Mot gymmet

Lika hektiskt idag men nu blir det hårt pass på gymmet. Överkroppen ska få svettas.

20120710-211635.jpg

Äntligen kom jag i klänningen jag haft i garderoben. Lise Sandahl från Creative lounge. Det är riktigt kul när man kan ha på sig kläderna man inte kommit i ….

20120710-211855.jpg

Har ni haft en bra dag? Hoppas det.
Pöss på er

(såg att detta inlägg inte publicerats förrens nu? Två timmar senare…)

 1. Vilka fantastiska bilder på brudparet! Jag gillar din klänning, kanonfin. Det vore jätte kul att veta lite om du tränar efter något specellt program eller om du kör ditt eget race och likadant med maten. Alltid kul med fler id’eer! Tack också för en härlig blogg. /Annette

 2. Alltid lika vacker precis som de andra är jag nyfiken hur du tränat ätit för att få resultat??
  Mycket snygg färg du har i håret snälla snälla vad är det för färg och nr på färgen?????

 3. Vad fin du är och vilken fantastisk klänning! Även jag tycker det vore kul om du delar med dig av hur du gjort för att tappa vikt och framförallt hur du ätit. Alltid kul med inspiration från någon annan.

 4. Snygg klänning !!
  Kan du nite berätta hur du gör för att gå ner i vikt.
  Kan du lägga en länk till creative lounge.
  Hittar den ej på nätet.
  Fortsatt trevlig sommar.

 5. Vad snygg du är! Jag vill också veta hur du gör för att gå ner i vikt? Vad du äter osv? En privat fråga kanske, som du inte behöver svara på, men hur mkt har du gått ner i vikt?

 6. Att komma i ett plagg som har varit för tight innan är bästa belöningen då man sliter med träning och kost :). Klänningen är ljuvlig. Kram

 7. snälla johanna, kan du inte skriva lite utförligt om hur du äter och tränar på en veckobasis, om du har något superknep/nödlösning i kostväg när det känns som om inget händer fast du äter och tränar rätt!? Står just nu och stampar på samma ställe och behöver en kick framåt!!
  Hoppas du kan och vill svara!
  mvh jenny

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..