Johanna Toftby

Den här dagen...

Johanna Toftby

Söndag-Började med intervallträning 6 km i morse. Svettigt!
Varit och lämnat in trasig fjärrkontroll. Äntligen.
Köpt glödlampor, varför går alla sönder samtidigt?Burit ner massa kläder till förrådet.
Fikat hos syster i Skövde och lämnat massa smycken till lillkusin Nicole som vi inte använder…
Tvättat, röjt och lagat fläskfilégrytan.
Kört ett styrkepass på gymmet.
Tog med barnen upp till simsjön, vacker kvällssol!
Pratat i två timmar med syster i Lidköping. Kul samtal!
20120709-011932.jpg20120709-012000.jpg
Grym träning när man gör sittups även med balans. Skitjobbigt!
20120709-012204.jpg
Uppe vid simsjön ikväll.. Barnen lär mig instagram ;) johannatoftby heter jag där. Vad heter ni?? :)
20120709-012346.jpg20120709-012406.jpg20120709-012422.jpg20120709-012435.jpg20120709-012454.jpg
Hoppas ni haft en bra helg! I veckan jobbar jag mycket, fullt ös från morgon till kväll. Vad gör ni i veckan, har ni semester?
God natt och god morgon på er/
Puss

 • Emilia

  jag heter emiiiliiiaaa00 :D asfin blogg, verkligen!

 • http://www.stylefia.com www.stylefia.com

  Fâr LITE panik när jag ser en sâdan här fräsch mamma!!!

 • http://aamandastyle.blogg.se amanda johansson

  Följer dig ;) Jag heter aaaamandaj

 • N

  nimsalabim heter jag där.

 • http://sandraawiklund.blogspot.com Sandra Wiklund

  sandra81w

 • ulrika

  Skriv din kommentar här! Ulrikacatharina70

 • Anette

  om man vill byta till en lite ljusare färg och man har mörkt/lite rött o måste man avfärga då??Kostar det?

  Blir det inte bättre OM man avfärgar::?
  Tacksam för svar.

 • AnnaE

  Hej!
  Min andra vecka av fyra börjar idag . Jag åker till
  Västkusten nu i veckan.

 • Anette G

  Ja jag har semester. Första veckan och det regnar och regnar… Hoppas det ger sig så det blir några veckor med fint väder.

 • Annette

  Har semester, men kommer att kombinera den med lite små inhopp på jobbet – är man egen företagare får man vara lite flexibel:). Vädret här i Varberg är fint, så det är bara att njuta. Om en liten stund blir det en extra lång promenad med hunden – bra motion det också, när man har en pigg och stark sådan. Resten av veckan varvas med nytta och nöje:).

 • http://reggi.blogg.se Reggi

  Jag har sommarlov fast de heter ju inte egentligen när man läser på universitetet men jag säger att jag har de och de är skönt för nu har sambon semester i 5 veckor och de ska blir så härligt :) bara vara hemma och ta de lugnt och sen lördag är de 70 års fest :) Heter Regggi på instagram. Ha en bra vecka Kram

 • Tina

  Bästa Johanna. Du är duktig o tränar, min latmask vill inte flytta ut….
  Semester ja, nej får kämpa på en vecka till i statens tjänst. Men då jag har ett kanonjobb, så går det faktiskt bra. Sen är vädret här hos oss inte nådigt. Men på fredag, då är det dax för 4 veckors sovmorron =)
  Planerar, om chauffören kör som jag säger, ett besök i Skövde och till fina Susanne o Co på Clarks. Västkusten var ett mål, men nu verkar ju brännmaneterna invadera kusten (vilket du redan har prövat på om jag läste rätt).
  Bara att vara ledig och slippa en klocka på morronen, är väl härligt.
  Kram från regniga Falun

 • Linda

  God morgon
  Jag har semester 3 veckor till sååå skönt!

  Till helgen bär det av till Åhus för Bach handboll .
  Hoppas på fint väder och många roliga matcher.

  Ha en bra vecka
  Kram Linda ( inte Linda med tråkiga kommentarer)

ANNONS
ANNONS