Just nu

20120814-225528.jpg

20120814-225534.jpg

Har städat sedan jag kom hem och barnen hjälper till. Dom är grymt duktiga på att hjälpa till här hemma, nu är det bara några dagar till konfirmationen. Jag blir så stressad och beter mig som om jag har PMS. Barnen skäller lite och sen lugnar jag ner mig.
En sak i taget. Nu är vi en bra bit på väg och jag tror allt blir bra.
Så här blev färgen förresten!
Osminkad och städsvettig.

20120814-230036.jpg

L-M fixade detta. Bra gjort, nu har jag mörkare en bit ner och ljusa längder. Det blir mer liv när det skiftar eller är flera färger.
Ni som gnäller och tjatar över att L-M ville lägga i utväxt. Var och en bestämmer själv. Jag är frisör, har självklart möjlighet att hjälpa mina döttrar med sina hår så det blir riktigt gjort. Istället för att dom gör det själva hemma och förstår håret,
som dom flesta i den åldern gör.
Tro mig, har fått hjälpa
måånga desperata (desperata föräldrar) tonåringar med oranga hår.

Även en 15-åring vill vara snygg i håret och jag hjälper henne gärna. :-)
Nu ska jag fortsätta städa minst en timme till.

God natt och sov gott

20120814-231320.jpg

 1. Bra skrivet Jenny, undrar ocksa over varfor du Johanna gar i forsvar sa fort nagon inte tycker som du? Sadant maste man tala och det ar inte ont menat tror absolut inte det ar nagon av tjejerna som ar ute pa det, dar har du nagot att lara.

 2. Olika åsikter ser jag =)
  Var och en får ju såklart tycka som de vill. Men jag tycker personligen att det är bättre att låte en frissa göra jobbet än att de ska exprimentera hit och dit med färg själva. Är man i den åldern så är det inte så konstigt att man bryr sig om sitt utseende. Man får nog vara lite tillåtande som förälder, men man behöver ju heller inte mana på att de kanske bör ha lite mascara eller vad det kan tänkas vara. Minns själv hur det var i den åldern. Då kunde man köpa smiknlådor på postorder. En liten ask med div. ögonskuggor, rouge mm. Jag använde knallblå ögonskugga och rouge så att jag såg ut som en påskkärring =) Mamma var inte alltid så glad, men det var en period och sedan gick det över… Färgade även håret med grön karamellfärg, så när det regnade fick man ta skydd fort som attan =) Min egen dotter började anvnda smink när hon började på högstadiet. Skulle jag förbjudit det så hade hon antagligen sminkat sig hos någon kompis… Nu är hon 21 och använder bara smink när hon ska på nåt lite festligare, så det är inte så att det går utför för tonåringarna bara för att de vill testa smink och hårfärg i tonåren =)

 3. Du skriver att en 15 åring också vill vara fin. Tror inte din dotter eller andra i den åldern behöver använda varken smink eller hårfärgning. Visst kan man hålla på att klippa massa roliga frisyrer, men sedan kan man väl genom bra hårvård låta de ha sin vackra ursprungliga hårfärg. Förstår om du måste hjälpa tjejer som kommer in och har orange hår, men så är väl inte riktigt fallet med din dotter. Du måste klara att ta att folk inte tycker precis som du. Vi varken gnäller eller tjatar vi har bara en annan åsikt.

 4. Har inte läst alla kommentarer, men jag håller med dig om att man inte bör försöka med allt möjligt själv. Jag tillhör de som fick åka till frisören med orange hår när jag var i tonåren. Inte kul! Är riktigt mörk så att bleka slingor kräver ett proffs.

 5. Ja precis Marie P så fort Johanna får minsta lilla motgång så blir hon helt tokig så jävla omogen kan inte ta någon som helst kriktik för hon tror att hon är bäst:((

 6. Bästa goa Johanna. Återigen, bry dig inte om gnällspikarna, varken här eller nån annanstans. Du vet ju att avundsjuka ställer till mycket. Herregud, du är ju deras mamma och bestämmer själv vad dina döttrar får o inte får göra. Dessutom är dom inga småbarn. Och till sist, bättre att göra på salong, då de produkterna är bättre än ”gör-det-själv”.
  Kram från Falun och ”näsan-i-vädret”

 7. Gnäller eller tjatar nej Johanna, det var bara en åsikt inget annat du gör som du vill. Varför måste man alltid vara ja sägare på din blogg och alla som inte är det får en känga efteråt trist tycker jag.

 8. haha gillar framförallt den sista delen i ditt inlägg.. bra markerat och att dessa människor ska tycka så mycket och idiot förklara dig.. du om nån borde veta vad du gör.. både som mamma och frisör! :)

 9. Håller med dig angående håret. Bäst att göra det ordentligt än mixa hemma. Synd att många ska behöva gnälla för en sån sak, ag reagerade inte ens. Men vissa har synpunkter på bagateller.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..