Trött, cellulitkräm och natti

Shit vilket vrak jag är just nu, skulle kunna stå upp och sova. Det blev 10 timmar i sträck på jobbet och en hektisk dag. Ändå var jag tvungen att komma ut efteråt.. Det går bara inte slänga sig i soffan utan att få luft på hela dan. Jag gick en runda och nu har jag precis ätit tacoköttfärs med lite grönsaker. Marilyn är hemkommen från Gbg, hon har varit med Maja och hennes familj på Liseberg och haft jätteroligt! Tur vi råka ha åkband som vi inte utnyttjat. Snacka om att det går pengar på det stället… Men barnen är hellre uppe i alla åkattraktioner än snaska massa onödigt godis och spela bort pengar. Puh =)

20120724-221302.jpg

Lisa-Marie är hos en kompis och här blir det natten tidigt. Jag börjar före 8 i morgon men efter några timmars arbete åker vi till Sjötorp en sväng.

By the way, dotters hår idag. EFTER vi tunnat ur.
Gah. ;)

20120724-220620.jpg

20120724-220633.jpg

Fint hår, exakt så här såg min fläta ut när jag var yngre…

Efter en dusch ska jag smörja låren med grymmaste produkten. Jepp, den funkar!
Träning, mat men ojämnheter ÄR svårt att få bort.. Nu ska mina baksidelår bli släta. På god väg!

20120724-221206.jpg

Den här har jag fått, tror den var ganska dyr men funkar det så är det ju bra… Googlade och är osäker på om just den finns kvar på marknaden men biotherm hade några liknade som fått höga betyg.
Jag tycker den här en skön för den ”stramar åt” och det nästan känns hur den går in i huden.
Låter kanske skumt men funkar gör den helt klart.

 1. ja.. att vara trygg i sig själv är en viktig bit till att må bra…. alla åldras och det är bara så…. att jaga hela dagarna en kropp som aldrig blir perfekt i ens egna ögon är inte sunt för en själv! Vi kvinnor måste få bättre självförtroende helt enkelt…

 2. oj oj oj alltså…Johanna jag hoppas och tror att du är så trygg i dig själv att du inte tar åt dig av elaka kommentarer7påhopp (som till viss del grunadar sig på avundsjuka tror jag ). Du bloggaer om din vardag, stora som små saker. Nu är du inne i en bra träningsperiod och självfallet så bloggas det om mer träning då.
  Kan tänka mig att om du inte nämner vart dina tex träningsbyxor kommer ifrån eller vad du använt för hårprodukter om du gjort dig extra fin i håret så kommer det genast frågor på det…Jag gillar din blogg så mycket…forstätt vara dig själv och blogga om vad du vill. Alla har ett val- att läsa eller inte läsa. Jag stannar då kvar ;). Kram

 3. För fan, jag är inte tjock, inte smal – dock inte nöjd med min kropp för tillfället! Men jag liksom Johanna jobbar som fan för att förbättra kroppen!! OCH DET ENDA SOM SPELAR ROLL!!! Är vad jag själv tycker och tänker om min kropp.. Det är min kropp, och jag bestämmer hur jag ska se ut och när jag är nöjd!! Drygt med alla surisar som gnäller!! Jag kanske är smal i andras ögon, men jag måste väl få vara nöjd själv också??

  Johanna, strunta i alla negativa personer, verkar som att de flesta inte klarar av lyckliga, glada och allmänt levnadsglada människor – precis som du är :)

  Nu ska jag ut och springa under fina vädret!!

  Hälsningar från ett soligt Dalarna :)

  /Victoria

 4. Har följt din blogg ett litet tag, tycker om vad du skriver.
  Givetvis kommer både positiva och negativa kommentarer men rena påhopp…fattar mig inte på folk!
  Det finns säkert andra bloggar att följa om inte din passar.
  Fortsätt som du gör, du inspirerar mig till att träna.
  Jag sprang Göteborgsvarvet i maj, gick inte så bra men jag kom i mål. Nästa lopp är Kretsloppet (1 mil), hoppas den går bättre.
  Kommer du ihåg var du köpt den krämen Biotherm?

 5. Har man en blogg så får man givetvis ta de negativa kommentarerna också, alla kan inte älska en eller tycka att allt man gör är bra. Johannas blogg har ju ingen speciell inriktning (mode, smink etc) utan handlar om henne och hennes liv. Då blir det mycket träning och kost i bloggen, när hennes liv innehåller mycket av de varorna. Och Varför kan man inte få jobba på att fortsätta hålla sig snygg när man inte längre är tonåring (för till slut gör det sig inte själv längre, man måste ligga i!), Utan att behöva fightas med kommentarer om att man är snudd på patetisk och har åldersnoja…? Tycker om din blogg, Johanna, och beundrar din uthållighet när det gäller träningen!
  Kram Annsofi

 6. Håller med ”Rita” i en tidigare kommentar, denna bloggen är inte vad den har varit tidigare.
  Allt handlar om träning, mat m.m.
  Smörja in sig med en massa krämer för att ta bort en massa celluliter som man inte vill ha.
  Tycker att du har blivit alldeles för smal ”mager” och det är inte snyggt alls, verkar som att du har fått lite åldersnoja.

 7. Hej! jag hade en ceulitkräm för läng sen men den funak inte. var hade du köpt den och vad kostar den….???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..