Vinn biljetter till Amelias kryssning!

Vi kör en tävling till!!
Jag har fått fyra platser att tävla ut på Amelias fantastiska kryssning den 5 maj när tidningen firar 17 år!
Härligt va?
Två av er som vinner får ta med en vän ombord och umgås med mig och alla andra glada ameliaresenärer!
Vi minglar, äter gott och jag bjuder på mina bästa stylingtips. Vi får också en exklusiv timme i
taxfreebutiken! Tänk att få shoppa utan trängsel! Toppen!!

Ombord får du också chansen att träffa webbredaktören på amelia.se Theresa Westermark och Linda Clarenbring
som är produktchef för alla bloggar på amelia.se.
De har lovat att berätta om hur de jobbar med bloggare och ge sina allra bästa tips kring hur man får en framgångsrik blogg!
(det är mer jobb med en blogg än man tror.. phu..)
Linda har dessutom lovat att om man vill, kan man få personlig rådgivning kring sin blogg!!
Om du vill ha det så maila henne på linda.clarenbring@bt.bonnier.se så hon hinner titta på den!
Kanske är det du som blir amelias nästa stjärnbloggare? Ta chansen!

Tävlar gör du genom att skriva en kommentar och motivera varför just du vill åka med på kryssningen!
Du behöver vara över 18 år för att få åka med. Glöm inte att ange din mailadress så vi kan kontakta dig!

Sista tävlingsdag är nu på fredag 20 april! Efter det publicerar jag vinnarna som blir kontaktade av redaktionen för mer info!

Hoppas vi ses ombord! Lycka till!

Ps, vill du försäkra dig redan nu om en plats på kryssningen går det såklart bra att boka en plats på Birka Cruises!

 

 1. Åh jag vill ta med mig min älskade syster på en njut-resa. Så vi får ta hand om varandra och oss själva, samtidigt!
  Då pengarna oftast tryter så drar man in på saker som gynnar sig själv, som två mammor till 8 barn tillsammans (alltså jag + min syrra ;-), så vill vi vinna något som vi aldrig skulle åka på i vanliga fall.
  Kramåhej

 2. Efter mycket plugg och slit på min lärarutbildningen skulle jag behöva ett break och komma bort lite med min ”bubblis” bästis. En kryss mer Amelia skulle vara Lovely glitter och glam och avkoppling det kan inte bli bättre.

 3. Skriv din kommentar här!
  Hejsan !
  Det skulle bara vara så nice och vara med min man <3
  Jag Gick ner 75 kilo
  Då 130 kilo
  Idag 55 Kilo
  Och ska fira min 50 Års ! <3:)
  MVH
  M.H <3

 4. Jag har precis fått veta att företaget jag arbetar på ska stängas ned till i sommar och jag som tagit nästan hela min vakna tid till att arbeta ”ihjäl mig” senaste året känner att jag skulle behöva en avkoppling med en miniresa av en kryssning som ger mig positiv energi och mycket skratt så jag kan komma hem till nya tag och söka mitt drömjobb :)

 5. Skulle vara roligt med en förändring till det yttre.
  Lider av en kronisk värksjudom, så det skulle glädja mig mycket, att ha detta att se fram emot!!!. Jag skulle vilja få ta med sambon också.

 6. Det skulle vara så kul att på kryssning åka få.
  Syrran skulle få följa med och vi skulle supergott må.

 7. Jag gör aldrig någonting roligt på egen hand, sitter hemma och ugglar med familjen (sambo och 3 barn).. Skulle verkligen behöva komma ut på lite partaj! :-)

 8. Behöver fly vardagen om bara för en stund. Att få åka på kryssning med bästa tidningen Amelia vore suveränt. Vill åka med min syrra som aldrig annars har råd att göra nåt men jobbar konstant Att få ta med henne på det här där hon kan bli fixad o stylad vore kanon!

 9. Jag skulle vilja följa med på kryssningen bara för att jag är jag. Skulle behöva träffa nytt folk och skaffa nya vänner. Det finns absolut säkert bland Amelias läsare.

 10. Jag hemifrån flyr, blir uppsminkad och får ny frisyr och firar med Amelia när Birka mot Åland styr.

 11. Vill kryssa med min bästa vän, uppleva mingel, mys och avslappning. Komma ifrån lite och bara vara, tänka på mig själv i 22 timmar.Skriv din kommentar här!

 12. Johanna! Du har snyggaste stilen och jag vill gärna höra från Dig hur du fixar den :-)
  Hoppas på tur att vinna!

 13. Jag behöver komma bort och tänka på något annat än min ständiga värk. Det är slitsamt att ha ont jämt och samtidigt inte ha råd att åka någonstans.

 14. Min fantastiska väninna är absolut verkligen värd, en Amelia-kryssning med stylingtips o flärd. Hon har stöttat mig sista tiden till mer än max, så nu får det vara dax för massor av flax, och dessutom fyller hon 50 strax!

 15. AMELIA kryssen för att fira 17 år vore bästa energi boosten för en trött mamma med vänininna att måsten slippa och bara egotrippa!

 16. Skulle vara helt SUPER att få ta med bästa väninnan på en Exklusiv ”Båttur” med Amelia-gänget som peppar mig så mycket i min vardag med alla små & stora ”bekymmer”! Att få segla fram i sjön med glada och intressanta Tjejer som gör allt för att livet skall vara värt att leva och glädjas åt!!!

 17. Skriv din kommentar här!
  Jag och min bästa vän som båda förlorat våra kära söner skulle verkligen behöva komma bort från vardagen och uppleva härlig verklighetsflykt. Nya möten, goa skratt, go mat och glädje!

 18. Med barn, 9 å 2, jag ensam med ansvaret stå. ADHD och trots de mina dagar fyller, så en resa med inspiration och glädje jag gärna förgyller. Mina barn jag självklart över allt annat älskar men behöver få känna att även jag är värd min vikt i guld!

 19. Min dotter – en riktig skatt,
  förgyller min tillvaro och gör livet glatt.
  Tänk att henne riktigt få överraska,
  säga: ”Vi ska med Amelia få plaska”.

 20. Med Amelia jag får lite lyx, mingla och åter känna glädjen i mitt liv, en lyxig toppen resa att vårda , äta och dansa och lysa!

 21. Vore underbart med ett avbrott i vardagen med bästa kompisen. Bara få tänka på sig själv och njuta och ha kul, slippa alla måsten för ett par dagar.

 22. Kryssning för mig är förknippat med livskvalitet. Man njuter med en underbar omgivning kring sig! Äta god mat, shoppa i taxfree, träffa nya bekantskaper, dricka en eller två goda drinkar, se på när folk sjunger karaoke. Ser framemot att ta med mig min bästa vän på denna resa, överraska med stylingtips a`la Toftby och bloggtips från Amelia.

 23. Skriv din kommentar här!Nu hoppas vi som så, att få rå om varann vi två. Med hjälp av Amelia och Johanna bär det kanske av, ut på öppet hav.Med Birka vill vi fara, umgås,njuta och bara vara.

 24. Skriv din kommentar här!
  Killen stack med en ”babydoll”
  själv känner jag mej som ett träsktroll!
  Behöver få ny inspiration
  på en Amelia expedition!

 25. Egentligen behöver jag inte denna resa mer än någon annan. Däremot längtar jag efter en riktigt glad överraskning. Att helt utan föraning få ge mig ut till halv, träffa nya människor och låta mig inspireras är som en dröm.

 26. Jag är en glad och stolt mamma till barn på snart 11 och 13 år. Gillar skönhetsprodukter, kläder, dansa, fest, mat och det viktigaste av allt: Att skratta med och glädjas tillsammans med folk! Att träffa och lära känna nya människor är alltid berikande. Ha en underbar helg!

 27. Jag skulle gärna vilja ta med min bästa vän som har 2små barn som hon sliter med varje dag hon hade verkligen varit värd lite egentid så hon kan ladda sina batteri för att fortsätta vara den duktiga och snälla mamma som hon är :-)

 28. Min mamma har alltid jobbat hårt för oss barn, den 20 maj fyller jag 30 år och 6 dagar senare är det mammas födelsedag. Tänk vilken present till henne! En mor och dotter upplevelse vi kan se tillbaka på som ett glatt och oförglömligt minne för livet :) (Mamma jobbar och sliter inom äldrevården och själv är jag student)

 29. Ett litet äventyr på böljan blå, en lyx förunnat få!
  Med bästa vänninan fira Amelia 17 år, hoppas vi plats på kalaset får!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..