Vardagen är igång och bra träning

11 timmar på jobbet men kände mig pigg ändå så jag gick till gymet efteråt. Helt underbart!

20120806-224912.jpg

20120806-224924.jpg

Tighta till rumpan och svettas, jag blir lycklig av alla endorfiner!
Barnen har varit på träningar och konfirmation. Nästa lördag är det dags för L-M att konfirmeras… Jag tycker det är bra att hon ville även om hon fick göra som hon vill men hennes närmsta vänner gör det också och under ett år har dom läst men även gjort väldigt mycket skoj!

Idag sa hon – mamma jag blir mer och mer lik dig till utseendet, vi är jättelika nu. Det var mysigt tycker jag, lilleputten som inte är så liten längre… :)

Och just nu sitter J på flyget och landar om 30… Snodde hans bild på Facebook. Brun och fin och goda läppar ;)

20120806-225442.jpg

Torsdag snart darling!
Jag kommer jobba på salongen lång dag i morgon men ons-fre gör jag ett annat jobb som jag inte riktigt kan berätta om vad än. Ett stort projekt som snart är klart men ni kommer få veta längre fram.

Kul att ni kommit igång med träning, visst mår man bra!

Nu ska jag röja och plocka, är vrålpigg efter träningen så jag kommer inte sova än på ett tag.

Kärlek och hörs i morgon

 1. Själv tycker jag att din blogg aldrig varit bättre. Älskar att du lägger ut träningen och peppar oss soffpotatisar som måste rycka upp oss. En sån inspiration att se hur din kropp förändras för varje månad. Vad gäller din pojkvän så är det största anledningen till att jag går in här ha ha skämt å sido. Han är SÅ snygg!

 2. Jag håller med Lisa bloggen har blivit så dålig. Vem fana bryr sig hur mycket du ska träna så tråkigt när du blivit så viktfixerad. Uppryckning tack:))

 3. Jag tycker också att din blogg har blivit trist. Inte för viktfixering, det har jag inte ens reagerat på men Janne-fixering är något störande. Skulle jag vara intresserad av din pojkvän så skulle jag väl följa honom på något sätt. Vad skall du skriva om sedan när det har tagit slut mellan er. För det som finns på internet blir för evigt kvar.Jag följer rätt många bloggar och jag måste säga att inte är bloggarnas pojk eller flickvänner huvudpersonen i bloggen. Inte outar bloggarna sina respektives facebook ellet twitter eller instagram adresser utan vi läsare i princip bara vet att de finns i form av en bild eller två per månad. Jag vet inte ju vad andra läsare tycker angående din blogg med jag tycker att du har allt att vinna om du håller dig till att skriva om vad du bäst kan dvs hår. Berätta och ta mera kort om frisyrer,hårkvaliteter, ansiktsform vs frisyr osv. Och har inte du nyligen gått en make up kurs. Jag vill gärna se och läsa mera om olika tips om sminkningar.

 4. Hej, väntar på din pw lista, behöver lite ny inspirerande musik till mina morgon power walks. Lite recept om du känner för det går också bra, kul med lite nytt.

  1. Bra där! Klart jag måste ta fram musik!!!
   Vad det gäller recept – jag bakar ingenting längre.
   Vill inte äta upp det.. ;)
   Men mat ska jag självklart försöka hinna skriva ner.

 5. Har följ din blogg i flera år, håller med Marie den har ju ju blivit dötrist sen du blev viktfixerad…..

 6. Sorry din blogg har blivit sååå tråkig-har följt den varje dag men nu tyvärr så ger jag den inte ytteligare en chans… förut var det en heeeelt annorlunda blogg. hejdå

 7. Hej
  Jag har försökt också gå ner men har inte lyckats än så jag hoppas att jag kan gå ner också. jag kan inte gå in på din blogg ,försökte. Johanna , har du nån förslag hur kan jag få smalare höfter och lår och vad. När jag trönar tycker jag att det blir större iställer.
  monat

 8. Hej! jag är en tjej som var överviktig hela mitt liv och varit rejält mobbad för det.
  Jag har provat ALLT och inget har hjälpt förräns nu!
  Nu har jag äntligen funnit något som fått mig att förlora 20 kilo.
  Mina kollegor kände inte igen mig när jag kom till jobbet igår efter 5 veckors semester.
  Jag delar med mig av allt på min blogg för att hjälpa er som precis som jag provat allt men inte hittat något som funkat.
  Matdagbok där jag skriver allt jag druckit och ätit och hur mycket/litet.
  Sen bjuder jag på massa bilder före och efter, vecka för vecka.
  Ja ni tror inte era ögon när ni ser hur jag såg ut då och hur jag ser ut nu, ser inte ut som samma person, så kika gärna förbi min blogg, jag är glad om jag så lyckas hjälpa 1 person!

 9. Läser din blogg ofta o tycker den är så trevlig. En natt drömde jag att jag var på en konsert m min familj o träffade dig. Du var jätte upprörd för du tyckte att det var så dåligt. Min dotter är med o uppträder sa du o jag vill inte att hon är med där. Vi försökte stoppa dig men du gick fram o avbröt konserten. Sedan kom du nöjd tillbaka med din dotter i släptåg, vet du vem hon var…. jo Pernilla W. När jag vaknade skrattade jag för mig själv, för jag tror hon är äldre än dig.Så kan det bli när man läser bloggar. Ha det så bra o fortsätt skriva som du gör.

 10. Åh ja man blir verkligen sååå glad av att träna!!!
  Låter spännande! Hoppas vi snart får reda på vad du ska göra innan jag dör av nyfikenhet;)
  Kram på dej snygging

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..