Vikt

08 augusti 2012 72 kommentarer
Allmänt

God morgon onsdag! Regnet vräker ner men på något sätt är det ändå mysigt. Jag skippar promenaden och kör gymet istället sen.
Mycket frågor om vikt och hur mycket jag gått ner. Jag vet faktiskt inte… Men jag går på kläder och tittar på bilder. Ett kort ljuger aldrig hur gärna man än vill…
En del gnäller mycket om att bloggen har ändrats och ni saknar mina recept mm. Träningen och min kille hör inte hit och att den är ytlig.

En blogg är personlig och livet ändras ibland, vardagen ser ju inte alltid likadan ut. Förut bakade jag jämt. Jag var också lite mulligare och åt vad jag kände för. Bakar jag, så äter jag.
Matrecept däremot borde jag skriva ner mer åt er.

Att jag har med min kille ingår ju också i vardagen, dels för att jag är galet kär och att jag tycker han är grymt snygg. Varför gömma dom bilderna? :)

Mina barn väljer när dom vill vara med.

Hår, smink försöker jag skriva om men ska bli bättre. Tar en del tid att hinna fota på jobbet och skriva ner steg för steg. Men vet att ni gillar det.

Så min träning. Jag älskar ”mitt nya liv” och jag kan ju inte ändra på bloggen bara för ni tycker mina recept och kakor var roligare… Ut och träna med er istället ;-)

Titta här så förstår ni att jag mår bättre och resan har varit ENKEL.
Kan jag så kan ni.

18 maj

20120808-082942.jpg

20120808-083112.jpg
Början på juni…rund…

20120808-083249.jpg
20 juni

20120808-083338.jpg
10 juni

20120808-083423.jpg
10 juni

20120808-083933.jpg
Slutet på juni…

20120808-084054.jpg
I måndags.

20120808-084137.jpg
2,5 månader senare.
Underkläder ser ut som bikini så därför tycker jag inte det är någon skillnad. Om nu någon skulle gnälla över det.
(Det var bland annat ett utav några set jag fick från J när han var i New york. Victora secret ÄR bland dom bästa jag haft. Vilken kvalité ….)

Så, nu ser ni vad det kan göra att bara lägga av med skräpet och börja träna.
Det är roligt när det händer grejer med kroppen och man orkar mer. Lår och mage är det som är kämpigast men det är bara att fortsätta!

20120808-084829.jpg

20120808-085039.jpg
Vänd inte detta inlägg negativt nu, innan ni skäller om ytlighet. Jag vill bara inspirera och peppa. Träning är ren och skär medicin-Kropp och själ hör ihop. Glöm inte det.
Puss

72 kommentarer

Fina Johanna. Blir ledsen av att höra att det gnälls på dig. Har inte följt din blogg så länge och läser aldrig kommentarerna. Vill bara skriva att jag verkligen blir inspirerad av din blogg, som den är nu. Det är inte ytligt att vilja ta hand om sin kropp, och sin själ, precis som du säger så hör de ihop. Tack vare dig har jag själv nu börjat träna igen, två år efter jag födde min fina son….alldeles för lång tid… Men jag märker stor skillnad på hur jag mår. Så, tusen, tusen tack!!
Och fortsätt ;)
kram Catti

Johanna , du är BARA inspiration! Har tänkt på dig när det varit som jobbigast att ge sig ut och träna! Det är precis som du säger, livet ändras, älskar din blogg, du har fantastiska barn, du jobbar hårt, du unnar dig, är positiv…listan är lång! Be inte om ursäkt för att du är du! Kramar från en ”före detta” soffpotatis!

Jag är sååå imponerad… Du ser helt fantastisk ut och på så kort tid.. Du var jätte snygg innan och du är ännu snyggare nu :) Skulle vara kul om du la ut hur din träningsvecka ser ut och hur du äter och vad du äter i stället för kakrecept..kakrecept finns det massor av överallt ändå. Har börjat springa själv, men det går lite trögt..sammanlagt 2.9 mil förra veckan så all inspiration jag får uppskattas, jag vill själv bli av med ” pluffset ” men avskyr att banta.. Du har gjort det superbra och att skriva någon negativt om det finns inte i min värld..
Kram Anna-Lena <3

Skitbra inlägg… Guuud va jag ogillar såna som alltid ska lägga sig i… De är din blogg o du bestämmer vad du ska skriva och jag älskar att bli prppad av dej! Har själv gått ner 20 kg från agu till maj och i sommar har jag ätit vad jag vill o tränat minimalt. Men nu är jag på det igen!;)
Fortsätt skriv o blogga som du gör! Livet ändrar sig ju hela tiden, skrev om de på min egen blogg igår o fick tyvärr en del kritik men och Mycket positiva kommentarer!!!
Kraaaam K

Du har inspirerat mig!!
Så de som klagar får väl knalla till någon annas blogg i så fall.

Synd jag missade att du var i Hbg i helgen, då skulle jag bjudit med dig på en båt tur… den kan jag garantera att du gillat..:)

Så nu slängs junk fooden och dax att knalla på… :)

Lycka till med kärleken… Har samma känsla i kroppen som du har just nu… UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

När jag började läsa din blogg hade jag inte en aning om vem du var. Tyckte bara bloggen var bra. Tycker fortfarande din blogg är bra och inspererande. Lycka till med kärleken och träningen.

Vilken inspiration du är för oss.
Tycker inte du är ytlig.Du bestämmer själv vad ssom skrivs på din blogg.
Kanske som någon längre ner sagt här på sidan.
Mer hur en träningsvecka ser ut och vilken mat ,kost.
Gärna mer frisyrer om du hinner
Härligt att vara lycklig.
Kram

Grymt bra jobbat!
Tack för din inspiration.
Jag har börjat PW varje morgon, och det är Du och din blogg som får mej att stiga upp varje morgon!

Inlägg om hår etc vill vi förståss läsa gärna, men har absolut förståelse att de är lite jobbigare inlägg.

Alla har rätt till Kärlek och att hitta Kärleken är alldeles super, jag tycker att det är härligt när du delar med dej en del av det alldeles privata, det är nästan så man själv känner sig lite kär =)
Kram
C

Folk är bara avundsjuka, jag också…. Men jag kan ändå vara glad för någon annans skull så fortsätt att skriva som DU vill på DIN blogg!
Hur träffades du och snyggingen? Har jag missat det? Sa det ”Klick!” eller? Berätta gärna!
Kram!

Hej Johanna!
Jag tycker du var jättefin även när du var ”rund” (vilket jag verkligen inte tycker att du var, du var helt normal)! Men självklart väldigt fin nu också. Klart man mår bättre med tränad kropp.
Tycker det var konstigt att du tog bort min förra kommentar.
Jag skrev ”Janne ser ut att ha så små fötter…hehe synd för dig”. Om han känner sig illa berörd eller att jag trampade på en öm tå, ber jag om ursäkt. Det var givetvis inte meningen, utan skrivet med glimten i ögat, om du förstår vad jag menar. Trodde du hade mer humor än så.. Kalla det inte personangrepp på dina nära och kära, för så farligt var det väl inte? Han kompenserar ju med sportbil och båt, så det kan han väl ta? Känns fånigt om bara positiva, ryggdunkande kommentarer ska få synas.

Åsa- jag tar inte bort några kommentarer – Bonnier har ett bolag som sköter allt sånt på alla bloggar.
Ibland går jag till ”skräppost” och plockar istället fram något som är bortplockat som inte jag alls tycker är konstigt.

Så- nu har jag sett den kommentaren hahaha roligt skrivet.
Och inte för att vara för intim men tro mig.
Det du tänker på är precis hur bra som helst ;) mer än bra. ;))

OCH jo du,., jag har sjuk humor!
Kram

Tack Johanna för din peppning!
Du är såååå duktig, det är bara härligt och inspirerande att läsa om dig och ditt liv. Fortsätt dela med dig på detta härliga sätt.
Kram på dig!

Hej Härliga Johanna!

Jag kan inte annat än hålla med vad de övriga har skrivit! Jag har alltid gillat din blogg, och att du bjuder så mycket på dig själv, men eftersom jag också älskar träning så får jag mer inspiration och ”go” från bloggen nu!

Sitter själv i ett dåligt förhållande (barn med i bilden, så inte så lätt att bara packa ihop…), och det är underbart att läsa om din kärlek och lycka! Det är det som är så tråkigt med många tjejer, att de inte kan unna andra att må bra och vara lyckliga, och glädjas med dem istället för att gnälla och klaga. Hur ser deras egna liv ut, det skulle jag vilja veta.

Jag tror att det allra viktigaste är att vara sig själv, och som bloggare skriva det som faller en in.
Du verkar vara en toppentjej, toppenmamma och toppenflickvän – fortsätt med det!

Stor varm kram från Anna i London.

Kul med före och efter bilder!Det syns verkligen och på så kort tid! Snyggt! Jag är nyfiken på hur mycket tid per dag/vecka du lägger på träningen och vad du tränar? Och kosten? Hur och vad äter du?
Pernilla

Skriv en kommentar