Vikt

God morgon onsdag! Regnet vräker ner men på något sätt är det ändå mysigt. Jag skippar promenaden och kör gymet istället sen.
Mycket frågor om vikt och hur mycket jag gått ner. Jag vet faktiskt inte… Men jag går på kläder och tittar på bilder. Ett kort ljuger aldrig hur gärna man än vill…
En del gnäller mycket om att bloggen har ändrats och ni saknar mina recept mm. Träningen och min kille hör inte hit och att den är ytlig.

En blogg är personlig och livet ändras ibland, vardagen ser ju inte alltid likadan ut. Förut bakade jag jämt. Jag var också lite mulligare och åt vad jag kände för. Bakar jag, så äter jag.
Matrecept däremot borde jag skriva ner mer åt er.

Att jag har med min kille ingår ju också i vardagen, dels för att jag är galet kär och att jag tycker han är grymt snygg. Varför gömma dom bilderna? :)

Mina barn väljer när dom vill vara med.

Hår, smink försöker jag skriva om men ska bli bättre. Tar en del tid att hinna fota på jobbet och skriva ner steg för steg. Men vet att ni gillar det.

Så min träning. Jag älskar ”mitt nya liv” och jag kan ju inte ändra på bloggen bara för ni tycker mina recept och kakor var roligare… Ut och träna med er istället ;-)

Titta här så förstår ni att jag mår bättre och resan har varit ENKEL.
Kan jag så kan ni.

18 maj

20120808-082942.jpg

20120808-083112.jpg

Början på juni…rund…

20120808-083249.jpg

20 juni

20120808-083338.jpg

10 juni

20120808-083423.jpg

10 juni

20120808-083933.jpg

Slutet på juni…

20120808-084054.jpg

I måndags.

20120808-084137.jpg

2,5 månader senare.
Underkläder ser ut som bikini så därför tycker jag inte det är någon skillnad. Om nu någon skulle gnälla över det.
(Det var bland annat ett utav några set jag fick från J när han var i New york. Victora secret ÄR bland dom bästa jag haft. Vilken kvalité ….)

Så, nu ser ni vad det kan göra att bara lägga av med skräpet och börja träna.
Det är roligt när det händer grejer med kroppen och man orkar mer. Lår och mage är det som är kämpigast men det är bara att fortsätta!

20120808-084829.jpg

20120808-085039.jpg

Vänd inte detta inlägg negativt nu, innan ni skäller om ytlighet. Jag vill bara inspirera och peppa. Träning är ren och skär medicin-Kropp och själ hör ihop. Glöm inte det.
Puss

 1. Hej Johanna!
  Oj vad jag blev peppad när jag läste och såg bilderna här på bloggen (som jag besökte för första gången idag) själv har jag sedan två veckor tillbaka ändrat min kost och försöker träna och ta promenader – det är ju bara man själv som kan förbättra sin fysik. Så fortsätt som du gör det går ju toppen bra! STOR KRAM från Helene

 2. Det är väl så enkelt som att sköta sig själv och skita i andra. Man kan aldrig göra alla nöjd och framför allt så är det ju frivilligt att läsa bloggar, Det står ju inte i någon lagtext att man måste.
  Det är ju upp till var och en vad man gör med sina liv och alla lever inte på samma sätt. Vill man träna 7 dagar i veckan flera gånger om dagen så är det väl bara att göra det vill man det inte så är det väl bara att låta bli.

 3. Återigen har svenska avundsjukan kommit i dagsljuset. Jag tycker din blogg är jättebra, kul att läsa. Märks att du mår bra, ser så glad ut på korten. Strunta i kakrecept! :-) Ha en goer fredag!

 4. Det är nog tyvärr så Johanna att det är den svenska avundsjukan som ger sig till känna i de negativa inläggen kring din nya livsstil och detta sannolikt bara för att de negativt inställda läsarna som skriver inte orkar ta tag i sina liv och egen hälsa. Istället för att peppa en människa som är på väg att förändra dåliga vanor till något bra och hälsosamt så är det därför enklare att kritisera. Tråkigt men sant.
  Har själv varit med om detta då jag gjorde min viktresa för några år sedan. Det enda tjat jag fick höra var att ”nu börjar du bli för smal”, ”du är väl inte sjuk”, ”men ska du inte ha en liten kaka i alla fall”. Jag var egentligen inte överviktig enl BMI men det var ändå ett antal kilo för mycket för min egen smak och känsla. Jag gjorde som du, drog ner på godsaker, åt bättre mat och mindre portioner samt började träna mer. I mina öron låter det ganska så vettigt och hälsosamt. Självklart kommer det svackor då träningen känns trist och man behöver göra ett kortare uppehåll för att hitta glädjen till träningen igen. Likaså när det gäller mat och godsaker och då kan jag vara lite busigt och ”slarva” ett tag. Det bästa med att träna och äta bättre är att min mage också mår bättre och att jag blir mycket piggare. Jag föredrar att träna på morgonen, det ger mig energi för hela dagen. Går upp ca 45 min tidigare för att hinna med och det är det värt:).
  Så för min del så tycker jag att din blogg blivit mer intressant. Familj, hälsa och skönhet är väl det bästa som finns här i livet;) Jag är nyfiken på hur du lägger upp din träning under en vecka. Lägg gärna upp ett träningschema och tipsa gärna om bra menyer som funkar för dig.
  Kör hårt! //Kram

 5. Hej!
  Jag har just börjat läsa din underbara blogg. Du inspirerar mig till max :)
  Tack för tiden du lägger ner på din blogg.
  Vänligen, Ann

 6. Din blogg har blivit BÄTTRE! Skit i kakrecepten! Vill man ha sådana kan man köpa tidningen Året Runt. Där finns massor! Kul att se din förändring. Själv har jag noll karaktär men gläds åt Er som tränar och äter rätt. Heja Johanna!

 7. Hejja hejja =) Jag tycker din blogg är super fortfarande och väldans inspirerande. Igår kom mina nya träningskläder från ellos så nu är det spåret som gäller =) Keep going, du är strålande! Kram kram

 8. Hejja dig Johanna!
  Jag har läst din blogg i två år nu och följer glatt med i alla ”förändringar” i den!
  Du inspirerar och motiverar! =)
  Men lite mer hår och sminkbilder vore inte fel alls…;)
  Många många goa kramar till dig!! <3 <3 <3

 9. Skriv din kommentar här! hej! Din blogg är jättebra!! Jag blir peppad o har börjat träna också!! Fortsätt så här o strunta i bitterfittorna!!

 10. Jag tycker din blogg är kanon! Senaste tiden tycker jag dina inlägg har varit så lyckliga och bilderna du lägger upp har visat hur lycklig du ser ut att vara och det känns underbart att du äntligen hittat din MAN!!
  Du har gjort en fantastisk förvandling till supersnygg. Jag tycker inte du var mullig innan men det är ju allti vad man själv tycker och din förvandling till de muskler du har nu har varit riktigt rolig att få följa. Jag själv har svårt att komma igång, har så mycket energi ibland och känner att nu ska jag sätta igång men det blir inte av…
  Självklart ska du skriva om vad du vill och vad du lägger upp är helt vad du vill, ibland är det recept och ibland är det bilder. så är det bara!! Fortsätt som du gör!!!

 11. Jättebra skrivet å vad kul att se bilder på ”före” o ”efter” :-) Skönt att inse att det inte behöver att ta evigheter innan det händer nåt! Jag har börjat träna så smått, har ett löpband hemma som jag springer 5-6 km på några gånger i veckan men vill komma igång med lite styrka oxå. Dock kommer jag aldrig att få en fast mage igen, vilket är trist, men det beror på att jag fick ett gäng små bristningar i samband med mina gravititeter så det är jag lätt avis på :-) Men jag vill gärna ha tips på träning, övningar å inspiration på kläder, smink, hår och allt annat ”ytligt” :-)

 12. Är grymt imponerad av din träning och vikt minskning. Du inspirerar mig. Du har helt rätt i att man mår så mycket bättre när kroppen är i form. Både fysiskt och psykiskt.Tycker snarare att din blogg är bättre nu. Om man inte vill läsa är det bara att låta bli. Fortsätt att vara dig själv och skriv om det du känner för. Tack för rolig och inspirerande läsning!

 13. Skriv din kommentar här!Hej
  Du är ju ursnygg och visst känns det härligt att vara superslank? Du inspirerar bara och jag älskar din blogg.
  Har också börjat att träna och mår så bra.

 14. Hej! Tack Johanna för en härlig blogg! Roligt att läsa om dig och ditt, framförallt nu när det verkligen syns hur lycklig du är. Bara en sak som jag har svårt att förstå är hur du kunde anse dig själv som mullig tidigare …

 15. Hej Johanna!
  Önskar jag hade din karaktär!! Jag var duktig i våras med både mat och träning och var motiverad men tyvärr gick jag ut för hårt med träningen och har fått en inflammation i sen- och muskelfestena i höften. Kan inte träna alls just nu och har också tappat motivationen med maten….Men nu när jag läser din blogg och tittar på de fina bilderna så börjar motivationen komma lite i taget. Så jag vill ha meeer mat och träningstips!!! De som klagar är bara avundsjuka! Du är värd allt gott och du och Janne är jättefina ihop <3

 16. Bra jobbat! Vilka fina resultat du har fått och så kul att du delar med dig. Fortsätt skriva om träning och liknande. Det är inspirerande. :) kram

 17. Heej! Jag tycker din blogg blivit ännu bättre de senaste månaderna! Fortsätt så här! Du inspirerar till träning o det är härligt att se din o J kärlek till varandra, ger hopp om att oxå kunna träffa någon :) är själv en tjej som älskar PW o tränar styrketräning, men har tränat mindre den sista tiden o dina inlägg har peppat mig till att träna, så fortsätt gärna med dina träningsinlägg! Kramar till dig!

 18. Jag har inte kommenterat dej förr, men läser alltid :) Du har en jättebra blogg!! Mycket läsvärt !
  Kan du ge tips om träning? Jag har ledgångsreumatism , så det är lite svårt med att lyfta vikter o annat. Och skriv gärna lite recept på bloggen din :)

  Kram till dej

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..