Det är ganska roligt vilket tjat det är…

Lördagkväll och bara-vara-hemma. Underbart! Det var längesen…

20120616-234459.jpg

20120616-234524.jpg

Vi åt det godaste som lite tilltugg sen blev det köttfärsröra med grönsaker. Åh vad jag älskar brie och salami…
Lisa-Marie är med sina kompisar och jag och Marilyn har slappat i varsin soffa och tittat på film. Mys mys! Nu försöker jag göra allt för att hålla mig vaken, 12 ska L-M vara hemma så jag passar på att blogga lite.

Det är ett jäkla tjat om min vikt, vill inte ens ge ”dom energi”men gör klart en gång för alla =) Jag ÄTER och jag MÅR BRA. Tränar och äter normalt… Men struntar i allt skräp helt enkelt. Thats it.
Det roligaste av allt är era kommentarer om min kille.. ”är det värt att gå ner i vikt bara för en kille”, är det han som får dig att banta – va dig själv”.
Eh..?
Bla bla bla bla ät och moffa och njut av livets goda tralla la…!
Då är alla nöjda …
Man får helst inte gå ner i vikt och bli slank…
Undra om det hade blivit samma tjat om jag gick upp i vikt?

Jag är pangkär, är tillsammans med världens härligaste och finaste kille, kan säga att DET är världens bästa förbränning. ;-)

Så, nu släpper vi det… Dont worry, be happy!
Jag mår bättre än någonsin och är glad att ha blivit av med ”pluffset”.

I morgon ska jag svara på massor av frågor, kommer även jobba med en fotografering på eftermiddagen på salongen.
Hoppas ni haft en härlig lördag!

Kärlek

20120617-001725.jpg

 1. Bästa Johanna. Ja att folk orkar. Jag hoppas du kan ruska av dig alla kommentarer och idiotiska frågor om din vikt och ditt ätande. Jag blir förvånad att folk ens kan fråga nått sånt. Men som tidigare, AVUNDSJUKA, är nog faktorn bakom….så nu släpper jag det.

  Moffa o goffa och ha en bra dag.
  Kram från Falun (där moffet sitter så fint som sommarvolang)

 2. Bry dig inte om va andra säger-huvudsaken är ju att du gör det som är rätt för dig. Ingen människa mår bra av att äta alldeles för onyttigt och inte träna, och allt man ändrar ger ju resultat. Får ofta höra om jag bantar bara för att jag vill hålla godis och annat onyttigt till helger och träna regelbundet-det är ju upp till var och en. Så fortsätt med din livsstil de ser ut att vara sunt och du verkar vara väldigt lycklig- det är ju de viktigaste att du trivs:)Önskar dig all lycka!!!
  Kram

 3. Eeee…har jag missat något? Du är väl inte speciellt smal. Dom måste ha blandat ihop dig med någon annan!

 4. Hej!
  Jag har lite funderingar, hur tänker du som frisör när du ger en kund råd om vilken frisyr de ska ha? passar vissa frisyrer bättre till vissa ansiktsformer osv? Jag känner att jag inte passar i någon frisyr alls och försöker rådfråga min frisör men jag kommer alltid därifrån med endast klippta toppar vilket gör att jag aldrig känner mig nöjd. U

 5. Skit i dom avundsjuka! dom lyckas troligen varken skaffa någon fin kille eller gå ner i vikt, eller bli kända.
  Svenska avundsjukan är inte att leka med, folk kan vara riktigt sjuka på grund av avundsjukan!
  Synd att inte fler kan glädjas över andra! jag gläds för dig iallafall, kram från en fd skövdebo!

 6. Hejsan svejsan!
  Tänkte titta in och skriva om någonting helt annat än massa tjat om viktminskning hit och dit.
  Tycker det var väldigt roligt att du delade med dig av så fina bilder från din resa. Verkar vara ett riktigt underbart ställe.
  Ha en fin söndag!

 7. Hej fina du.Du är så snygg och så fin Johanna.Skit i alla dumma kommentarer.Det är ren avundsjuka och inget annat.Jag vet jag har själv gått ner mycke ti vikt och blivit både frisk och sund och trivs som fisken i vattnet;) Men det finns folk som kommenterar min viktnedgång med bla.att jag INTE ska tro att det är snyggt.Jag är supernöjd själv och det är huvudsaken.Jag tycker det är toppenkul att du äntligen träffat den stora kärleken i ditt liv för det är du verkligen värd Johanna.Folk är avundsjuka på ditt spännande liv.Jag glädjer mig för din skull .Jag känner dig inte men är fast här på din blogg och tycker du verkar vara en riktig toppentjej så man kan inte annat än att tycka om dig.Ha en fortsatt härlig Söndag.Lycka till i eftermiddag.Puss o Kram.

 8. Vad skönt att ha en mysig lördagskväll!
  Det hade vi här hemma också. Synd bara att solen inte
  ville visa sig på dagen, utan regn och ännu mer regn.

  Du är jättefin Johanna! Bry dig inte om kommentarer!

  Hoppas du får en underbar Söndag!
  Kram :)

 9. Skriv din kommentar här!
  Men Cilla, hon svarar väl inte surt?? Tänk dig själv att ständigt behöva försvara sig??? Johanna, du ser bara välmående ut, o härligt att vara kär, är också det men det är lite komplicerat, men hoppas det ska lösa sig! Som någon fler skrev önskar jag också fler recept! Många kramar till dig!!

 10. Hederlig svensk avundsjuka kallas det. Tycker du är super fin och ser ut att må hur bra som helst. Det är ju lite såå när man är kär. Jag vet själv när jag gick ner 13 kilo för några år sen så sa många: att nu får du inte gå ner mer för då blir du föööörrr smal, fast jag var normalviktig, undra om det varit på samma sätt om man gått upp i vikt ; ). Nej njut du av ditt lyckliga liv, det är du värd, söta fina Johanna. Ha en underbar söndag, kramis

 11. Texten försvann i min kommentar. Jag skulle skriva att jag är GLAD att läsa om att du hittat kärleken!

 12. Hej Johanna! Fortsätt vara precis den du är, du är bäst då! Gillar din blogg jättemycket. Blir uppmuntrad av din blogg. Och jag att läsa om att du hittat kärleken!

 13. Skriver dom att du har anorexia eller??? Har svårt att förstå att du ens bryr dig om så dumma kommentarer. Du ser väl själv att du ser HÖGST normal och välmående ut? Ödsla inte tid i bloggen på att kommentera dumma orealistiska kommentarer. Det är du för smart för!!

 14. Hej Johanna!
  Tänk att det alltid finns människor som måste kommentera om man har blivit smal eller tjock. Jag tycker att du ser väldigt frisk och sund ut. Sträck på dig och skit fullständigt i dessa surkärringar.Undrar hur de själva ser ut.Säkert alldeles för tjocka ha ha. Ha ett bra.Lev livet.

 15. Hej Johanna och alla andra härinne i bloggen !
  Jag har också lagt av att äta all skräpmat och gått ner till en vikt som känns helt normal för mig, tar en powerwalk varenda dag och unnar mig en efterrätt kanske 1-2 gånger i veckan. Detta gör jag för min egen skull, har ingen kille ens, så det där med att banta för en killes skull låter ju löjligt, men du som skrev så till Johanna kanske är en liten nickedocka som gör allt för killens skull och inte för din egen, du kanske ska ta dig en liten funderare över detta ?

 16. Ödsla inte energi på onödiga kommentarer! Jag försöker jobba med det själv! Jag tycker och som det verkar se ut, DU ÄR LYCKLIG och MÅR BRA!”Pluffset” som du beskrev är en jäkla bonus att man får bort det! :) Avundsjuka människor som skriver dumma kommentarer! Stor kram till dig

 17. Du ser enbart välmående ut Johanna! Strunt ialla negativa kommentarer! Herregud, du ser ju ut som en frisk, pigg och glad brud! Snyggare än dig är svpårt att va!
  You go girl!

 18. Synd att du reagerar så negativt på det folk säger om din vikt och att du ser bra ut. Det är ju tyvärr inte första gången du svarar surt då du får kommentarer som inte dunkar dig i ryggen på det sättet du vill. Lär dig hantera kommentarerna du får på ett bättre sätt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..