God morgon!

Nu är det träning och vardag igen. Skönt att få röra på sig!

20120806-084846.jpg

Jobbar ni? Idag kör jag igång en hektisk vecka.

Puss

 1. Jag gillar verkligen din blogg Johanna. Men som du själv presenterar din blogg – ”Jag delar med mig av mitt liv, och om hur små små ting i vardagen kan bli en fest. Även min passion för matlagning och nya recept. Men också mycket stylingtips”

  Jag saknar väldigt mycket stylingtips från din sida. Eftersom du är frisör vore det roligt att kunna ta del av tips, nyheter osv inom hårvärlden!

  Jag förstår om du är nykär, men det kan du väl ta dig liiiite tid till oss?! ;)

  Ha det bäst!
  /Lina

 2. Hej!
  Jag undrar om du sätter i tejp löshår? Vad kostar det hos dig i så fall? Undrar också om du har något bra schampo till tejp löshår, i så fall vilket?

 3. Vardagen kan vara skön och härlig den med, speciellt efte en lyckad semester! jag är ledig ännu en vecka men kämpar på med min träning. Springer Lidingöloppet igen( 1 mil för tjejer) och ska göra om och göra bättre det här året!
  Ser att Fru74 gillar dina bilder på Instagram…..hihi, det är jag det:)))

  ha det gott och hoppas jobbedagen varit bra!

 4. Hej Johanna!
  Det skulle vara kul om du gjorde ett inlägg om vad du använder för hud produkter i ansiktet :)
  Samt om du kör någon peeling eller vad du gör för att få din hud så fräsch.

 5. Jag mjukstartade jobbet redan förra veckan, men från och med idag är det full fart. Och full fart är det på powerwalkingen också!. Köpte en jättebra hållare till iPhonen och 15-åriga dottern har satt ihop världens bästa spellista med musik som gör att en timmes PW inte är annat än ren njutning. Jag springer också emellanåt, men just PW är verkligen min grej – mår skitbra av den!

 6. Jag började också jobba idag!
  Mina kollegor kände knappt igen mig, har gått ner 10 kilo sen dom såg mig senast.
  Tack johanna för du inspirerat mig att ta tag i vikten och mitt liv.
  Kika gärna förbi min blogg, matdagbok och massa recept som gör att du går ner i vikt.
  Även före och efter bilder så man ser vilken skillnad 10 kilo är!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..