. phu..)
Linda har dessutom lovat att om man vill, kan man få personlig rådgivning kring sin blogg!!
Om du vill ha det så maila henne på linda.clarenbring@bt.bonnier.se så hon hinner titta på den!
Kanske är det du som blir amelias nästa stjärnbloggare? Ta chansen!

Tävlar gör du genom att skriva en kommentar och motivera varför just du vill åka med på kryssningen!
Du behöver vara över 18 år för att få åka med. Glöm inte att ange din mailadress så vi kan kontakta dig!

Sista tävlingsdag är nu på fredag 20 april! Efter det publicerar jag vinnarna som blir kontaktade av redaktionen för mer info!

Hoppas vi ses ombord! Lycka till!

Ps, vill du försäkra dig redan nu om en plats på kryssningen går det såklart bra att boka en plats på Birka Cruises!

 

 1. Åh jag vill ta med mig min älskade syster på en njut-resa. Så vi får ta hand om varandra och oss själva, samtidigt!
  Då pengarna oftast tryter så drar man in på saker som gynnar sig själv, som två mammor till 8 barn tillsammans (alltså jag + min syrra ;-), så vill vi vinna något som vi aldrig skulle åka på i vanliga fall.
  Kramåhej

 2. Efter mycket plugg och slit på min lärarutbildningen skulle jag behöva ett break och komma bort lite med min ”bubblis” bästis. En kryss mer Amelia skulle vara Lovely glitter och glam och avkoppling det kan inte bli bättre.

 3. Skriv din kommentar här!
  Hejsan !
  Det skulle bara vara så nice och vara med min man <3
  Jag Gick ner 75 kilo
  Då 130 kilo
  Idag 55 Kilo
  Och ska fira min 50 Års ! <3:)
  MVH
  M.H <3

 4. Jag har precis fått veta att företaget jag arbetar på ska stängas ned till i sommar och jag som tagit nästan hela min vakna tid till att arbeta ”ihjäl mig” senaste året känner att jag skulle behöva en avkoppling med en miniresa av en kryssning som ger mig positiv energi och mycket skratt så jag kan komma hem till nya tag och söka mitt drömjobb :)

 5. Skulle vara roligt med en förändring till det yttre.
  Lider av en kronisk värksjudom, så det skulle glädja mig mycket, att ha detta att se fram emot!!!. Jag skulle vilja få ta med sambon också.

 6. Det skulle vara så kul att på kryssning åka få.
  Syrran skulle få följa med och vi skulle supergott må.

 7. Jag gör aldrig någonting roligt på egen hand, sitter hemma och ugglar med familjen (sambo och 3 barn).. Skulle verkligen behöva komma ut på lite partaj! :-)

 8. Behöver fly vardagen om bara för en stund. Att få åka på kryssning med bästa tidningen Amelia vore suveränt. Vill åka med min syrra som aldrig annars har råd att göra nåt men jobbar konstant Att få ta med henne på det här där hon kan bli fixad o stylad vore kanon!

 9. Jag skulle vilja följa med på kryssningen bara för att jag är jag. Skulle behöva träffa nytt folk och skaffa nya vänner. Det finns absolut säkert bland Amelias läsare.

 10. Jag hemifrån flyr, blir uppsminkad och får ny frisyr och firar med Amelia när Birka mot Åland styr.

 11. Vill kryssa med min bästa vän, uppleva mingel, mys och avslappning. Komma ifrån lite och bara vara, tänka på mig själv i 22 timmar.Skriv din kommentar här!

 12. Johanna! Du har snyggaste stilen och jag vill gärna höra från Dig hur du fixar den :-)
  Hoppas på tur att vinna!

 13. Jag behöver komma bort och tänka på något annat än min ständiga värk. Det är slitsamt att ha ont jämt och samtidigt inte ha råd att åka någonstans.

 14. Min fantastiska väninna är absolut verkligen värd, en Amelia-kryssning med stylingtips o flärd. Hon har stöttat mig sista tiden till mer än max, så nu får det vara dax för massor av flax, och dessutom fyller hon 50 strax!

 15. AMELIA kryssen för att fira 17 år vore bästa energi boosten för en trött mamma med vänininna att måsten slippa och bara egotrippa!

 16. Skulle vara helt SUPER att få ta med bästa väninnan på en Exklusiv ”Båttur” med Amelia-gänget som peppar mig så mycket i min vardag med alla små & stora ”bekymmer”! Att få segla fram i sjön med glada och intressanta Tjejer som gör allt för att livet skall vara värt att leva och glädjas åt!!!

 17. Skriv din kommentar här!
  Jag och min bästa vän som båda förlorat våra kära söner skulle verkligen behöva komma bort från vardagen och uppleva härlig verklighetsflykt. Nya möten, goa skratt, go mat och glädje!

 18. Med barn, 9 å 2, jag ensam med ansvaret stå. ADHD och trots de mina dagar fyller, så en resa med inspiration och glädje jag gärna förgyller. Mina barn jag självklart över allt annat älskar men behöver få känna att även jag är värd min vikt i guld!

 19. Min dotter – en riktig skatt,
  förgyller min tillvaro och gör livet glatt.
  Tänk att henne riktigt få överraska,
  säga: ”Vi ska med Amelia få plaska”.

 20. Med Amelia jag får lite lyx, mingla och åter känna glädjen i mitt liv, en lyxig toppen resa att vårda , äta och dansa och lysa!

 21. Vore underbart med ett avbrott i vardagen med bästa kompisen. Bara få tänka på sig själv och njuta och ha kul, slippa alla måsten för ett par dagar.

 22. Kryssning för mig är förknippat med livskvalitet. Man njuter med en underbar omgivning kring sig! Äta god mat, shoppa i taxfree, träffa nya bekantskaper, dricka en eller två goda drinkar, se på när folk sjunger karaoke. Ser framemot att ta med mig min bästa vän på denna resa, överraska med stylingtips a`la Toftby och bloggtips från Amelia.

 23. Skriv din kommentar här!Nu hoppas vi som så, att få rå om varann vi två. Med hjälp av Amelia och Johanna bär det kanske av, ut på öppet hav.Med Birka vill vi fara, umgås,njuta och bara vara.

 24. Skriv din kommentar här!
  Killen stack med en ”babydoll”
  själv känner jag mej som ett träsktroll!
  Behöver få ny inspiration
  på en Amelia expedition!

 25. Egentligen behöver jag inte denna resa mer än någon annan. Däremot längtar jag efter en riktigt glad överraskning. Att helt utan föraning få ge mig ut till halv, träffa nya människor och låta mig inspireras är som en dröm.

 26. Jag är en glad och stolt mamma till barn på snart 11 och 13 år. Gillar skönhetsprodukter, kläder, dansa, fest, mat och det viktigaste av allt: Att skratta med och glädjas tillsammans med folk! Att träffa och lära känna nya människor är alltid berikande. Ha en underbar helg!

 27. Jag skulle gärna vilja ta med min bästa vän som har 2små barn som hon sliter med varje dag hon hade verkligen varit värd lite egentid så hon kan ladda sina batteri för att fortsätta vara den duktiga och snälla mamma som hon är :-)

 28. Min mamma har alltid jobbat hårt för oss barn, den 20 maj fyller jag 30 år och 6 dagar senare är det mammas födelsedag. Tänk vilken present till henne! En mor och dotter upplevelse vi kan se tillbaka på som ett glatt och oförglömligt minne för livet :) (Mamma jobbar och sliter inom äldrevården och själv är jag student)

 29. Ett litet äventyr på böljan blå, en lyx förunnat få!
  Med bästa vänninan fira Amelia 17 år, hoppas vi plats på kalaset får!

 30. Jag och min syster följde med på Amelias hälsoresa till Loka Brunn och var så nöjda vi kunde bli efteråt. Dels hade vi fått tid att vara med varandra hon och jag, dels fick vi ta del av massa bra tips och göra massa trevligheter! Det skulle vara underbart att få göra om något liknande med min syster, hon har nu blivit mamma och jag har inte alls fått tid att vara med henne på samma sätt. En kryssning med Amelia skulle vara perfekt för oss!

 31. Trötta öron och ögon som hänger
  koka gröt med ungar som klänger
  Mannen i soffan och tvätt i maskinen
  Dammsugaren framme och odiskat porslin
  Visst är livet härligt för stora och små
  Men tänk en ledig helg , vad bra man skulle må
  Varför inte till våren åka med Birka Cruises på kryssning.
  Basta och bada i poolen
  Lösa korsord och njuta av solen.
  Tyst och lugnt på hytten jag har
  Utvilad ,len och nöjd jag hemåt på söndagen far !

  annica@flinkens.com

 32. Min vännina jobbar så väldigt mycket både som tågstädare och mamma till 3 barn som hon tar hand om helt själv utan hjälp från pappan som bor på annan ort. Jag vill överraska henne med denna sköna resa där hon för en stund kan njuta fullt ut och bli ompysslad utan att behöva tänka på barn, hund och jobb.

 33. Skulle verkligen behöva denna resa.. känner att jag bara jobbar & jobbar… Har fått nya arbetsuppgifter hos min arbetsgivare och tyvärr fått 3 arbetsplatser att springa mellan varje dag. Vill så gärna behålla min tidigare energi och glädje men reserven börjar tryta. Har en storesyster som alltid ställt upp för mej vid svåra sjukdomar och trott på mej i de mest otroliga situationer. Så Lena skulle jag vilja ta med mej på en sån här underbar resa <3 Hälsningar Lotta

 34. Min kompis fyller 40 år i veckan som kommer, det skulle vara skitkul att kunna bjuda henne på denna resa, som present. Dessutom är jag arbetslös och har 2 små barn, det skulle vara superskönt att få komma iväg hemmifrån och göra något kul och bara tänka på mig själv en stund.

 35. Detta är precis vad jag behöver – en skön o lyxig paus från vardagen, dvs jobb mer än heltid på förskola samtidigt som jag försöker hinna med mina deltidstudier i Montessoripedagogik och allt det där andra som måste göras (tex läsa AMELIA)!

 36. Sjutton är ju ingen ålder men fy sjutton vilken bra tidning!
  En kryssning jag inte skulle vilja missa för allt smör i Småland!

 37. Behöver inspiration och nymotivation, kanske Även påbörja en ny traditon. Njuta av vänner och bli den glada person som jag känner. Lätt att glömma sig själv i alla vardagsbeskymmer, med Amelia tar jag min vännina och på kryssning rymmer.

 38. Jag skulle vilja ha en välförtjänt paus från familjelivet hemma och vara mig själv och inte bara mamma för en stund! Bloggtips behövs alltid, så det skulle jag heller inte tacka nej till! .)

 39. Skulle vara en himmelsvid lycka att glömma att man är arbetslös och bara njuta av sköna människor och få en ny antändning i energin.

 40. Skriv din kommentar här!
  Vill sända iväg min bästa väninna på detta det är hon värd lite guldkant i vardagen

 41. Tänk!!!! bara man tänker på ordet kryssning! kan inte bli härligare!! god mat,dryck och trevligt sällskap och alla roliga aktiviteter.

 42. Låter hur kul som helst! Jag har av olika anledningar inte varit ute o festat på över två år! Vill gärna hänga med på det här med en väninna!!
  Hoppas vi ses!
  Kram

 43. Efter många turer med utredningar och utmaningar så skulle det vara fantastiskt om min dotter o jag kunde få hitta tillbaka till varandra på en tur bara vi två. Koppla av o göra några behandlingar som vi aldrig har möjlighet till annars…. Tänk om vi kanske vi kan få komma iväg i lugn o ro prat o mys mamma o dotter.

 44. Hej! Idag har det regnat hela dagen. Men blir glad när jag läser min mail och får Amelias nyhetsbrev med en tävling. Solen skiner igen. Jag skulle ta med min bästa vän på kryssningen, för hon behöver lite något roligt att se fram emot. Ett äventyr på sjön skulle vara guld värd.

 45. Vad härligt! Jag skulle vilja ta med mig en väninna som har haft ett tufft år på denna kryssning om jag vann.

  Hon är värd lite kul och jag vore så glad om jag kunde medverka till att hon får koppla av, äta gott och tänka på sig själv en stund.

  Krak kram

 46. Skulle vara alldeles underbart att få komma iväg på denna kryssning o få påfyllnad av varm o positiv energi. Carpe Punctum tillsammans med andra energisökande partytjejer (tvillingsjälar ;) )

 47. Skulle verkligen vilja pigga upp min arbetsökande väninna med en fantastisk lyx kryssning med Amelia! Skulle förgylla hela våren

 48. Mitt i min lilla 40 års kris
  Vill jag på alla vis
  Få njuta i Amelias och Birkas härliga värld
  Uppleva god mat, nya bekantskaper och flärd
  Om jag nu fick vinna
  skulle jag bjuda med min vännina
  som haft en tuff period i livet nyss
  och skulle må bra av lite mys och hyss
  Sen skulle det komma hem medetsamma
  en riktigt trevlig , lycklig och glad mamma!!

 49. jag vill ta med min syster, hon skulle behöva en paus i vardagen & det var evigheter sen vi två tillbringade kvalitetstid tillsamman, utan barn & respektivrar.

 50. Skriv din kommentar här!
  Jag vill åka på kryssningen med min dotter,därför Amelia är en bra tidning som har både intressanta reportage och mycket annat att läsa.Därför vill jag och min dotter åka på denna kryssning för att fira Amelia 17år.

 51. Lyxigt att få tillbringa ett dygn på Baltic Sea med bästa väninna och Amelias läsare. Ser fram emot Dina stylingtips, mingel och att shoppa loss i Taxfree. :-)))

 52. Jag är en tjej på 20 år som vill bjuda min mamma som ställer upp för mig i vårt och torrt. Har mått dåligt pga av vissa saker som har hänt i mitt liv och då har alltid min mamma funnits där för mig, Även alla dagar som har varit jobbigaste jag beundrar henne för att hon har orkat med allt.

 53. Vill bjuda min syster som ställer upp i vått och torrt och verkligen skulle behöva komma iväg. Det var länge sen vi hade kul, på riktigt, och då är vi ändå riktigt bra på det vad jag minns. Vardagen med barn och massa sjukdomar har kommit emellan. Men vi är redo! Vi är laddade! Nu kör vi!

 54. Efter en lååång vinter full med motgångar behöver jag inleda våren och sommaren med medgångar!! En båtresa med trevligt sällskap kan väl knappast bli bättre!

 55. Få ta me väninnan som är tvillingsjäl, bara umgås vi utan män, mingla, shoppa – stylingtips…Träffa Ameila folk o bara njuta av en vårtripp…Komma hem med massor av insperation.. Det vore underbart.. Hoppfull kram fr mig med snöyra utanför fönstret..

 56. Pricken över i:et – en chans att få ta med en party-vänninna och åka iväg och bara njuta av all inspiration som erbjuds med en fantastisk tidning – dessutom:-)……vad mer kan man önska sig……

 57. En 46årig sprallig kvinna
  vill absolut amelias kryssning vinna
  Ien vardag med många barn,då maken reser i jobbet
  är jag en kvinna
  som alltid ger mig vardagslyxen att amelia läsa hinna!

 58. Jag har aldrig varit på en kryssning förut så bara det vore kul, men framförallt vill jag träffa er som gör Amelia till en god vän när man behöver det och även få känna på lite lyx i vardagen som lätt tappas bort.

 59. Efter en tung vinter med mycket strul vore det så kul att få unna sig en kryssning på Bircacruises med alla dess trevliga aktiviter och god mat.
  //KarinSkriv din kommentar här!

 60. Jag vill träffa trevliga människor, dansa och ha kul. Komma bort från den gråa vardagen som arbetslös 3-barns mamma. Bli inspirerad av er som jobbar för Amelia och förhoppningsvis få nya idéer om vad jag vill göra med mitt liv.

 61. Skepp & hoj!!, m Amelia fest & stoj ;o))) vore skoj att som 3 barns mamma få åka iväg & glamma…..
  Hoppas,hopppas!!!!! <3

 62. Livet är gott att leva, har studerat i 3år, ekonomin är i botten och en skatteskuld på 32000kr, operation för cellförändringar för andra gången och mamma går på strålning efter operation i bröstet.Ja livet är fantastiskt- och det är mötet med fantastiska och inspererande människor som gör det så underbart.Låt mig få mer insperation och kämpa vidare.. låt mig komma med !KÄRLEK OCH RESPEKT!

 63. Jag är en 35 års småbarns mammasom inte hinner med så mycket roligt eller träffa kompisar.
  Jag hinner inteheller lägga mycket tid på mitt utseende.
  Kryssninge ger mig möjligheten att ta göra de båda sakerna som mest längta efter. Umgås ha lite roligt och får mode make up inspiration.
  Ganskaenkla saker låter som men…inte det man prioriterar när manär mamma.

 64. I år har jag varit på min arbetsplats i 17 år, vad kan vara roligare än att fira både det och Amelia med en härlig festkryssning tillsammans med andra trevliga människor!

 65. Att nya saker få pröva på,
  på böljan den blå
  ett paradis sig uppenbarar
  om jag bara turen har.
  Ett avbrott från vardagens karusell
  en så´n välkomme karamell!
  Allt- i- ett; Kunskap, god mat, lull och relax
  ett dygn då alla sinnen får max!

 66. Är gravid med mitt andra barn och känner mig allt annat än utvilad.. det är inte lätt att få till vila med en tokig tråring hemma samt full fart på jobbet som förskollärare! Önskar mig lite skön egentid!

 67. Norrlandrepresentant kan jag vara,
  och på världens kryssning fara !
  Syrran får hänga på,
  det blir roligare då !
  Vi vill båten utforska,
  hoppas bara vi inte på Tallin ska torska ?
  Möta alla trevliga tjejer,
  och prova alla grejer.
  Det kan bli hur skoj som helst !
  Men jag är ju redan Amleia -frälst ?!

 68. jag skulle vilja ta med min kusin och bästa vän hon har haft 2 stroke men har nu blivit pigg igen . Hon skulle verkligen behöva muntras upp.

 69. Hej! Planerar att starta en blogg som ska handla om personer med svarta rötter (från Afrika, Nordamerika och Karibien) lever i Sverige. Har skrivit en bok i ämnet (historik, fakta, personporträtt) och den kommer ut i höst. Bloggen ska bli en vidareutveckling på ämnet ”Svart i Sverige”. Har aldrig haft en egen blogg, men har gästbloggat på andras bloggar. Nu behöver jag råd och tips för hur jag ska starta upp, sköta och utveckla min blogg. Därför känns det mycket motiverat att följa med på kryssningen.

 70. Att som mamma få lite välbehövlig egentid
  och umgås med andra partyglada tjejer
  det skulle ge både go energi och inre frid
  – då skulle det äntligen hända grejer!

 71. Hej! Skulle vara gott å få åka iväg med en vännina för att koppla av och ta hand om sig själv en stund.Pluggar på komvux så det mesta dels av tiden sitter man med läxor eller hemmets övriga sysslor. Kram

 72. Skulle gärna vilja ta min bästa väninna med hon har varit sjuk och behöver få rå sig själv och bara må gott, hon ställer alltid upp när andra har problem så om jag kunde få ge henne något skulle det vara toppen!!

 73. Ser slutet av tre års studier och inget liv! Ser detta som en chans att kliva tillbaka till det normal igen!

 74. Saknar mina vänner i Göteborg, särskilt Hanna.
  Tänk om vi kunde åka på tjejkryss, medans barn man får stanna hemma!

 75. Skriv din kommentar här!Längtar efter en ordentlig tjejträff med många underbara tjejer! Framför allt vore det roligt att träffa Johanna igen som jag jobbade ihop med på krogen för ca 100 år sedan =) Skulle berika mitt liv att få lite flärd i mitt liv! Hoppas jag får åka med ;)

 76. Det skulle vara en perfekt resa för att fira min mor som precis fyllt 50, och det skulle vara skönt och få komma bort ett tag från vardagen och bara ha massa kul o få träffa trevligt nytt folk!

 77. Ja skulle vilja åka för att ja snart fyller 50 år inget att fira kanske , jag skulle ta med min syster som skulle behöva komma iväg ett tag på något skoj. Skulle va kul oxå att få träffa dig) och sen älskar ja ju att läsa Amelia.Skulle bli så lycklig om det blev just ja som får följa med Kram Berit

 78. Vilken kul grej ! Tittar man ut genom fönstret och ser snön som faller så behövs verkligen någonting uppiggande och så hittade jag den här tävlingen . Skulle ta med mig min kompis som just genomgått en verklig svår period och hon behöver komma ut bland folk igen och detta skulle vara något som jag tror hon skulle uppskatta. Inte bara för resans skull utanför att ¨programmet¨som du deltog i var hennes favorit och hon satt fastklistrad framför tv:n varenda gång. Kul överaskning om jag vann/ Önskar Er en riktigt trevlig helg :)

 79. Åh, detta skulle ju vara perfekt för min dotter och mig, vi skulle verkligen behöva det, Då vi sakta börjar komma framåt med våra vi efter svåra prövningar med sjukdomar och elände, men som vi kämpat oss igenom och kämpar fortfarande….. så skulle detta nog vara en fantastisk resa att få göra tillsammans :-)

 80. Jag vill vinna en plats för mig och min kompis Sara för att hon är en tjej som jag har upplevt så himla mycket med men vi har aldrig varit på kryssning och det skulle vara så sjukt kul att få mingla med hela Amelia-gänget! Skulle dessutom vara riktigt kul att få lite inspiration till styling, man blir lätt bekväm och fastnar i sina gamla ”göra sig iordning rutiner” så det behövs!
  Kram kram/ Ellen

 81. Hej Johanna! Jag hoppas på chans att kunna få ta med min vännina på en dans. Både hon och jag behöver få komma ut och få lite kul, vem vet nyskild som jag är kanske hittar jag den rätta där. Så varför inte prova lyckan på amelia’s båttur med god mat och styling. Det låter som en helg för mig, en trött och sliten tjej som gärna skulle vilja träffa dig!

 82. En två barns mor som dig, som har den glöden och orken och får allt att klaffa med barnen får mig att bara vilja följa med på kryssniningen och få träffa dig, du insperar mig men samtidigt ger mig dåligt samvete med allt du hinner med och upplever: Själv har jag inte kommit iväg på väldigt länge och skulle bli så glad om jag fick tillbringa en kryssning med dig och gänget:) Hoppas vi ses!!!

 83. Jag skulle vilja bjuda med min allra bästaste kompis som fyller 40 år i maj. Det vore toppen att få glamma till det lite tillsammans med henne & träffa dig & få smink- & hårtips… (vilket jag är i desperat behov av just nu :-/ )

 84. Ååh, precis vad jag behöver…lite lyx! vi håller på att renovera vårt hus och ska flytta, så lite uppladdning och kvalitetstid med en god vän skulle vara perfekt! jag är dessutom i desperat behov av lite stylingtips…så jag kanske kan slippa hästsvansen :-)

 85. Jag vill jättegärna fira mig själv och min tokroliga studiekamrat Sanna för att vi varit såååå duktiga och pluggat på äldre dar. Om en månad är vi klara ekonomer :)

 86. Jag skulle vilja bjuda med min fina nya pojkvän. Skulle även vara kul att få träffa dig och få lite hår tips :) Kram

 87. Efter ett hysteriskt halvår som inneburit mycket tragedi i mitt liv men som på nått sätt gjort mig starkare ( Genom motgångar så finner man styrka om man bara vågar se möjligheterna) så hade det varit kul att få komma iväg en helg å bara njuta och ha kul.

 88. Jag skulle tycka det vore helt underbart att få lära mig allt om bloggandet.
  Jag är helt novis.
  Skulle jättegärna vilja starta en egen blogg.
  Som jag tror skulle kunna bli en sk ” storblogg”.
  Jag är en författarsjäl som gör konst med pennan.

  Mvh Eva-Lena

 89. Skriv din kommentar här!Jag vill mingla, lära känna nya och gamla vänner, bryta invanda mönster och utveclas litegrann, tänk om vinsten blir sann, Jag menar om jag vann, då skulle jag glädjas

 90. Vi är ett gäng ”tjejer”som har hängt ihop i alla år, några från sandlådan via lekis, skolan , bb, o.s.v. Vi träffas varje månad för numera ”häxmöten”(f.d. tjejmiddagar) som nån avundsjuk gubbe uttryckte sig. Vi närmar oss 50 allihopa & är värda denna bragdmedalj i form av en lyxig kryssning för att vi lyckats hålla ihop så pass länge trots meningsskiljaktigheter på hög nivå…

 91. Är en nyskild 2-barnsmamma som skulle behöva får göra nåt kul. Om jag skulle få lyckan att få följa med skulle jag ta med mig en kompis som också är ganska nyskild. Det skulle vara underbart kul att få överraska henne med en så häftig grej! Läser din blogg varje dag och tycker du verkar vara en toppentrevlig tjej, så det skulle vara jättekul att få träffa dig!

 92. Önskar få bjuda min älskade kusin och därmed barndomskompis på något riktigt roligt. Fyller 36 år 1 maj, kanske vore gravöl på plats när man är närmare 40 än 30 men jag vill istället fira med Amelia och göra något riktigt roligt…

 93. Hejsan”
  Får en ”gammal” :) tjej på 54 år vara med och tävla? Och får man ta med sin två år äldre syster då? Oj, vad kul det skulle vara, få tips, inspiration och få skratta och parta! Och att få ladda med en massa positiv energi,! Nu håller vi tummarna! Vi vill vinna detta, det vore lite av livskvalitet:)
  Kram,
  P.s Vi är faktikst två ganska ungdomliga ”tjejer” med en massa humor!

 94. Skriv din kommentar här! Jag vill så galet gärna vinna, skulle vara ett underbart avbrott i det som varit senaste året. Jag vill då bjuda med min arbetskamrat och vän som varit ett stöd och mitt allt i det här…hon är värd allt!

 95. Med två barn, en sjuk pappa och husrenovering kretsar all min tid kring andra personer. Vore skoj att få möjligheten att satsa lite på sig själv för en gångs skull!

 96. Varför ska jag få åka när så många har så fantastiska motiveringar? Jag har väl egentligen inget ”värre” att komma med så jag säger helt enkelt för att jag behöver det och är bannemig värd det och lite till ;)

 97. Hej!
  Jag skulle gärna vilja åka med på kryssningen tillsammans med min underbara syster Jenny. Vi börjar närma oss 40 och skulle behöva stylingtips (verkligen!) då det börjar komma gråa hår, dragningskraften börjar göra sig gällande och kläder är kvar sedan 20 års åldern…./Jessica

 98. Hej :)
  Jag och min bästa väninna har blivit arbetslösa. Vi skulle bli överlyckliga om vi kunde få en överraskning kryssning.
  Och jag tycker det skulle vara jätte kul att få träffa dig också. Har följt din blogg ända sedan ensam mamma söker tiden :)

 99. Jag har ingen depression, mår inte heller dåligt på något sätt utan är bara en glad tjej som skulle njuta av att få bjuda min syster på en kryssning. Det är sällan vi har tid att göra något tillsammans då det skiljer många mil mellan oss. Att få hänga med er är ju bara ett otroligt stort plus!

 100. Jag skulle gärna ta med en bästis på en sväng
  Vi bor alldeles för långt ifrån varandra – så skulle va kul med lite häng
  Hon har precis fått ett krossat hjärta
  Att åka på kryssning skull få henne att glömma all smärta

 101. Är helt såld på allt kul som ska hända på den här kryssningen!! Skulle vara superkul och vinna och få dela detta med bästa vännen.

 102. Hej! Jag har ingen bättre motivering än att jag är student och har inte råd att resa så mycket så en kryssning vore helt enkelt väldigt kul bara :)

 103. Skriv din kommentar här!
  Hej Johanna!!
  Skulle så gärna vilja vinna kryssningen! Vill pigga upp en vän som har haft det lite jobbigt det senaste med jobb och allt livet innebär som småbarnsmamma… Tänk vad fantastiskt det skulle vara om jag fick överraska henne på detta sätt!! Hoppas hoppas!

 104. Åh!!! vad kul ;) Klart att jag vill hänga med på amelias kryssning, vem vill inte det….Lite Lyx och Flärd är varje kvinna Värd! Om man också är Mor behöver man då och då förgylla vardagen med lite Glamor! ;)

 105. Magen putar, håret är stripar och hyn är glåmigt blek.
  Just nu är inte livet någon lek.
  Regnet öser ner och har precis blivit arbetslös.
  Så jag har inte råd att unna något extra slös.
  Låt mig och min väninna följa med på eran underbara styling tripp.
  Så att jag till våren också får känna mig lite hipp.

 106. Hej Johanna! Jag jobbar själv som egenföretagande frisör. Jag har sällan tid att unna mig något roligt, det är jobba dagarna i ändå! Visserligen älskar jag det jag gör men jag önskar att jag kunde åka iväg på något roligt och få en härlig stund utanför jobbet! Vad vore då inte bättre än med Amelias kryssning? Tack för en bra blogg! Med vänliga hälsningar / Anna i norr.

 107. Skriv din kommentar här!Hej ! Är en 2-barnsmor som är hemma just nu för en depression. Håller på att reparera min själ för att kunna komma tillbaka lite starkare.
  Jag tar en dag i taget. Sakta börjar jag känna att det ser lite ljusare ut. Detta hade varit mysigt att få åka med på Kram

 108. Jag vill så gärna vinna för att bjuda med min kompis Malin som har ställt upp på mig i vått & tortt!Vore underbart att få komma iväg och ta en ”paus” från alla måsten!Att få umgås,skratta och ha kul!Och att få göra det med sin bästa vän…det kan man leva på resten av året!!

 109. Åh va jag vill på detta! Behöver verkligen sätta fart på mig, komma hemmifrån, fixa till mig, rycka upp mig, vara social, vara kvinna, måla mig, klippa mig, klä upp mig, HA ROLIGT! Tillsammans med min goa vän och alla härliga människor på denna kryssning skulle jag nog komma en bra bit på väg!!

  Tack goa du för chansen att vinna detta!
  Lycka till alla!
  Kram Kram Maria

 110. Med tanke på hur undebart det såg ut att vara när du var på kryssning sist – så klart man vill vinna och få uppleva allt det härliga du gjorde – jag skulle ta med mannen i mitt liv med 23 år tillsammans varav 16 som gifta……det är något att fira tycker jag!

 111. Skulle så gärna vilja ta med min lillasyster på detta äventyr.vi träffas så sällan nu för tiden då vi bor i olika städer, har barn och jobbar. Precis som alla andra. Skulle vara såå skoj att få umgås med henne under ett par dagar utan måsten…

 112. Vill verkligen åka iväg på detta. Behöver träffa likasinnade och få koppla av! Detta låter perfekt. Hoppas och håller tummarna!

 113. Jag är en trött två barns mamma som skulle behöva komma ut på något skoj. Allt kretsar kring barnen, det är roligt men i bland saknar man att sitta med bästa väninnan och prata och tramsa och flamsa. Detta hade varit ett perfekt tillfälle att få göra det!

 114. åååå va kul, detta hade jag verkligen behövt. Ligger i hårdträning inför fitnessfive tävlingen i sommar. Mitt liv består just nu av gym, gym och studerande där emellan. Jag älskar mina utmaningar och gick för 1,5 år sen från soffpotatis i 30 år till nu träningsfreak 5ggr i veckan, men känner att jag tagit mig lite vatten över huvudet med denna tävlingen. Tuffaste tävlingen som finns med bara elitbrudar och jag heffaklumpen från göteborg:) Är konstant trött och som fattig student har man inte de pengar som krävs för att skämma bort sig, känner att jag behöver en liten paus och bara få vara lite, hitta tillbaka till människan angela igen, så den här resan hade vart en stor underbar dröm, jag gärna ser fram emot:)

 115. Skulle så gärna vilja bjuda med en utav mina bästa vänner på en kryssning!!
  Ett utmärkt tillfälle att verkligen få lite tid tillsammans, det har vi alldeles för lite av nu för tiden!!
  Håller mina tummar. kram Sara

 116. Utförsäkrad och utfattig, men glad endå. Håller humöret uppe med promenader och trevligt umgänge. Vore jättekul att få hänga med :-) Skulle naturligtvis ta med min 23 åriga dotter.

 117. Hej Johanna! Jag vill gärna vinna, jag fyller dessutom 40år den 4 maj, dv.s dagen innan kryssningen och det hade varit ett roligt och härligt sätt att fira födelsedagen på!:-)

 118. Hej!
  Jag vill gärna vinna en kryssning och ta med en vän. Har på 3 månader gått ner mer än 10 kilo och börjar bli nöjd med hur jag ser ut och detta vill jag fira med en båttur med massa kul, massa tips och ideer om styling. Håller tummar och tår.:-)

 119. Hej Johanna!
  Att få ta med min finaste vän på detta skulle vara underbart! Plus att jag gärna blir bloggare :)

 120. Jag är en av många som också skulle vara förtjänt av lite härlig tid att bli bortskämd. Har också en vän som ställer upp i vått o torrt som skulle få följa med. Lycka till alla! Kärlek o kramar till er

 121. Hej..Va underbart med tävlingar,tänk va kul det skulle vara att komma med.
  Skönt att komma iväg lite ifrån vardagen det behöver alla,men jag hoppas jag har tur att det blir jag…

 122. Perfekt att vara ”fånge” på Ålandshav
  enda gången jag kan koppla av
  fullmatad vardag med jobb, hem och stress
  byts mot en lyxdag på Birka Princess!!

 123. Jag vill gärna vinna som många andra. Haft en tuff höst & likaså vår & skulle behöva ett brejk i vardagen. & vill ta med min bästa vän som är mitt i en jobbig separation & skulle oxå behöva komma iväg från all ”skit”! Vi har pratat om en helg för oss själva för att komma ifrån den jobbiga vardagen men också för att hitta tillbaka till varann & vår fina vänskap vi hade innan vi kom ihop oss & hade bara sporadiskt kontakt i många jobbiga månader!

 124. Åh vad kul det skulle vara!
  Jag har inte haft någon riktig semester på flera år så detta hade varit så välkommet! Hade tagit med min bästa vän och vapendragare som ställer upp i vått och torrt!
  Kram

 125. Skulle behöva en dag där jag bara är jag och inte mamma. Älskar mina barn och min man i massor, men jag behöver ta hand om mig själv just nu. Dessutom fyller jag år några dagar innan så det vore ju en toppen present.
  Kram

 126. Med ett liv som heter duga i nacken och en vardag med allt vad det innebär, med småbarn, träning och jobb och en hopp med stress så är det inte fel att få ta med sig bästa vännen och bara slappna av och njuta lite med en härlig tillställning som detta. Ingen skulle bli gladare än jag då man är dålig på att själv unna sig det där för att rensa både kropp och själ :-)

 127. Hej.Skulle vara trevligt att få åka i väg med en vännina och bara koppla av från alla måsten .Jag är famlijehem så det blir inte mycket egen tid.Kram

 128. Hej Johanna
  Jag skulle ge denna vinst till min son hustru för dom har just fått en underbar son och med sej skulle Janet få ta min dotter Tanja som har också just fått en underbar dotter.Båda barnen har dop tillsammans nu i helgen så jag vet att dessa nya mammor skulle uppskatta en resa som detta.
  Hälsningar Mommo o Fammu Marika

 129. Hej jag skulle vilja uppmuntra min storasyster med något roligt och detta vore toppen! Hon har varit sjukskriven ett tag och kan behöva ha det roligt och bara vara ett tag.. håller tummar och tår!

 130. Lite tjejskoj med bästa mammavännen vore på sin plats! Vi har delat frustration, tristess och småbarnsglädje de senaste två åren så lite vuxentid och skoj tillsammans utan våra små vore nu den bästa bästa avkopplingen för oss båda! Att få vinna och välja henne som mitt sällskap, hon skulle dåna av av glädje och en fantastisk överraskning!

 131. Hej Johanna
  vad kul med tävling!
  Jag precis som du har två tonårsbarn och egentiden minskar fast man tror precis trärtom när barnen är små….De är uppe tills vi går och lägger oss, vi hämtar, lämnar, diskuterar, hjälper med läxor, fixar och donar. Jag älskar mitt liv och jag gör gärna allt det här för mina barn men lite egentid emellanåt och kunna dricka ett glas vin hade inte varit fel! tänker ta med min fina vän som just blivit lämnad av sin kärlek. Både hon och jag behöver lite glam i vardagen just nu! kram kram

 132. Jag och min man har precis genomgått våran första Ivf behandling. Och väntar spännande efter första resultatet efter år av kämpande med många saker tillsammans. Jag skulle vilja ta med min man på en underbar kryssning förhoppningvis gravid, vad passar bättre då än avkoppling och massa god buffé mat. Efter en tuff vår med behandlingar och sjukhusbesök.

 133. Efter ett tufft år med många avsked, skulle jag uppskatta att åka iväg och ha skoj. Att det dessutom är vår bröllopsdag, som inte kommer att firas, p g a separation, skulle göra det hela enklare, ”att få dagen att gå”.

 134. Åh, flyttade till en ny stad i höstas och har ”hittat” en ny väninna som det skulle vara supermysigt att få bjuda med på denna resa!

 135. Då min sambo, tack vare min nominering, fick styling hos just Amelia, vore det inte mer än rättvist om jag, tillsammans med min älskade väninna, fick pusta ut (festa loss) och njuta av en härlig kryss, utan barn, måsten och sambos!

 136. Det skulle vara verkligen helt underbart verkligen att få komma bort ett tag från skolan och bara ta de lugnt och träffa nya människor :)

 137. Hade varit helt fantastiskt att få vara med om en sån fantastisk upplevelse. Att få göra lite lyx är ju aldrig fel och få göra sig lite extra fin. Jag skulle vilja ta med min älskade syster som alltid finns där och ställer upp för alla runt om och vad passar inte bättre att få ge henne en sån härlig upplevelse och samtidigt göra något roligt tillsammans :) jag hoppas att lyckan kommer till mig. Stor varm kram och tack för en super härlig och inspererande blogg! //maria

 138. Å vad trevligt! Jag vill gärna vinna o ta med min bästa väninna o fira min egen 47 års dag. Jag fick det första nummret när jag fyllde 30 år (4/5) för att det var så perfekt för mig och min dåvarande period i livet och jag formeligen älskade tidningen. Men vet du,nu när amelia fyller 17 år och jag fyller 47 år så passar amelia lika bra som för 17 år sen. Så jag tänkte vi kunde fira tillsammans! Ps jag har läst nästan alla nr,tänkte övergå till Tara pga min ålder men amelia är bäst för mig!!!!!!

 139. Skriv din kommentar här!Hej Det skulle vara toppen att vinna en kryssning då skulle jag ta med min vän och arbetskamrat vi behöver få koppla av från vardagens stress och krav…håller tummarna att jag vinner kram Jenny

 140. En trött o sliten ensamstående mamma
  kan tänka sig åka med detsamma
  få egen tid, lite lyx o flärd
  bästisen får följa med på min färd
  Hämta andan, mysa, ladda batteri
  bjuder ni på kryssning så kommer vi !!!

 141. Hej Johanna!!
  Skulle jag vinna denna kanonroliga vinst skulle jag ta med mig min storasyster på detta. Hon har under en längre tid haft det kämpigt och jag som lillasyster har haft svårt att veta hur jag ska hjälpa till. På ”äldre” dagar har jag insett att det handlar inte så mycket om att försöka lösa några problem utan att istället skapa roliga minnen tillsammans. Det var längesen vi gjorde något tillsammans, bara hon och jag dels på grund av att jag studerar i örebro och hon bor kvar hemma i Skövde och dels på grund utav att vi haft mycket på var sitt håll. Jag hoppas att jag får överraska henne med detta. Hoppas hoppas :)

 142. Hej Johanna
  Skulle vilja överraska min ”lilla” dotter 19 år med en underbar mammadotterresa. Hon skulle behöva få göra något kul ihop med sin mamma efter alla sjukdommar i höst/vinter. Bara njuta och bara göra tjejmys så denna resa skulle vara perfekt att viska i hennes öra. Älskar hemlighetsmakerier som överraskningar.
  Hoppas på dubbel LYCKA & håller två tummar för REBECCA & mig.

 143. Klart jag vill vara med och tävla för Amelia är en supertidning och att men sen kan få bloggtips vore ju toppen för jag skulle verkligen vilja få lite stuns på bloggandet. Med mig skulle jag ha min kompis Annika för att det finns inte många som jag kan ha så kul med. Håller tummarna för oss :) kram Helene

 144. tänk att vinna och på en kryssning få njuta,
  och med en massa härligt folk mingla få,
  jag och min ystra syster skulle genast komma då.

 145. Jag och min otroligt sköna väninna Lotta behöver komma bort från vardagen, stress, hämta lämna på dagis/skola, handla, barnens aktiviteter. Vad vore bättre än att göra det tillsammans med dig och dina stylingtips? :-) Simple as that! Hade varit helt underbart för två skånetjejer att komma ut i skärgården. Kram

 146. Vore rena lyxen att få komma bort från den jobbiga vardagen för ett litet tag.
  Att få njuta av livet tillsammans med ett stort gäng härliga och glada tjejer!

  Tänk att äntligen få ha en anledning att klä upp sig och sminka sig fint. Att få mingla och förhoppningsvis träffa nya goda vänner som man sedan håller kontakten med.
  Detta vore verkligen rena drömmen för mig som är ensamstående och sjukskriven. Tråkigt nog så har jag förlorat många vänner den sista tiden. Vänner som stått mig nära och svikit när jag verkligen behövt dem..

  Trotts sjukdomar och motgångar ser jag ljust på framtiden och vad som komma skall. Jag är en kämpe och ger inte upp i första taget :)

  Att få vinna detta skulle verkligen betyda enormt mycket för mig. Skulle bli som en belöning för allt slit kan man säga :)

 147. Skulle vara så härligt att få åka på denna kryssning med min mamma, som ett litet tack för allt hon gjort och gör för mig. Vi behöver båda lite uppmuntran i tillvaron för tillfället, och vad passar då bättre än denna resa för att låta sig roas och inspireras av alla underbara kvinnor :)

 148. Jag skulle vilja ta med mig min storasyster som är nyskild på Amelia-resan.. Hon behöver piggas upp och komma hemifrån ett tag.. Amelia brukar ju alltid pigga upp mig när den kommer i brevlådan.. Så självklart måste en resa med Amelia pigga upp henne med.. ;)

 149. Skriv din kommentar här!

  Jag minns Amelias första nummer och jag tyckte det var en stor wow-upplevelse…äntligen en bra tidning minns jag att jag tänkte..undrar om jag är för gammal för att hänga med på kryssningen då..;) Om inte så håller jag tummarna hårt. Än kan jag ha kul iaf…ha det gott!

 150. Hej! Jag skulle gärna haka på denna kryssning ta en ”break” från blöjbyten,matlagning & andra vardagsysslor som man gör när man är mammaledig.Det vore toppen att få chansen att känna mig lite glamourös för en kväll & shoppa loss lite i texfreen med syrran min.Hon behöver oxå en paus från högskolestudier & jobb detta skulle vi må gott av :)

 151. Jag har ingen egentlig orsak varför just jag skulle vinna, men jag älskar Amelia, tidningen, bloggarna, Malin Wollin som jag saknar) och livet!
  Insåg häromdagen att man bara har ett liv att leva (vad vi vet om) så jag och min sambo bestämde oss för att lämna Sverige och flytta till Spanien, man måste ju våga för att kunna vinna.
  Där har jag det! jag vågar alltså borde jag rimligtsvis vinna :)
  Vi drar i sommar så en härlig skärgårdskryssning med bästa väninnan innan vore guld!

  Tack Johanna för en bra blogg, keep up the good work!

 152. Sitter just nu och tittar ut genon förnstret och det snöar..
  vinna en kryssning med en vän och fantastiska medresenärer- Ja Tack

 153. Kryssningen skulle bli som ett glamouröst avbrott för mig och min vän då vi båda läser på högskolan och har fullt upp med att bara läsa, läsa och läsa ända fram till sommaren. För att få ny energi och få klä upp sig(pluggkläder = mjukisbyxer och allmänt slapp) och känna sig fin. Bara njuta. DÄRFÖR vill jag ta med min vän på Amelias kryssning :)

 154. Det skulle var så kul o komma med på kryssningen o komma ifrån vardagsbestyren o bara få vara o ha kul. Jag skulle ta med mig min kompis som är ensamstående tvåbarnsmamma o haft det tufft en längre tid med sin sjukdom skulle vara så roligt och få överraska henne med detta det är hon värd.

 155. Tänk att kunna ringa min syster och bjuda med henne på er kryssning det är 13 år mellan oss och det gör att vi inte träffas så mycket..

 156. Hej johanna
  Vore guld att få hänga med på denna krylle .. & skulle vilja överraska min bästa vän som just i dagarna avslutat ett mindre bra förhållande , så hon skulle behöva” Muntras upp” .. kramar Susanne Svensson .. Sanna_73@bredband.net Skriv din kommentar här!

 157. oh vad underbart det vore att få åka iväg och bara vara jag, går just nu arbetslös (som så många andra) och spenderar dagarna med att frenetiskt hitta ett jobb och underhålla min 7 åriga dotter (mini fjortis om ni frågar mig) vore så härligt att kunna åka upp till stockholm och lämna henne hos pappa och lyxa till det med Amelia ett tag, och med mig skulle jag ta min granne/dotterns klasskamrats mamma Linda även hon småbarnsmamma, hon har dock 3 barn och jobbar som mat tant på dotterns skola. hon har alltid fullt upp och får aldrig en ledig stund från barnen. så även hon förtjänar att lyxa till det lite :)

 158. Skulle tycka det vore toppen! Att få vända blad nästan med något nytt och roligt – tar med mig min syster .. vi kan behöva ha roligt och komma iväg tillsammans utan familjerna :)

 159. Det blir ingen riktig kryssning utan MIG och min kompis…
  Jag lovar att med oss kommer ni att få sån värk i magen av efter att ha skrattat så mycket,
  värk i bena efter att ha dansat så mycket,
  men huvudsaken är att VI har kul.
  Hoppas man bara inte är SJÖSJUk….

 160. Jag skulle vilja ta med mig min bästa kompis på denna kryssning.. Vi har så långt mellan varann, så att få åka tillsammans och ha kul skulle betyda så mkt för mig.. Hon behöver avbrott i vardagen som arbetslös och jag skulle vilja komma ut lite och tänka på annat än min hemska kroniska värk jämt.. Hoppas turen är med mig denna gången!!

 161. Att få åka på en härlig Amelia kryssning skulle vara bland det roligaste att hitta på i vår! Både jag och min mamma är frälst i Amelia tidningen och läsar ofta om tidningarna vi köpt om och om igen så valet av reskompis skulle vara självklart då min underbaraste bästa mamma älskar tidningen och verkligen är värd en liten trip och ha en mor och dotter helg skulle vara underbart! Tack för en super tidning med!!

 162. Litet utjobbad, men vid gott mod och en önskan om en nystart vore en sådan överfart något att få bevista, med bubbel på böljan den blå, gamla och nya vänner samt shopping och fest!

 163. Hej ! Jag skulle vilja bjuda min kompis Tina ! Hon avskyr båtar men älskar skönhet och flärd. Med en åksjuketablett och ett doft av den fina världen skulle hon älska att bli överraskad . Kramis Malin

 164. För det första, vilken grym idé å dra ihop allt detta på en båt!!!! Stor eloge till vad som verkar bli årets partygrej för kvinnor.
  För det andra ska jag vara helt ärlig. Blev mamma för första gången för fyra månader sedan. Jag vet att det är kämpigt för alla förstagångsföräldrar men, vi fick kanske inte den bästa starten som man hade önskat. Jag har en liten kängru i min pung hela dagarna (läs 24 timmar dygnet runt!!!) dock bör tilläggas att det är en mycket söt kängrubebis. Men jag behöver andas……. själv så detta skulle vara så skönt att få komma iväg på.

 165. Egoboost för trött, ensamstående mamma
  bästa vännen får uppleva detsamma
  Lite lyx i vardagen vi önskar oss
  Åker på kryssning med AMELIA förståss
  Inspiration, egentid med en bästa vän
  Så kommer vi hem som ”nya” igen !!!

 166. Låt havet med Amelia vara min värd
  när jag får uppleva lyx och flärd
  kanske får jag med er hjälp finare hy
  den gamla blir som ny
  Så bästa vännen min åk gärna med mig och se
  vad en stund på havet kan ge

 167. Mingla, få styling tips, åka på cruise – Vilken härlig tripp det skulle vara, har många gånger önskat att jag bodde närmare Skövde & din salong…Få åka på cryssning träffa dig få inspiration tillsammans med min väninna om jag har turen att vinna…
  Vilken härlig start på maj o våren….Gissar att man kommer kliva av med massor av glädje o full av energi så jag hoppas innerligt på tur i denna härliga tävling…

  Hälsningar fr hoppfull maijsan

 168. Skriv din kommentar här! De skulle vara toppen att få ta med min vännina och umgås med henne ett dygn. Lite vuxentid. Kort och gott en liten husmorssemester! Varma Hälsningar Mary

 169. Jag har det lite jobbigt i livet just nu, med både det ena och det andra. Det skulle vara underbart att komma iväg på en kryssning och få ladda om ordentligt, så att man sen kan komma hem med nya krafter och orka ta hand om allt :)
  Kram

 170. Hade sååå mycket behövt att komma bort, inte vart på resa på 20 år. Så tycker det kan vara min tur nu ;) Inte haft möjlighet då jag är ensam med fyra barn så att ta en ego resa är ju helt o tänkbar lyx som ligger längst ner på prio list. Just därför hade det vart så bra att vinna:) Kram Nina

 171. Skriv din kommentar här!
  Så trevligt det låter!

  Hade varit fantastiskt kul att få komma bort och bara vara och umgås. Har det turbulent i mitt liv just nu med ev separation. Dagarna går upp och ner.

 172. Hej, går hemma efter min andra operation där jag försöker bli av med min hjärntumör. Har familj men man och 3 barn, älskar dom mer än allt annat. I juni ska jag vara tärna på min bästa väns bröllop, det vore underbart om kg och hon kunde komma iväg på en mini möhippa… Litet genrep på det som komma skall! Tack för en bra blogg, hoppas få träffa dig på kryssningen, kram Pernilla.

 173. Hej!
  Jag har precis blivit lämnad av mannen i mitt liv, han med stort H som jag trodde jag skulle dela mitt ”resten” med… Det hade varit en fantastisk chans att få komma bort och koppla av en helg med Amelias kryssning. Få något annat i tankarna och unna sig lite lyx :)
  Kram Anna

 174. Det vore en underbar avkoppling att få åka iväg på kryssning med Amelia för en nyxexaminerad förskollärare som ägnat hela vintern åt att avlösa förkylning efter förkylning. Tror en kryssning som denna skulle ladda mina batterier rejält :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..