Vinn biljetter till Amelias kryssning!

17 april 2012 183 kommentarer
TÄVLING

Vi kör en tävling till!!
Jag har fått fyra platser att tävla ut på Amelias fantastiska kryssning den 5 maj när tidningen firar 17 år!
Härligt va?
Två av er som vinner får ta med en vän ombord och umgås med mig och alla andra glada ameliaresenärer!
Vi minglar, äter gott och jag bjuder på mina bästa stylingtips. Vi får också en exklusiv timme i
taxfreebutiken! Tänk att få shoppa utan trängsel! Toppen!!

Ombord får du också chansen att träffa webbredaktören på amelia.se Theresa Westermark och Linda Clarenbring
som är produktchef för alla bloggar på amelia.se.
De har lovat att berätta om hur de jobbar med bloggare och ge sina allra bästa tips kring hur man får en framgångsrik blogg!
(det är mer jobb med en blogg än man tror.. phu..)
Linda har dessutom lovat att om man vill, kan man få personlig rådgivning kring sin blogg!!
Om du vill ha det så maila henne på linda.clarenbring@bt.bonnier.se så hon hinner titta på den!
Kanske är det du som blir amelias nästa stjärnbloggare? Ta chansen!

Tävlar gör du genom att skriva en kommentar och motivera varför just du vill åka med på kryssningen!
Du behöver vara över 18 år för att få åka med. Glöm inte att ange din mailadress så vi kan kontakta dig!

Sista tävlingsdag är nu på fredag 20 april! Efter det publicerar jag vinnarna som blir kontaktade av redaktionen för mer info!

Hoppas vi ses ombord! Lycka till!

Ps, vill du försäkra dig redan nu om en plats på kryssningen går det såklart bra att boka en plats på Birka Cruises!

 

183 kommentarer

Det vore en underbar avkoppling att få åka iväg på kryssning med Amelia för en nyxexaminerad förskollärare som ägnat hela vintern åt att avlösa förkylning efter förkylning. Tror en kryssning som denna skulle ladda mina batterier rejält :)

Hej!
Jag har precis blivit lämnad av mannen i mitt liv, han med stort H som jag trodde jag skulle dela mitt ”resten” med… Det hade varit en fantastisk chans att få komma bort och koppla av en helg med Amelias kryssning. Få något annat i tankarna och unna sig lite lyx :)
Kram Anna

Hej, går hemma efter min andra operation där jag försöker bli av med min hjärntumör. Har familj men man och 3 barn, älskar dom mer än allt annat. I juni ska jag vara tärna på min bästa väns bröllop, det vore underbart om kg och hon kunde komma iväg på en mini möhippa… Litet genrep på det som komma skall! Tack för en bra blogg, hoppas få träffa dig på kryssningen, kram Pernilla.

Skriv din kommentar här!
Så trevligt det låter!

Hade varit fantastiskt kul att få komma bort och bara vara och umgås. Har det turbulent i mitt liv just nu med ev separation. Dagarna går upp och ner.

Hade sååå mycket behövt att komma bort, inte vart på resa på 20 år. Så tycker det kan vara min tur nu ;) Inte haft möjlighet då jag är ensam med fyra barn så att ta en ego resa är ju helt o tänkbar lyx som ligger längst ner på prio list. Just därför hade det vart så bra att vinna:) Kram Nina

Jag har det lite jobbigt i livet just nu, med både det ena och det andra. Det skulle vara underbart att komma iväg på en kryssning och få ladda om ordentligt, så att man sen kan komma hem med nya krafter och orka ta hand om allt :)
Kram

Skriv din kommentar här! De skulle vara toppen att få ta med min vännina och umgås med henne ett dygn. Lite vuxentid. Kort och gott en liten husmorssemester! Varma Hälsningar Mary

Mingla, få styling tips, åka på cruise – Vilken härlig tripp det skulle vara, har många gånger önskat att jag bodde närmare Skövde & din salong…Få åka på cryssning träffa dig få inspiration tillsammans med min väninna om jag har turen att vinna…
Vilken härlig start på maj o våren….Gissar att man kommer kliva av med massor av glädje o full av energi så jag hoppas innerligt på tur i denna härliga tävling…

Hälsningar fr hoppfull maijsan

Låt havet med Amelia vara min värd
när jag får uppleva lyx och flärd
kanske får jag med er hjälp finare hy
den gamla blir som ny
Så bästa vännen min åk gärna med mig och se
vad en stund på havet kan ge

Egoboost för trött, ensamstående mamma
bästa vännen får uppleva detsamma
Lite lyx i vardagen vi önskar oss
Åker på kryssning med AMELIA förståss
Inspiration, egentid med en bästa vän
Så kommer vi hem som ”nya” igen !!!

För det första, vilken grym idé å dra ihop allt detta på en båt!!!! Stor eloge till vad som verkar bli årets partygrej för kvinnor.
För det andra ska jag vara helt ärlig. Blev mamma för första gången för fyra månader sedan. Jag vet att det är kämpigt för alla förstagångsföräldrar men, vi fick kanske inte den bästa starten som man hade önskat. Jag har en liten kängru i min pung hela dagarna (läs 24 timmar dygnet runt!!!) dock bör tilläggas att det är en mycket söt kängrubebis. Men jag behöver andas……. själv så detta skulle vara så skönt att få komma iväg på.

Hej ! Jag skulle vilja bjuda min kompis Tina ! Hon avskyr båtar men älskar skönhet och flärd. Med en åksjuketablett och ett doft av den fina världen skulle hon älska att bli överraskad . Kramis Malin

Litet utjobbad, men vid gott mod och en önskan om en nystart vore en sådan överfart något att få bevista, med bubbel på böljan den blå, gamla och nya vänner samt shopping och fest!

Att få åka på en härlig Amelia kryssning skulle vara bland det roligaste att hitta på i vår! Både jag och min mamma är frälst i Amelia tidningen och läsar ofta om tidningarna vi köpt om och om igen så valet av reskompis skulle vara självklart då min underbaraste bästa mamma älskar tidningen och verkligen är värd en liten trip och ha en mor och dotter helg skulle vara underbart! Tack för en super tidning med!!

Jag skulle vilja ta med mig min bästa kompis på denna kryssning.. Vi har så långt mellan varann, så att få åka tillsammans och ha kul skulle betyda så mkt för mig.. Hon behöver avbrott i vardagen som arbetslös och jag skulle vilja komma ut lite och tänka på annat än min hemska kroniska värk jämt.. Hoppas turen är med mig denna gången!!

Det blir ingen riktig kryssning utan MIG och min kompis…
Jag lovar att med oss kommer ni att få sån värk i magen av efter att ha skrattat så mycket,
värk i bena efter att ha dansat så mycket,
men huvudsaken är att VI har kul.
Hoppas man bara inte är SJÖSJUk….

Skulle tycka det vore toppen! Att få vända blad nästan med något nytt och roligt – tar med mig min syster .. vi kan behöva ha roligt och komma iväg tillsammans utan familjerna :)

oh vad underbart det vore att få åka iväg och bara vara jag, går just nu arbetslös (som så många andra) och spenderar dagarna med att frenetiskt hitta ett jobb och underhålla min 7 åriga dotter (mini fjortis om ni frågar mig) vore så härligt att kunna åka upp till stockholm och lämna henne hos pappa och lyxa till det med Amelia ett tag, och med mig skulle jag ta min granne/dotterns klasskamrats mamma Linda även hon småbarnsmamma, hon har dock 3 barn och jobbar som mat tant på dotterns skola. hon har alltid fullt upp och får aldrig en ledig stund från barnen. så även hon förtjänar att lyxa till det lite :)

Hej johanna
Vore guld att få hänga med på denna krylle .. & skulle vilja överraska min bästa vän som just i dagarna avslutat ett mindre bra förhållande , så hon skulle behöva” Muntras upp” .. kramar Susanne Svensson .. Sanna_73@bredband.net Skriv din kommentar här!

Det skulle var så kul o komma med på kryssningen o komma ifrån vardagsbestyren o bara få vara o ha kul. Jag skulle ta med mig min kompis som är ensamstående tvåbarnsmamma o haft det tufft en längre tid med sin sjukdom skulle vara så roligt och få överraska henne med detta det är hon värd.

Kryssningen skulle bli som ett glamouröst avbrott för mig och min vän då vi båda läser på högskolan och har fullt upp med att bara läsa, läsa och läsa ända fram till sommaren. För att få ny energi och få klä upp sig(pluggkläder = mjukisbyxer och allmänt slapp) och känna sig fin. Bara njuta. DÄRFÖR vill jag ta med min vän på Amelias kryssning :)

Jag har ingen egentlig orsak varför just jag skulle vinna, men jag älskar Amelia, tidningen, bloggarna, Malin Wollin som jag saknar) och livet!
Insåg häromdagen att man bara har ett liv att leva (vad vi vet om) så jag och min sambo bestämde oss för att lämna Sverige och flytta till Spanien, man måste ju våga för att kunna vinna.
Där har jag det! jag vågar alltså borde jag rimligtsvis vinna :)
Vi drar i sommar så en härlig skärgårdskryssning med bästa väninnan innan vore guld!

Tack Johanna för en bra blogg, keep up the good work!

Hej! Jag skulle gärna haka på denna kryssning ta en ”break” från blöjbyten,matlagning & andra vardagsysslor som man gör när man är mammaledig.Det vore toppen att få chansen att känna mig lite glamourös för en kväll & shoppa loss lite i texfreen med syrran min.Hon behöver oxå en paus från högskolestudier & jobb detta skulle vi må gott av :)

Skriv din kommentar här!

Jag minns Amelias första nummer och jag tyckte det var en stor wow-upplevelse…äntligen en bra tidning minns jag att jag tänkte..undrar om jag är för gammal för att hänga med på kryssningen då..;) Om inte så håller jag tummarna hårt. Än kan jag ha kul iaf…ha det gott!

Jag skulle vilja ta med mig min storasyster som är nyskild på Amelia-resan.. Hon behöver piggas upp och komma hemifrån ett tag.. Amelia brukar ju alltid pigga upp mig när den kommer i brevlådan.. Så självklart måste en resa med Amelia pigga upp henne med.. ;)

Skulle vara så härligt att få åka på denna kryssning med min mamma, som ett litet tack för allt hon gjort och gör för mig. Vi behöver båda lite uppmuntran i tillvaron för tillfället, och vad passar då bättre än denna resa för att låta sig roas och inspireras av alla underbara kvinnor :)

Vore rena lyxen att få komma bort från den jobbiga vardagen för ett litet tag.
Att få njuta av livet tillsammans med ett stort gäng härliga och glada tjejer!

Tänk att äntligen få ha en anledning att klä upp sig och sminka sig fint. Att få mingla och förhoppningsvis träffa nya goda vänner som man sedan håller kontakten med.
Detta vore verkligen rena drömmen för mig som är ensamstående och sjukskriven. Tråkigt nog så har jag förlorat många vänner den sista tiden. Vänner som stått mig nära och svikit när jag verkligen behövt dem..

Trotts sjukdomar och motgångar ser jag ljust på framtiden och vad som komma skall. Jag är en kämpe och ger inte upp i första taget :)

Att få vinna detta skulle verkligen betyda enormt mycket för mig. Skulle bli som en belöning för allt slit kan man säga :)

Jag och min otroligt sköna väninna Lotta behöver komma bort från vardagen, stress, hämta lämna på dagis/skola, handla, barnens aktiviteter. Vad vore bättre än att göra det tillsammans med dig och dina stylingtips? :-) Simple as that! Hade varit helt underbart för två skånetjejer att komma ut i skärgården. Kram

Klart jag vill vara med och tävla för Amelia är en supertidning och att men sen kan få bloggtips vore ju toppen för jag skulle verkligen vilja få lite stuns på bloggandet. Med mig skulle jag ha min kompis Annika för att det finns inte många som jag kan ha så kul med. Håller tummarna för oss :) kram Helene

Skriv en kommentar