Johanna Toftby

God morgon!

Nu är det träning och vardag igen. Skönt att få röra på sig!

20120806-084846.jpg
Jobbar ni? Idag kör jag igång en hektisk vecka.

Puss

 • Lina

  Jag gillar verkligen din blogg Johanna. Men som du själv presenterar din blogg – ”Jag delar med mig av mitt liv, och om hur små små ting i vardagen kan bli en fest. Även min passion för matlagning och nya recept. Men också mycket stylingtips”

  Jag saknar väldigt mycket stylingtips från din sida. Eftersom du är frisör vore det roligt att kunna ta del av tips, nyheter osv inom hårvärlden!

  Jag förstår om du är nykär, men det kan du väl ta dig liiiite tid till oss?! ;)

  Ha det bäst!
  /Lina

 • Monika

  Hej!
  Jag undrar om du sätter i tejp löshår? Vad kostar det hos dig i så fall? Undrar också om du har något bra schampo till tejp löshår, i så fall vilket?

  • http://blogg.amelia.se/johanna-toftby Johanna Toftby

   Hej ! Ja det finns att beställa men jag tycker inte det håller så bra självklart beroende på hur man vårdar det. Ska kolla upp ;)

 • http://endelavoss.blogspot.com Ann-Sofie

  Vardagen kan vara skön och härlig den med, speciellt efte en lyckad semester! jag är ledig ännu en vecka men kämpar på med min träning. Springer Lidingöloppet igen( 1 mil för tjejer) och ska göra om och göra bättre det här året!
  Ser att Fru74 gillar dina bilder på Instagram…..hihi, det är jag det:)))

  ha det gott och hoppas jobbedagen varit bra!

  • http://blogg.amelia.se/johanna-toftby Johanna Toftby

   Härligt!! Inte dåligt att springa det :))
   Heja heja!!!!!

   Jasså men då ses vi även på instagram :()

   Kraam j

 • karin

  Hej Johanna!
  Det skulle vara kul om du gjorde ett inlägg om vad du använder för hud produkter i ansiktet :)
  Samt om du kör någon peeling eller vad du gör för att få din hud så fräsch.

 • Annette

  Jag mjukstartade jobbet redan förra veckan, men från och med idag är det full fart. Och full fart är det på powerwalkingen också!. Köpte en jättebra hållare till iPhonen och 15-åriga dottern har satt ihop världens bästa spellista med musik som gör att en timmes PW inte är annat än ren njutning. Jag springer också emellanåt, men just PW är verkligen min grej – mår skitbra av den!

 • http://www.pointblog.se/?go=lgu Min blogg – 10 kilo!

  Jag började också jobba idag!
  Mina kollegor kände knappt igen mig, har gått ner 10 kilo sen dom såg mig senast.
  Tack johanna för du inspirerat mig att ta tag i vikten och mitt liv.
  Kika gärna förbi min blogg, matdagbok och massa recept som gör att du går ner i vikt.
  Även före och efter bilder så man ser vilken skillnad 10 kilo är!

ANNONS
ANNONS