Blir gladare

Hej! Var hemma sju och drog på mig joggingkläderna och ut på en runda.
Det är mitt gift och ger mig så oerhört mycket energi, hur trött jag än är.
En halvtimme är alltid något och 5 km bättre än inget. Jag behöver städa ikväll igen men sparar tid på att ge mig ut på en runda då jag orkar mer efteråt ;)

20120815-205028.jpg

Blir snällare, gladare mamma och trevligare flickvän.
Nu ska jag städa, L-M har hållt på i ett par timmar och nu kör vi lite till.
I morgon vid 07 åker jag till Sthlm och Formex! Fick bild från Terece idag där dom håller på att bygga upp montern.
Ska bli så kul att träffa alla igen. Kl 13 är det visning.

20120815-205407.jpg

20120815-205458.jpg

Vilken fin vägg va? Bilder från plåtningen i Barcelona.

Puss

  1. Hej Johanna. Härlig blogg du har blir så peppad :O) Har dock en fråga till dig, Vad är ditt bästa tips på ett frissigt och jobbigt sommarhår? vilka produkter ska man använda! Är brunett :O)) Hälsningar från östkusten

  2. Nu är du inte bara världens bästa frisör utan även inspiratör. Nu kan jag inte skylla på annat utan springer med barnvagn och 2 stora hundar och cm minskar. Stor kram för all peppning du ger via bloggen :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..