Dags att rida!

Tack vänner, vilka härliga och roliga kommentarer! Blir jätteglad!
Vet ni vad tjejgänget ska göra ikväll?! Vi ska rida!! Shit vad längesen det var… Men nu är det dags, har ridit hela uppväxten och tävlade mycket men det är mååånga årsedan ;)
Har jobbat med en rolig grej idag och även fixat nya ridbyxor.

20120808-175937.jpg

20120808-175948.jpg

20120808-180017.jpg

Dessa var skönast och snygga!
LOVAR ta bilder. Hanna, Annika, Mini ska med och Helen är också med fast hon står för picknick efteråt. Hon vägrar rida ;) men är grym på maten så det står hon för.
Åh Shit vad kul detta ska bli!

Rolig och härlig träning samt träffa tjejgänget! Wiiiiiihaa!

 1. Nyfiken i en strut här…Det du har i bakfickan på shortsen är det någon slags ljudmanick som man har i tv-program? Nytt tv projekt på g? Kram L

 2. Din blogg är jättekul att läsa! Helt fri från pekpinnar och synpunkter på andra – det gillar jag! Har du ridit och tävlat i hoppning eller dressyr eller någon annan gren? Hoppas er kväll blev lyckad

 3. Skriv din kommentar här!Hej

  Jag skulle behöva ett tips ang mitt hår. Jag måste tvätta de varje morgon för de blir så otroligt fett under natten…Har du tips på nått bra torrschampo eller liknande?!

  Tack

 4. Det låter riktigt kul:) Det var jag som skrev om min dröm, så kul att du svarade,tack:) Jag drömmer väldigt mycket o kommer oftast ihåg allt. Jag brukar på morgonen summera vad drömmarna står för. Om inte du själv tänkte på det, kan jag förtydliga. Genom din blogg, eftersom jag inte känner dig, har jag uppfattat dig som en person som vågar stå för sin sak o agerar om något är fel.Dina barn gör du allt för o hjälper dem på bästa sättl. Jag är absolut ingen person som tror på det övernaturliga, men just drömmar brukar jag tolka. Det står ju för tankar o händelser jag varit med om. Sen att Pernilla W blev din dotter:)) Det kan jag bara förklara att jag läser hennes blogg också. Ha det så gott.,

 5. Jisses va duktig du är!! Skriv mer recept och mer hur du tränar, behöver verkligen all pepp jag kan få, svårt att skylla på mamma kilon 2 år senare..;P
  Kram!

 6. Hoppas ni får skoj på ridningen ikväll och att picknicken smakar bra efteråt:)
  Tycker att du skrev ett jättebra inlägg ( förra inlägget), det är din blogg & ditt liv och jag blir iallfall inspirerad av att läsa och se vilken förändring du gjort/gör!!

  kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..